Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under januari 2014

Av Annci Hultström - 27 januari 2014 21:58

Åh, jag ääääääälskar mitt löpband!! Har just klarat av 50 snabba minuter. 18 min var löpning. Den 4 juni ska jag klara 40 min löpning, så kämpa kämpa!!

Nu ska jag dra ett snabbt varv med snabeldraken i köket. Efter det väntar ett kvällsmål och sen blir det hopp i loppsäcken. Så - Natti natti!!

Av Annci Hultström - 27 januari 2014 07:08

... värld, vad är det som händer? Jag är så trött att jag ser i kors. Så här illa brukar det inte vara. Är det månne semesterhjärnan som kopplat på aningen för tidigt?

Igår lade jag mig för att sova på spikmattan. Normalt brukar jag vakna till efter 45 min till 1 timme. Men inte i natt. Nä, i nästan 4 timmar sov jag på den. Gaaaalet!!

Hoppas jag vaknar till när jag kommer ut i friskluften, annars blir den här dagen vääääldigt jobbig.

Det blir f.ö en del förändringar på jobbet. Vår chef ska nämligen lånas ut till Tysklandskontoret under två månader (från 24 feb), så jag och min kollega får styra skeppet själva. Det innebär att hon tar en stor del av chefens sysslor och jag får hennes. Känns jättekul med mer ansvar, men jag kommer sakna henne såklart. Fast 2 månader går galet fort, så vips är hon hemma igen.

Nä, nu måste jag skynda mig lite här. Önskar en finfin dag!!

Av Annci Hultström - 26 januari 2014 23:16

Det blev ingen runda i morse. Jag var så sjukt seg och kom aldrig igång. Zzzzz... men jag körde nu ikväll istället. Dock hade jag en övertrött W att natta, som kom på 1000 anledningar till att inte sova. Tillslut gick lyset på mig. Blev gaaaaaalen och det slutade i tårar... När hon väl hade somnat var klockan närmare nio och jag hade tappat lusten helt. Därför blev det "bara" 30 min. Dock sprang jag hälften av tiden. I en, för mig, rätt hög hastighet. Riktigt nice att se hur det faktiskt går bättre och bättre.

Vad mer har hänt idag då? Jo, en utsökt lunch hos Marre & Leffe. Tack, tack å tack för ett par trevliga timmar.

Sen bar det av hemåt igen och W's gympa. Idag var vi i Breddenskolan och vet ni - jag lider med de stackars barn som har gympa där normalt, för satan i gatan var kallt det var därinne. Jag var som en isbit när vi åkte hem. Fy f*n.

Till middag blev det kycklingsallad och kvällsmålet bestod av kvarg med frukt. Gott gott!!

Nu ska jag lägga mig. Och jag hoppas få sova bättre inatt än den gångna.

Natti natti!

Av Annci Hultström - 26 januari 2014 08:45

... trött jag är. Kom i säng vid 1-tiden. Har sovit lite knackigt. Och vaknade redan vid 8.15 Hmmm... får bli en tidig kväll helt enkelt.

Men innan det ska en massa hinnas med. Börjar dagen (snart... typ) med mitt pass. Sen ska jag dammsuga nere (hann inte klart igår). Och kl 12.30 ska vi vara i Vallentuna, på lunch hos Marre och Leffe. Efter det ska jag med W till gympan och därefter återstår bara middag och fix inför en ny jobbvecka.

Det verkar som den här dagen kommer att gå fort den med... Precis som gårdagen.

Kom till fam Z vid 17 och åkte 00.15 7 gaaaalet snabba timmar. Prat, mat å bad. Mycket trevligt. Som alltid!

Innan badet. Och ja, vi är helt nyktra. Faktiskt.

Det kändes rätt konstigt att hoppa i bade med mössa. Hmmmm...

Nä, nu - upp!!

Önskar er en finfin söndag!

Av Annci Hultström - 25 januari 2014 13:16

Jag vaknade kl. 8.30 idag. Galet utvilad, efter en väldigt god natt.

Drog på mig träningskläder och körde 50 min på bandet, varav 15 löpning (det tar sig). Så skönt att ha det gjort. Tack och lov för löparbandet! Känner redan att det var ett sjukt bra köp.

Under tiden väckte W sin far, som fick göra frukost. Efter att den var äten drog vi iväg och handlade. Idel nyttigheter. Ser gott ut va??


Nu ska vi städ och sen bär det av till fam Z på lördagsmys. Istället för det förlorade fredagsmyset.

Njut er dag. Det ska (gör) jag!

Av Annci Hultström - 24 januari 2014 22:34

Dagens pass klarade jag av i ottan... Klockan ringde redan 05.50 och en kvart senare stod jag på bandet. Det blev 35 min blandat gång och löpning. Kändes bra.

I morgon ska ja ge mig på 50 min igen. Det är jag redo för.

Förresten, ni som varit i ett äkta amerikanskt hem mer än 1 gång - Tar de på allvar aldrig av sig skorna? På filmer har de alltid de i både soffan å sängen

Sov gott och dröm sött!!

Av Annci Hultström - 24 januari 2014 17:33

... arg!!! Vi skulle hem till fam Z idag på fredagsmys med bad. Det hade den minsta i familjen glömt bort när hon kom på att hon var "sjuk" och ville hem.

Skolan ringde nämligen och meddelade det vid 15-tiden, så H åkte hem och hämtade henne.

Nu när jag kom hem fick jag tillslut ur henne att hon inte var sjuk (precis som jag trodde), utan hon var 2:a nödig. Hon hade förvisso ont i magen, men inte värre än att det gick över efter ett besök i hemmamiljö...

Anledningen var för att toan i skolan är äcklig (och för att det hörs ut).

Det är fjärde gången samma sak händer sedan i november... vi kastar oss hem för att hämta ett friskt barn. Otroligt irriterande.

Egentligen är det inte henne jag är arg på, utan fritids... hon vill inte vara där helt enkelt, så jag gissar att hon hittar på anledningar.

Nu har jag förklarat noga att det inte är ok. Dels för att hon gått på värre toaletter i Thailand och för att vi inte kan åka från våra jobb för att hon har en fis på tväten. Men mest för att ingen kommer tro henne om hon en dag får blindtarmsinflammation. Typ.

Ska även ta det med skolan. Det vet iofs om problemet med äcklet... men om det resulterar i nåt sånt här behövs det nog en påminnelse.

Så nu sitter jag här och surar över att även jag fick en bestraffning. Jag ville ju mysa ju... Vi hoppas få till det i morrn istället.

Nä, nu - Middagsfix!

Av Annci Hultström - 23 januari 2014 22:36

...dag 19 = ingen träning pga feber.
Dag 20 = ingen träning pga av feber.
Dag 21 = ingen träning pga av feber.

Dag 22 = Idag. Har mjukstartat med en 35-minuters promenad på bandet. Till "Hela England bakar". Kändes bra. Redan kär i bandet. Så i morgonbitti går jag upp före tuppen och kör en repa igen. Annars blir det inget i morrn och nu måste jag komma ikapp känner jag.

Så nu blir det bingen. Natti natti!!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards