Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under december 2013

Av Annci Hultström - 10 december 2013 23:54

... +3 nästa gör mig lätt schizofren. Kan den där j#$£*a väderguden bestämma sig? För snö och -10? Va? Va? VA????

Idag mådde jag bättre och av munsåret märktes inte så mycket. Tack för det. Så dagen blev produktiv både på jobbet och hemma. Skönt. Och tillfredsställande.

Och vet ni vad mer som är tillfredsställande?? Jo, jag fick en försenad 40-års present av systra mi. Biljett till Metallica den 30/5-14. YEAH!!!!!!!!!!!!!! Tack som fan, älskade du! Ska bli beyond awesome!

Nu återstår bara att släcka lampan. Sen kommer jag sova. Gott.

Natti natti!

Av Annci Hultström - 9 december 2013 08:02

... ingen bra måndag. Jag vaknade astrött å förkyld, W vaknade med ett (till) munsår och H lät som sju svåra år. Och ett nödår. Pigga familjen med andra ord. Men det är bra att det kommer nu och inte till jul. Känner vi.

Igår blev det inget pepparkaksbak. Barnet ville hellre åka pulka och det var heeeelt ok för mig. Så då drog jag till Stinsen istället och julklappsshoppade. Hittade faktiskt en klapp till maken och ett par till till W. Så nu saknas det bara nåt mer till H och sedan 2 till. Sen är det heeeelt klart.

Måste säga att planeringen går som den ska. Ja, att allt ska vara klart när vi åker till Tomteland. Skönt!!

Nu är jag snart framme vid jobbet. Där ska granen, som jag klädde i fredags, pimpas lite mer. Lite fler röda kulor är inhandlade ihop med glitter. Sen blir det några paket under den åxå, så det ska jag slå in idag. Sen så!

Ha en finfin dag!

Av Annci Hultström - 8 december 2013 09:25

...att tända andra ljuset i staken.


Glad andra advent till er alla! <3

Här blir det pepparkaksbak och monterande/dekorerande av ett tredje pepparkakshus. Det ska få flytta med till jobbet.

Sen ska vi nog försöka köpa de sista 3 julklapparna. Efter det har jag bara maken kvar. Den svåraste av nötter att knäcka. Tips emottages tacksamt!

Nä, nu - adventsfrukost!

Av Annci Hultström - 8 december 2013 00:41

... sig utan den här mackapären innan?!


Den är revolutionerande, oslagbar och bara sååååå bäst. Rekommenderar den till er alla!

Vad det är?! Är inte det helt jättetydligt?! Vem som helst ser väl att det är en tejppistol. Tejppistol alltså. Tryck in handtaget och ut kommer en alldeles lagom bit med tejp. För paketinslagning alltså (ska du dra ett varv runt huset är det nog bäst att hitta nån annan bra mackapär). Den ger dig en hand fri att hålla pappret med. Är det inte genialt?!?!

Jag har nyttjat den vääääldigt mycket ikväll och är helt såld på den.

Vill du åxå ha en så är det till Clas Ohlson du får älga. Hela 49kr. Inklusive en tejprulle.

Här finns mer info: http://www.clasohlson.com/se/Tejphållare/Pr341099001

Nä, nu - S Ä N G E N!!!! Zzzzzzz...

Av Annci Hultström - 7 december 2013 21:10

... galet trött. Hela dagen. Och även nu. Trots det har det varit en produktiv dag.

Efter frulle (som för mig inkluderade dumpen från h-vete pga risgrynsgröt) gick W till en kompis. Under tiden drog vi på shoppingtur. Den var givande, så nu saknas bara en klapp (ja, förutom makens). Skööööönt!! Förhoppningsvis blir det löst i morgon.

Väl hemma städade jag och vek ett Kilimanjaro med tvätt. Sen kom W med vän... som nu åxå blitt nattgäst. Vi har ätit middag och nu ser de en film. Så fort de nattats ska jag sätta igång med klappinslagningen. Några i alla fall. Är redan nu så trött att ögonen går i kors...

I morgon är det Andra advent. Mmmmm... härliga juletid <3

Av Annci Hultström - 6 december 2013 22:49

... och enda julbord avklarad. Gott och trevligt.


Blev dock inte supermycket julkänsla för det var inget direkt julpynt och ingen julmusik. Folk droppade av förhållandevis tidigt eftersom Sheraton inte direkt kan skryta med att ha stans bästa partyhak. En handfull folk skulle glida vidare, men nä... jag (och mina kollegor) bangade faktiskt.

Så jag är snart hemma. Då blir det mjukisbyxor, julkortsskrivande, ett glas vin och julmusik. Mmmm... härliga juletid!!

Förresten... När jag satte upp regler för min "skräp-fria" månad var idag det enda undantaget. Så det så!

Av Annci Hultström - 5 december 2013 22:15

... jag har dött. Och hamnat i himlen. Den första jag mötte var Gud (som alltså finns). Han heter Jonas Gardell!!!!!


Jösses, vilken show. Jag både grät och skrattade. Precis som utlovat. Så det var tur att jag tog den vattenfasta mascaran idag...

Ja, helt enkelt... SE DEN!!! Det är en order.

Nu sitter jag på pendeln. Väl hemma ska jag dyka i säng, för i morrn kväll är det dags för julfest med jobbet. Ett evigt kalasande. Hmmm...

Av Annci Hultström - 4 december 2013 20:42

... en sömnig dag. Jag bråkade med min pepparkaksbräck till kl 00.30 igår. Skiten ville ju aldrig stelna så den skulle gå att bryta isär. Så det blev aaaaaningen för få timmars sömn. Får ta igen det idag. Helt enkelt.

I morse var jag till käftis. Var ju för nån månad sen, men fick en dom om 3 hål. Varav en så stor att rotfyllning nog skulle krävas och en som åxå var stor (åsså en mindre). Eftersom jag inte känt ett jota och tyckte tandläkaren var vääääldigt stressad bokade jag en ny tid för ett andra utlåtande. Hos Folktandvården. Och se, det var ju bra. För där hade jag bara ett hål. Och jag bad henne kolla noga.

Efteråt berättade jag att jag kommit för ett andra utlåtande och berätta vad den förra sagt. Då tog hon fram bilderna igen och började visa. Och jag tror henne.

Jag tackade för mig och gick till sköterskan för att boka en tid för lagning. Och då hade de en direkt, ett återbud. Så det vara bara att vända in igen och få det ur världen. Skönt!!!!

Nu har jag bakat en omgång Saffransbiscotti till. Eller rättare sagt två. W ville nämligen ge våra snälla grannar en lite julklapp och jag tänkte att det kunde vara lagom.

Nu ska jag skriva julkort, äta en kvällsmacka och sen lägga mig. Ska vara på jobbet redan kl 07.30 för ett möte och efter jobbet blir det teater (Gardell) med svägis.

Så hörrni - God natt och dröm sött!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< December 2013 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards