Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under december 2013

Av Annci Hultström - 15 december 2013 20:50

... färdigkalasat för den här helgen. Men det fortsätter. På onsdag. Då är det prinsessans egentliga födelsedag. Då kommer fam Z på middag. Men sen är det klart. Nästan...

Nu ska jag plocka undan lite här och sedan slå in ett par klappar. Efter det blir det bingen. Den har redan börjat viska mitt namn så smått... annci... annci...

Förresten, jag köpte en tomte idag. Är han inte helt bedårande?


Och W köpte den här busen:


Den skulle hon ha i sitt rum, men efter konversationen nedan ändrades den planen.

W: - Mamma, kan snögubben få liv?
Jag: - Det vet man aldrig.
W: - Om det blir så, kommer han vara snäll då?
Jag: - Absolut! Då skulle han nog klättra upp i din säng, krypa ner hos dig och gosa järnet.

Ja, men nu bor han alltså nere. Nånstans gick det lite fel. Typ.

Nu - Adjöken!

Av Annci Hultström - 15 december 2013 08:53

... somnat så fort i hela mitt liv som jag gjorde igår. Jag lade huvudet på kudden, drog upp täcket och... där var jag borta. Sen har jag inte vaknat en enda gång på hela natten. Förrän nu. Sååå skönt. Och huvudvärken jag haft hela veckan tycks vara borta åxå. Så det känns som det blir en bra dag. En dag med ännu mer kalas. W ska firas, ihop med sin kusin, hos svägis. Trevligt, trevligt.

Nä, nu ska jag se till att få liv i resten. Önskar er alla en underbar 3:dje advent <3

Av Annci Hultström - 14 december 2013 23:53

... ja, då är årets barnkalas avklarat. Och, oj... som jag tackar min ståndaktighet för att jag vid kalasplaneringen sa nej när W ville ha ett 4 timmar långt kalas. Vi var helt färdiga efter 2,5. Och det märktes att barnen började känna sig nöjda då åxå.

De åt korv med bröd och glassbuffé. Senare tryckte de i sig en massa snacks mellan lekarna. Som var limbo, Dansstopp och ballongkull.

W var helnöjd och det var huvudsaken.

När hon var nattas dök vi ner i soffan och kollade på lättsmält romantisk komedi. Men den är slut och sängen skriker mitt namn. Så jag bryter här och säger God natt!!

Av Annci Hultström - 13 december 2013 23:05

... vad jag är tillfreds!!

En underbar dag, med ännu mer superlativ (kommer det att ta slut undrar jag lätt??). Det ger galet med energi. Jag mår så bra och är grymt tacksam. Över allt.

När jag kom hem tände jag en massa ljus, satte på ljulmusik och drog igång med kvällens middag. Då kom det. Förfallet. Jag trillade dit...


Ett glas vin. Som blev 3. Jag tar igen det i januari...

Den här raringen var trött:


Och den här raringen knackade på toadörren i morse. När jag satt där. I godan ro.


Som synes tog det ett par försök innan kortet var ok. Det var för starkt ljus tyckte hon. Kl 06.30 25 sekunder efter väckning. Typ.

Den här bilden la f.ö syrran upp på FB idag. Wilma 6 månader. Är hon inte vansinnigt söt? Och lik sin mor? ;-)


Var i hela h-vete har de sista 8 åren tagit vägen?? Please, tell me!!!!

Nä, nu - God natt!!!

Av Annci Hultström - 12 december 2013 22:32

... längtan efter att bo i hus. Men ikväll kom det över mig. Råkade nämligen slå på tv:n precis när (myselipys överdrifternas mästare) Ernst gjorde den här fantastiska kreationen:


Såååå läckert!!!! Men köpa hus, med 6 meter i takhöjd (typ), bara för att kunna ha en cool ljuskrona är nog inte så smart... så det stannar vid tanken.

Nu är huset storstädat, kvällsmackan äten. Återstår gör endast tandborstningen. Och sänggåendet. Som sker nu. Är heeeelt slut.

Sov gott och dröm sött. Det ska jag. Om luciatåg och ljuskronor.

Av Annci Hultström - 12 december 2013 16:59

... vilken succé vi gjorde, jag och mina lussetågsmedlemmar.


Det blev applåder, visslingar och ord som: "Det var det bästa någonsin". Det var tillåmed en som grät en skvätt över vårt engagemang med att skriva egna texter. Så jag känner mig helnöjd!!

Fick åxå personliga superlativ idag av en som inte är på kontoret så ofta. Hon tyckte jag var fantastisk och extremt serviceminded. Och att hon sa att det syntes att jag trivs. Och att jag låter supertrevlig i telefonen. Och... eh... nä, nu slutar jag innan jag spricker av stolthet ;-).

Behöver jag säga att jag går på moln nu? Kan behövas, för nu ska här städas. Får ju fiiiiiinbesök i morgon och den människan, systra mi, kräver ett städat hem för att komma. NOOOOOOOOT!! Men jag gör det ändå. För att det behövs.

Njut er kväll. Det ska jag.

Av Annci Hultström - 12 december 2013 07:43

... bilden blir det väldigt tydligt att vi är släkt med aporna mer än till det genetiska. Även morgonfrisyren mellan vissa av oss är slående lika. Visst?!


Så är det alltså den 12/12, dagen för Luciatåget på jobbet. Påsen vid mina fötter är välfylld av diverse skoj. Blir väldigt intressant att se hur detta slutar. Kl 15.15 är det dags. Håll en tumme. Kan behövas.

Ha en finfin dag. I "högsommarvärmen". Hmmmmm...

Av Annci Hultström - 11 december 2013 20:01

... haglat över detta:


Pepparkakshuset jag gjort till jobbet och den färdigpyntade granen. Kul att det uppskattas.

Nu ska jag plocka ihop en massa attiraljer som behövs i morgondagens traditionella "new-starters-Luciatåg" på jobbet. Ja, i morgon. Anledning är den att flest kunde då. Hade liksom ingen lust att vara i princip ensam...

Njut er afton. Det ska jag. Tjing!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< December 2013 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Skapa flashcards