Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under november 2013

Av Annci Hultström - 7 november 2013 22:01

... nästan 2 dagar utan något inlägg. Så det kan gå när tiden rinner mellan fingrarna på en... För håller ni inte med om att det går fort nu?!

På jobbet går det toppenbra. Det trillar ner en 10-öring varje dag och det är skönt. Hatar att känna mig bortkommen.

Vad har hänt i övrigt då?! Tja... Igår hämtade jag W i skolan och åkte ner till centrum. Hon behövde en ny morgonrock (hur mycket kan en unge växa på 3 månader... typ... egentligen???) och Kapp Ahl hade sina för 149kr oavsett tidigare pris. Hon hittade en. Och jag med. Det bidde en till H åxå, så nu är Fars-dags presenten klar (nope, han läser inte min blogg...).

Sen blev det lite hushållsarbete och ett avsnitt av "Bron". Och en tidig kväll.

I morse blev jag lite sen (fick hjälpa min trötta familj att komma igång idag) och sminkade mig därför på bussen. Utan spegel, men med mobilkameran som hjälp. Kände mig lite bimbo faktiskt... med all rätt tror jag... Eller?!


Btw - Varför gör man alltid den där minen när mascaran ska på?!

Men hörrni - Jag har ju bilder på vår goda restauranmåltid från häromdagen. Se så gott:


W fick in mest. Av allt. Kolla in salladsfatet. Bara hennes. Och den översta efterrätten. Bara hennes. I övrigt ser ni en maränsviss, en chokladtårta och mitt kött. Mmmmm... måste nog allt äta där igen.

Nu har jag haft en ego-stund framför tv:n och semifinalen av "Hela Sverige bakar". Till detta har avnjutit en kopp thé och faktiskt en rostad macka med ost. Det var flera år sen. Jäklar vad gott det var (även om jag säkert får sota för det i form av magont). Men nu är det dags för bingen.

Så God natt och Sov gott!!!

Av Annci Hultström - 5 november 2013 20:53

... vaknade jag upp, förväntansfull, till en solig och kall dag. Efter diverse förberedelser och händelser ägnade jag dagen åt detta...


Dagen innan

      


Fotografering innan vigseln

   

  

Vigseln


Fotografering efter vigseln



Säckpipebandet som spelade "Scotland brave" och "Amazing grace"

(sååååå mäktigt)



Festen

           



Ja, idag den 5 november är alltså vår 9:e bröllopsdag. På inbjudan stod det:


Denna dag gifter jag mig
med min bästa vän,
den jag skrattar med,
lever för,
drömmer om
och älskar innerligt


Och det stämmer lika väl idag som då. Visst har vi krisat under perioder. Som alla andra (för gör man inte det är frågan om man lever ut på riktigt??). Men nu är jag säker - det blir vi som gungar gungstol ihop på äldrevården.


Kvällen har vi firat med middag på "Lilla blå" (Scandic i Väsby). Underbart god mat, bra service och fin miljö (efter omfattande renovering). Fira lite mer tänkte vi göra senare. Första helgen i december. Då blir det en natt på herrgård. Utan barn. Nu blir det ett avsnitt av "Bron". Säsong 2. Hittade den på Svt Play. Mycket bra.


Sov gott och dröm sött. Det kommer jag att göra.

Av Annci Hultström - 4 november 2013 22:55

... ikväll om 8-åringars sätt att vara. Kände att jag behövde bli liiite klokare.

Lilla stora fina W blir ju snart 8 och följer "hur-vara"-regelverket prickfritt. Som alltid när det gäller faser. Hon drömmer mardrömmar, kan själv samtidigt som hon är en "bebis", är osäker på sig själv, vill vara nääääära osv. Allt detta sedan ca 3 veckor.

I soffan ska vi alla sitta i princip på varann, hon gosar/kramas mer än någonsin, nätterna tillbringar hon gärna i vår säng alt. på en madrass på golvet (där jag hittade henne nu, som synes på bilden längre ner), plötsligt är saker läskiga (mörker, blod mm) och i hennes värld ska vi göra precis allt ihop. Och oj, vad hon älskar oss. Det får hon inte nog av att säga (mysigt iofs).

Ja, det är inte lätt när liten blir stor.

Nu ska jag lägga mig. Måste ju vara pigg i morgon... God natt!!

Av Annci Hultström - 4 november 2013 20:43

... byxor färgade igår. Det bidde liksom fel färg. Eller ja, färgen var rätt (svart)... men graderna var fel. Byxorna får åka i 40 grader, men färgen var för material som måste klara 60-90 grader. Så ny får helt enkelt inhandlas. I helgen. Innan det hinns det inte med. Faktiskt.

Idag har det varit en riktigt tuff 2-dag (fasta). Har varit hungrig som en tok, men det har gått det med. Dock är jag väldigt glad över mina kvarvarande 120 kcal...

Om en stund blir det "Homeland". Ser verkligen fram emot varje avsnitt. Har ni sett det?

Nä, nu ska jag vika lite tvätt och sedan göra mitt kvällsmål. Som ska ätas med andakt.

Tjing!

Av Annci Hultström - 3 november 2013 16:02

... att slå sig ner efter att ha storstädat heeeela huset, tvättat mängder av tvätt och slängt en hoper sopor. Nu puttrar basen till kvällens fiskgryta på spisen. Barnet är på gympa. Maken uträttar ärenden i centrum.

Nu ska jag färga om ett par svarta byxor som bleknat lite väl mycket. Sen får det fantame vara nog för idag. Faktiskt. Ska bara... duscha och se på "Solsidan". Inget värre än så. Och sen blir det nog en tidig kväll. Är såååå T R Ö T T. Barnet har drömt en massa mardrömmar (säger hon) och har därför sovit i vår säng hela veckan lång. Och då sover jag som ett praktarsele. Visst, jag hade ju två nätter i eget rum på hotellet... men nä... den egna sängen ger alltid den bästa sömnen.

Nä, nu - upp till tvättmaskinen.

Tjing!

Av Annci Hultström - 2 november 2013 18:47

... vilken kall huvudstad vi har. Men vacker...


Men kall. Har jag sagt det innan?!

Vi trodde det skulle vara asmycket folk som ville se paraden och var därför på plats redan vid 16-tiden för att få bra plats... men se, det var heeeelt i onödan. Istället fick vi frysa bort 1,5 timme.

När vi sedan skulle äta, på TGI, var det 1,20 lång kö. Så vi gav upp det och tänkte ta bilen till O'Learys vid Norrtull. Men då började fröken attityd knorra över skit för 4:e gången idag. Det slutade med hämtmat på Tiger.

Så... det blir inte alltid som man tänkt sig.

Av Annci Hultström - 2 november 2013 15:45

... (och en oläskig) är nu påväg in till stan och årets Halloween-parad. Efter den blir det en titt i Kungsan's zoombiepark. Och middag. Någonstans där vi blir insläppta.

Önskar en trevlig kväll! BUUUUU!!

Av Annci Hultström - 2 november 2013 09:04

... på säsong 1 av den dansk/svenska serien "Bron". Och betyget blir... *trumvirvel*... 10/10!!!! J Ä V L A R vilken bra serie. Riktigt sevärd. Från avsnitt 1 har jag suttit trollbunden och gapat. Se den vet ja... om du har 10 timmar över vill säga.

Nu går ju säsong 2 på tv, men vi har missat starten, så vi får glatt vänta lite tills den kommit som annat alternativ.

Idag ska det städas här i huset och sedan tar vi en tur till stan är det tänkt. Ska vara en Halloweenparad som W gärna vill se. Och vi med för den delen. Är dock rädd för att hon kan bli rädd. Tänk om någon ser ut som den här tjejen jag såg på FB:


Kolla in magen... så vidrigt. Men ändå bra gjort. På nåt vis.

Nä, nu - frulle!!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9 10
11
12 13
14
15
16 17
18 19 20 21
22
23
24
25
26 27 28 29 30
<<< November 2013 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards