Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under september 2013

Av Annci Hultström - 2 september 2013 04:51

... faaaaaan vad trött jag är. Har sovit rätt ok, men har vaknat ett antal gånger vilket förstör helheten. Så nu är jag yr, har jag ont i huvudet och mår illa. Utöver det är jag svullen som en julgris och törstig som en kamel. Blä, helt enkelt. Blir intressant att se hur jag genomlever dagen. Önskar er en bättre start på dagen!

Av Annci Hultström - 1 september 2013 20:10

... en dusch, thaimat, film (Eskil och Trinidad = underbar, se den) och ostbågar i soffan. Nu ligger jag kvar och H nattar sötnöten. Hade inte orken. På tv:n rullar Digiloo, men snart blir det bingen. Är trött. Så trött. Och i morgon är det tupp-väckar-dags igen. Rackarns vad skönt när jag slipper eländet...

Vad har ni gjort i helgen?

Av Annci Hultström - 1 september 2013 16:11

... internetlös på Åland får ni en sammanfattning över helgen här:

Fredag 30/8

Alltså, vilken tid den där bussresan tog. Vi kom fram 19.40 och Lotta, som just skulle köra på bilen fick springa mig till mötes med biljetten. Hade ju fått en fribiljett av henne, som jag var tvungen att lösa in mot ett boardingkort. Men det gick vägen, vi hann med.

På båten hann vi med middag och vinshopping innan det var dags att köra av.

Väl i husvagnen packade vi upp och bäddade. Sen slog vi oss ner i förtältet (jag med jacka, filt, raggisar och ett element precis bredvid mig) och drack vin, åt ostk&kex och pratade. Vips var kl 02.30 (finsk tid), så vi lade oss. Jag somnade på stört.

Lördag 31/8

Kl 09.30 slog jag upp mina blå efter en mycket skön natts sömn. Det har varit svalt, men varmt under täcket. Nu är kl snart 10.30 och Lotta sover fortfarande gott. Men snart vaknar hon nog, hoppas jag. För jag bara måste gå på toa.

Ute är det klarblå himmel, men det verkar blåsa lite låter det som. Hoppas dock att vi kan sitta i solen och njuta lite.

Söndag 1/9

Så var det söndag. Det blev inget mer skrivet igår så här kommer ett sammandrag... i sammandraget :

Det blev några timmar i solen igår. Helt underbart skönt!

Under dagen åt vi gott (mat lagad på husvagnsvis á la kompakt i miniugn på miniplåt) och pratade massor. En promenad var tanken, men då började det regna så vi spelade yatzy istället. Det lilla yatzyt:


Senare under kvällen kom dom från en av grannhusvagnarna och bjöd in oss till ett spel. Se här:


Man kastade två tärningar och visade de 9 ihop vände man bort 9:an. Visade de 9 (tex 4 och 5) nästa gång med var ju den redan borta, men då kunde man vända bort 4 eller 5. Sedan gällde det att komma sist till 100. Det var riktigt kul och möjligt att göra hemma med. Men då kan man plocka 1-9 ur en kortlek och använda dom.

Sen blev vi kvar där. Pratade och drack vin. Det var lite småruggigt ute, så jag klädde mig ordentligt:


Idag har vi slöat. För jag ska erkänna att vi var lite sega när vi vaknade... blev en del drucket igår. Men tillslut var vi tvungna att rycka upp oss, göra i ordning och ta oss till båten. Väl på den åt vi lunch, handlade lite och ja... det var väl det.

Nu sitter jag på bussen tillbax till stan. Har sovit en stund. Det var skönt och välbehövligt.

Hemma väntar familjen på mig. Då ska vi fredagsmysa. På en söndag. W tyckte nämligen synd om mig som inte var med, så hon sparade det till idag. Sötnosen min!!

Tack, min finaste tvilling, för en härlig helg!! Puss!!

Önskar er en fortsatt bra söndag!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21 22
23
24 25 26 27 28 29
30
<<< September 2013 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards