Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under september 2013

Av Annci Hultström - 15 september 2013 21:26

... packad, sovplatsen klar, jag duschad. Nu återstår bara att sova. Dör klockan ringer redan vid 03.15 Typ. Tror bestämt att det får bli en sovstund på planet.

Efter att jag lämnat W idag blev det inget packat. Och inte städade jag heller. Jag sov istället, för den här förkylningen är inte ok någonstans... den är helt skoningslös. Blä tycker jag om det. Men som sagt, första passet är på tisdag så det blir konstant vila tills dess.

Nä, nu ska jag prata lite med svärmor och sedan knyta mig.

Sov gott och dröm sött!!

Av Annci Hultström - 15 september 2013 08:45

... full av snor när jag vaknade, att det letat sig ut på kinden. Sååååå fräscht, NOOOOOOT!!! Och sååååå kompatibelt med träningsresa, NOOOOOOT!!! Fan åxå. Och nackspärr och mens har jag åxå. Det sista hade jag iofs räknat med, men nacken. Hmmmm... Nåväl, jag har lite drygt 24 timmar på mig innan vi landar så det ordnar sig nog. Och första träningspasset är inte förrän på tisdag.

Nu blir det frulle och sen ska jag lämna W på kalas. Det är kl 10-14. På leklandet. Jösses, 4 timmar. Det är ju en evighet. Hoppas hon har lite kraft kvar efteråt, för kl 16-17 är det gymnastik åxå. Så ja, fullt upp alltså.

Under tiden hon är iväg, ska jag packa och städa lite. Ska även ordna sovplats för natten. Det blir på golvet i vardagsrummet. Vill inte störa farmor och W när jag går i morgonbitti. Eller i natt kanske är mer rätt att säga. Blir ju trots allt hämtad kring kl 04.

Åh, vad härligt det ska bli!!! Ser fram emot det massor!!!

Förresten, idag vaknade jag strax efter kl 8 och har sovit superskönt. Hoppas det fortsätter så!!

Nej, nu - frulle!!

Av Annci Hultström - 14 september 2013 23:21

... och jag hade en redig dispyt (pree-teen-varning) idag, men när det gått över blev hon Little miss cute. Så vi har gosat järnet här. Och när jag nattat henne ropade hon och bad att få sova i vår säng eftersom jag åker bort snart. Det fick hon såklart. Väl där kom nästa önskan: "Mamma, lägg dig intill mig sen". Sötnosen min!!!!

Vad har vi gjort idag då? Ja, först shoppade vi. Det blev träningsbyxor och dansskor till W, mat, kalaspresent till barnkalas i morgon, badkläder till W och H (rea) och sist men inte minst ett Edblad-armband till moi. Så nu har jag hela serien:


Väl hemma igen hängde jag tvätt och lökade. W stack och lekte med kompisar.

Kollade även in W's skolkort som var klara. Hon blev så fin!!



Ikväll har vi legat i soffan och kollat på filmen "Förortsungar". Inte den bästa kanske, men ändå helt ok.

Efter att hon lagt sig har jag sökt jobb och fört över lite kort till datorn. Men nu, efter kvällens tablett-cocktail är det dags för bingen. Men innan det - några bilder/texter som jag sett på nätet...

Av Annci Hultström - 14 september 2013 11:27

... jag sov ända till kl 09.12 idag. Då väckte en utsvulten W mig. Såååå sköööönt! Vaknade iofs kl 7, men lyckades somna om.

Efter en lång frukost har vi spelat stress, byggt korthus, skrivit matsedel och shoppinglista inför nästa vecka. För, ja, jag tänker curla min familj med att laga lite mat åt dom. Blir rätt stressigt för H ändå att både lämna, hämta och laga mat.

Nu ska jag kasta in en tvätt och sen ska vi åka och handla. Och efter det blir det en soft lördag, med idel mys.

Förresten, jag tror medicinen hjälpte. Såret är mycket mindre, gör inte lika ont och kliar inte fullt så mycket. Sköööönt! Men förkyld har jag blitt istället, så det blir nog en varm päroncognac ikväll. Eller två...

Av Annci Hultström - 13 september 2013 23:11

... jag lyckades hålla mig vaken hela "Fångarna på fortet". Och 1,5 timme till. Wow!!

Nu ska jag knyta mig. Och med vetskapen om ett jourfritt liv hoppas jag få sova godare än någonsin. I drömmarna önskar jag återvända till Yasuragi...


Och kommer prinsessan smygandes är hon välkommen. Jag vill gosa mer!


Så god natt, sov gott!

Av Annci Hultström - 13 september 2013 20:42

... va? Eh... smugglingarna... Såg nu att SNYGGINGARNA på bilden i förra inlägget blev döpta till just smugglingarna. Jävla skit-ordbok.

Den spelade mig ett spratt tidigare idag åxå. Då skulle jag skriva Audi och den ändrade det till idiot. Idiot. Ja, det kallade jag en vän. Schysst. Eller inte.

Jag skrev f.ö Audi för att berätta om en bil jag såg på motorvägen häromdagen. En sån här var det:


Såååå jävla cool. Och ljudet... Wow! Det var nästa så det rann till i brallan ;-)

Nu ska jag nog natta barnet snart. För att kunna lägga mig själv. Är galet trött. Så hörrni - God natt!!

Av Annci Hultström - 13 september 2013 17:42

... då var den eran över. Och ja, jag har gråtit. Mer än en gång. Det finns många fina människor som jag kommer sakna. Men som vi sa, folket finns ju kvar och är inom räckhåll.

Efter frukosten lökade vi. Jag badade inte, men låg i en vilstol som rörde på sig. Som en vagga med skön musik. Underbart skönt.

Efter ett par timmar gjorde vi oss klara och åkte till kontoret. Där avslutade jag det sista, plockade ihop, fikade och sa hej då. Sedan blev jag bjuden på ett par glas vin av grannavdelningen. Nu sitter jag på bussen påväg hem. Där väntar fredagsmys med den lilla. Endast. Den stora landar ju snart i Lissabon.

Gissar att det som står på schemat är mat, film och ostbågar. Sen sängen. Där jag förhoppningsvis sover liiiiite längre än till kl 6.

Ha en finfin fredagskväll och till smugglingarna på den här bilden säger jag: Trevlig resa!!

Av Annci Hultström - 13 september 2013 08:31

... ordning vaknar jag tidigare än nödvändigt. Kunde ha sovit till kl 08.30, men vaknade redan strax efter kl 6. Efter 4,5 timmes sömn. Men i detta nu är jag inte det minsta trött. Hoppas jag känner samma sak kl 21 ikväll...

Åh, vilken dag jag (vi) hade igår. Det här stället är bara heeeelt fantastiskt.

När vi kom tilldelades vi en varsin morgonrock, en badddräkt och ett par tofflor (som man får ta hem!!). Vilket blev dagens outfit:


Eftersom min roomie kom lite senare, hann jag med en powernap. Så utvilad tog jag mig an vad stället hade att bjuda på.

Skulle haft en massage, men pga såret så bytte jag med en kollega och fick en ansiktsbehandling istället. Underbart skönt!!!! Efter det badade jag i en varm källa (doppade inte såret) och sedan bestod kvällen i idel prat, ätande och drickande.

Gott vin och underbar mat. Till förrätt åt jag rå vårrulle och en friterad sjögräsgrunk (tempura) med tonfisk i. Supergott. Varmrätten bestod av lamm med svamp och efterrätten var en blåbärspaj med citronsorbet. Mmmmmmm, så gott. Allt var verkligen super.

Och så blev jag ju avtackad. Ordentligt med fina ord och paket. Jag fick halsbandet, som hör ihop med örhängena jag fick i födelsedagspresent och en doftljus. Såååå fint!! Såååå tacksam!! Med det måste jag erkänna att vemodigheten kom krypandes.


Nu har jag och Marie varit ute och gått. Tyvärr blev luren kvar hemma, vilket jag svär över. För holy mother of God så fint det var med havet, solen och dimman.

Nu ska vi snart leta oss mot frukostbordet. Ska bli gott. Sen blir det en stunds lökande innan det är dags för ett par timmar på kontoret. Ett par sista, skälvande timmar...

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21 22
23
24 25 26 27 28 29
30
<<< September 2013 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards