Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under september 2013

Av Annci Hultström - 27 september 2013 20:04

... är jag väl värd efter en faslig massa hemma-fix den här veckan. Eller?!


Thai från Tiger blev det åxå. Och nu - mys i soffan. Sen bingen. Är trött. Så trött.

Av Annci Hultström - 27 september 2013 16:05

... Finers karaktär Lynda Woodruff från Melodifestivalen?


Henne har jag pratat med idag. Jo, det är sant. De lät exakt lika, hon och rekryteraren som ringde mig (jaaaa, nu har hon äntligen ringt).

Hon pratade så engelsk engelska att det var svårt att förstå henne emellanåt. Hon använde ord jag aldrig hört förr. Så från min sida blev det många - pardon. Så i ärlighetens namn vete faaan hur det gick. Nåja, hon kommer ringa i mitten av nästa vecka. Då visar det sig...

Av Annci Hultström - 27 september 2013 14:15

... har jag fått alla fönster putsade (in- och utsida + emellan). Jag har åxå fått veta allt om fönsterputsarens barn, ex-fruar, ägda fastigheter, gjorda resor, hans politiska inställning, tidigare jobb, senaste dejten, nattliga vanor... ja, och en hel del annat. Och allt detta för bara 400kr. Det ni! Säg till om ni vill få samma underhållning, då kan jag avslöja telefonnumret ;-).

Nu har jag ställt allt tillrätta igen och fått upp gardinerna. Så nu tar jag snart helg. Men först - kontoret... före- och efter:


Det ser kanske inte ut som jag gjort ett jättejobb, men det före-bilderna inte visar är alla småskruvar, verktyg och annat småskit (läs: H's dataprylar) som låg ÖVERALLT. Så det så!!

Av Annci Hultström - 26 september 2013 21:36

... väntat idag, men inget samtal kom. Så jag hoppas på morgondagen, för herregud... vänta är inte min grej. Fick ju inget gjort.

Eller egentligen massor (vikt ett Himalaya med tvätt, städat, tagit ner och tvättat gardiner, strykt andra gardiner som ska upp i morgon, plockat ur alla fönster, slängt massor med skräp/sopor, ramat in foton mm), men nån träning blev det inte... kom liksom aldrig iväg... för tänk om de ringt just då...

Nåja, tar igen det i morgon - efter deras samtal.

Då kommer f.ö fönsterputsaren. Åh, så skönt det ska bli att se ut genom fönstren igen ;-).

Av Annci Hultström - 26 september 2013 11:58


Det engelsktalande jobbet vill prata med mig. Vet inte om hon menar live eller på telefon... Hon skrev bara: "Please let me know when you will be free for us to have a call".

Pirrigt. På engelska. Jag kan ju språket, men ändå... jag är ju för bövelen nykter och bäst går det ju när man druckit lite. Eller hur, visst känns det igen?!

Nåja, det löser sig nog. Och gör det inte det, så kommer det fler chanser. Fast ni kan väl ändå hålla en tumme va?

Av Annci Hultström - 26 september 2013 09:44

... utan jobb inleddes med ett samtal med W's fröken. Hon (W alltså, inte fröken) har ju lite attityd och klagar varje dag på kompisar som sa/gjorde si eller så. Jag ville veta om hon är så "utsatt" som det låter. Men nä. Hon är visst med och triggar igång ett och annat. Och oftast är en tjej (hon som jag inte gillar att W leker med), till med. Så min känsla var rätt... Får ta ett snack med lilla fröken ikväll.

Väl hemma igen kastade jag in en tvätt. Vinterkläder. Jorå... med 0,1 grad ute var det dags kände jag. Borde gjort det i våras, men nä... det blev liksom aldrig av.

Efter det slog jag mig ner vid frukostbordet:


En riktigt skön stund fick jag. Det här kommer göra mig till jordens mest harmoniska människa. Typ. Kanske.

Nu ska jag vika ett berg med tvätt och sedan gå och träna.

Hörrni - Njut dagen!!

Av Annci Hultström - 25 september 2013 21:01

... pass idag. Var inte sugen på jympa, så det blev en PW istället. Det fick räcka, känner mig inte helt hundra... snuvan och hostan tilltog igår. Kan det vara kylan tro?!

Utöver min PW har jag städat kontoret. Höll på hela dagen och det blev sååå fint. Dock kvarstår en hoper av H's saker. Det ska han ha gjort klart senast fredag, för då kommer fönsterputsaren. Minsann. Det var ett par år sen sist...

Nej, nu blir det lite soffhäng ihop med dagens sista mål. Sen väntar bingen.

Sov gott och dröm sött!

Av Annci Hultström - 24 september 2013 23:39

... mysigt att komma hem, nerkyld, kl 4 i natt och krypa upp mellan mina två älsklingar i sängen. H kramade nästan luften ur mig och för W fanns heller inga gränser av lycka. Jag pussade henne och viskade att jag var hemma. Då vaknade hon och fyrade av ett leende som jag trodde skulle spräcka mungiporna på henne.

Efter det somnade vi alla gott och vaknade inte förrän efter kl 9.

Då låg vi kvar och myste en stund (studiedag + föräldrardag gav oss möjligheten), för att sedan äta en lång frulle.

Efter det skrev jag min CV och ett personligt brev på engelska. För innan jag drog sökte jag ett jobb... Annonsen var på engelska, men det stod inget om att ansökan skulle vara det, så jag skickade på svenska men skrev att de gärna fick återkomma om de ville ha den på engelska. Redan samma dag vi drog fick jag mail där jag ombads skicka om den på engelska. Då min mail krånglar när jag är utomlands, sket jag helt sonika i att svara. Tänkte att det kommer fler jobb... kunde ju ändå inte få iväg nån ny ansökan förrän idag.

Så i går, en vecka senare, mailade hon igen. Då svarade jag från min hotmail att jag var utomlands och att jag kunde återkomma idag. Det var jag mycket välkommen att göra. Så nu är det gjort... Men hörrni, känns inte det lovande att de går på igen om att få den?! Förmodligen dög säkert den svenska, så de har fått en bild av mig, men nu vill se my English skills. Håll en tumme för mig. Ok?!

Förresten, träningsresan gav (trots god mat och rikligt med dryck med större kalorihalt än vatten) en viktnedgång på 0,7 kg. Det var väl bra?!

Är grymt taggad att komma igång nu, men det där jävla Friskis har ju schanserat (stavning?) och erbjuder numera bara JYMPA. I morgon - 4 st sånna pass + spinning. Typ. Bajs tycker jag om det. Ok, inte bara jympa kanske... men de pass jag vill köra är det bara 1/vecka av. Hmmmm... får nog byta gym.

Men innan jag funderar mer på det ska jag sova. Natti natti!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21 22
23
24 25 26 27 28 29
30
<<< September 2013 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards