Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under maj 2013

Av Annci Hultström - 7 maj 2013 19:39

... termometern står på underbara +20,8 grader. I skuggan. I solen njuter jag av ännu härligare +30. Heeelt galet skönt.

Jag har solat så mycket att jag faktiskt fått soleksem. I början av maj. Det händer inte varje år.

Hade suttit perfekt med ett glas rosé just nu, men jag har inget. Så i brist på det fick det bli ett glas rött. Allt för att fira. Vad? Jo, vi har bokat resa till Turkiet. Mest för att solsäkra åtminstone en semestervecka. Det blir Alanya, avresa 3/8. Då är jag gördelfri åxå. Men inte tejpfri. Fast det mesta av den dols i min prickiga bikini. Och andra bikinis åxå såklart. Det är bara naveltejpen som kommer synas, men det får gå ändå.

Ha en finfin afton!!

Av Annci Hultström - 7 maj 2013 13:20

... min ägo!!!!

Minns ni Narkossköterskans sista fråga innan jag somnade? "Hur ska din nya bikini se ut?". Mitt svar blev ju såklart: "Röd med vita prickar". "Åh, en polkadot" hörde jag henne säga innan jag var borta. Och idag hoppade den på mig. Bara sådär. Var och bytte en gördel och då hängde den plötsligt framför mig. Naturligtvis fick den flytta med hem. Nu längtar jag efter att få ha den på mig, gördelfri, i mitten av juli. Innan dess ska den bara få ligga och vara fin.

Ja, dagens ansträngning blev alltså Stinsen, för gördelbyte (ångrade färgen). Köpte även ett par gördeltrosor med ben, som pressar ihop låren lite åxå, att ha under kjol/klänning.

Sen blev det raka vägen hem till solen. Men idag sitter jag med ryggen mot den, i ett stol med lågt ryggstöd, för fördelningen av solbrännan är aaaaaningen ojämn kan man säga. Måste fixa till det helt enkelt.

Fick ett samtal från en saknad vän åxå. Det värmde. Tack fina!!

Av Annci Hultström - 6 maj 2013 17:02

... kom på lunchbesök idag. Trevligt att ha nån att prata strunt med för en stund. Och blommor och present fick jag åxå. TACK underbara du!!

När hon åkt blev det soffan en stund. Heeelt slut, efter den usla natten, och ont. Detta trots att vi bara satt i varsin solstol.

Jag ringde f.ö sjukhuset idag. Känner en väldig oro över att jag sväller så sjukt och har så ont. Och att klara av att jobba med det känns som en omöjlighet. De sa att det är läkningen är väldigt individuell och sjukskrev mig i två veckor till, men sker mirakel kommer jag såklart återgå tidigare. Men det känns skönt att ha i ryggen...

Nu blir det snart middag här. Den lagades igår (men blev inte äten tack vare den spontaninbjudan vi fick), så det är bara att duka fram. Skönt!

Av Annci Hultström - 6 maj 2013 09:33

... så trött. Ja, det är dagens status. Inte konstigt kanske med tanke på att jag vaknade kl 03.56 och var vaken 2 timmar. Jag hittade helt enkelt inget bra ligglägge. Var nåt som hela tiden kändes "fel". Tillslut, vid 6-tiden, somnade jag om. Men då var det ju nästan dags att gå upp. Visst skulle jag kunna sova hela dagen, eftersom jag ändå är hemma. Men just idag hade jag tid för cellprovtagning och var därför tvungen att masa mig upp. Nu sitter jag här och väntar. Hade tid för en kvart sedan. Hoppas det blir jag snart, för det vore pinsamt att somna där jag sitter...

Ha en finfin måndag!!

Av Annci Hultström - 5 maj 2013 22:30

... fortsatte med lite plock inne. Efter det var jag väl förtjänt av en stund i solen. Men bara en stund, för vips var det dags att åka på kalas. Det var lilla, stora Tilda som fyllt 7 år och firade på lekland. Vi vuxna var åxå bjudna. Väl där fick vi spontaninbjudan till efterföljande middag. Tackar som frågar, sa vi och hakade på.

Dock var jag rätt mör vid det laget, så jag "tvingades" ner i den skönaste av hängstolar. Över mig fick jag en filt och i näven ett glas vin. När det blev dags för middagsfix tog jag liggplats på kökssoffan och agerade sällskapsdam. Så tacksam för vilan. När jag mår bra utlovas en middag i retur.

Nu ligger jag. Är helt slut och har ont. Jag hoppas sömn ska hjälpa. Lite i alla fall.

Sov gott!!

Av Annci Hultström - 5 maj 2013 07:55

... hopp om en varm vår/sommar när det går att sätta sig i solen, iklädd kjol och tunn kofta, redan kl 07.30 Utan att frysa!!!!

Familjen sover gott, men jag vaknade (som vanligt) föööör tidigt. Idag var klockan inte mer än 06.20 Låg iofs kvar till strax innan 7 och nu sitter jag alltså här. I solen. Fåglarna kvittrar, men i övrigt är det tyst. En skön stund, med tid för eftertanke... Det har jag förvisso haft många sedan jag sjukskrevs och jag har kommit fram till en hel del. Så det är inte bara kroppen som fått hela sig, utan även själen. Typ.

Nu är jag hungrig, så jag äter nog utan de andra. För Gud vet hur länge jag får vänta annars.

Ha en finfin söndag.

Av Annci Hultström - 4 maj 2013 17:22

... har bestått av shopping, shopping och åter shopping. Nu, 4 timmar senare, är jag helt paj och har ont. Men just idag kvittar det. För det är vaaaarmt och jag dricker rosé.

Förutom presenter köpte jag 4 axelbandslösa linnen (kommer gå åt med tanke på att jag, vid solande, kommer vilja dölja den gördel jag ska leva i till mitten av juli), en vit kofta, 4 flaskor vin, 2 gördlar till och en blus. W fick de kläder som syns på bilden. H fick inget. Hmmmm... så det kan bli.

W köpte sin första handväska åxå. För egna pengar. 40:-. På Stadsmissionen. Oj, så stolt hon är. Naturligtvis packades den omsorgsfullt innan hon gick på tjejmiddag. Så ytterligare en lördag är vi utan barn. Fast den här gången kommer hon hem kl 20 igen. Så vi hinner nog inte mer än att äta middag. Typ.

Förresten - När vi var på Stadsmissionen fick vi flashback's... AKO-kolorna är tebax. I retro-variant. Mmmmm... köpte inga, men mindes tillbaka.

Det är tydligen rockabilly-afton i området. Musiken når ända hit och jag diggar. Med ena benet. Mer orkar jag inte.

Hörrni, nu rundar jag av. Njut av värmen och lördagskvällen.

Av Annci Hultström - 4 maj 2013 08:44

... inspiration att skriva har bloggen blivit bortglömd ett par dagar. Men nu så är jag tillbaka igen.

Vad har då hänt sedan jag skrev sist? Ja, inte mycket... som vanligt de senaste veckorna...

I torsdags tänkte jag att jag skulle testa min kropp lite, så jag fixade lite vid datorn (tidrapporterade, ögnade igenom jobbmailen, surfade runt lite) och därefter bakade jag. Allt som allt var jag i farten knappt 4 timmar (satt i två, stod i nästan 2) och faaaan vad slut jag blev. Jag var svullen och hade ont. Så det blev till att ta det lugnt resten av dagen.

Igår när jag vaknade hade jag ännu ondare, så efter att jag duschat lade jag mig (tejpen) på torkning framför tv:n. Efter en stund placerade jag mig i solstolen och där satt jag i nästan 4 timmar (ja, jag fick rätt mycket färg trots spf 8).

Mot eftermiddagen skulle jag plocka ner en sak från översta hyllan i kylen och sträckte mig lite (har gjort det innan) och snäpp... smärta. Det högg till och gjorde sjukt ont på vänster sida. Kändes som en tråd, på insidan, gick av och började sticka mig. Det var precis som nålstick, så fort jag rörde mig. Jag förblev därför rätt stilla under resten av eftermiddagen/kvällen. Inte ens ett par glas bubbel tog bort det. Så vid 22:30-tiden gav jag upp och lade mig i hopp om att sova bort det. Och kanske har jag lyckats, har inte hunnit känna efter så mycket än.

Idag blir det centrum. W ska på kalas både idag och i morgon, så presenter ska inhandlas. Själv tänkte jag kika in på Lindex och kolla gördel. Igen. Sen blir det nog en stund i solen åxå.

Vad ska ni göra?!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards