Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under maj 2013

Av Annci Hultström - 10 maj 2013 23:11

... lossnade "naveltråden". Ja, det var en knut med två ändar som satt bredvid naveln. Den, och ett pyttestygn till, var de enda synliga stygnen vid naveln (resten är invärtes).

Jag har hela tiden stört mig på den där knuten och dess utstickande ändar. Äckligt på nåt sätt. För nån dag sedan kände jag om den skulle gå att dra bort (alt. klippa bort), men motståndet var för hårt. Men nu så är de ett minne blott och endast en röd liten prick är kvar.

Nu är det bara sova kvar av den här dagen. Måste orka upp i skaplig tid i morgon, för vi ska till landet och fira svärfar som ska fylla 75. Hoppas det blir lika fint väder i morgon som dagen bjöd på. Landet gör sig än bättre då.

Sov gott och dröm sött!

Av Annci Hultström - 10 maj 2013 21:13

... en underbart god middag med en varsin Frozen Strawberry Daquiri. Mmmmmm... sååååå gott!!

Nu är det Let's dance och sen blir det säkert en film.

Önskar en fortsatt trevlig afton!

Av Annci Hultström - 10 maj 2013 15:12

... vilken sommar det är!! Det var inget jag trodde mig få uppleva när jag vaknade till en rejält gråmulen morgon. Men johodå... Innan lunch sprack det upp och blev +30. Typ. Så dagen tillbringas ute. I solstolen.

I sann sommaranda blev det grekisk sallad till lunch och ett mellis bestående av melon och jordgubbar (en av dom var världens största... jag lovar).

Kvällens middag blir grillat. Såklart. Grillad: kyckling, halloumi och sparris. Till det ugnsrostade rotsaker och kall sås av crème fraîche. Mmmmm... det vattnas i munnen. Och H har köpt rosévin idag, så det blir det till.

Njuter ni åxå sommaren på bästa sätt? Hoppas det.

Av Annci Hultström - 9 maj 2013 22:29

... kom barnet hem igen. Det gick inte riktigt vägen. Sånt som händer... Hon sa: "Hem, ljuva hem" innan hon somnade. Knasfia. Funderar på att knyta mig jag åxå. Är trött. Så trött. Zzzzzzz...

Sov gott och dröm sött!!

Av Annci Hultström - 9 maj 2013 18:39

... ansträngning skulle bli skoaffären. Ungen behöver nämligen sommarskor. Men (everything before but is bullshit) precis när vi skulle lämna huset kom hennes bästis och frågade om de kunde leka och då blev ju det såklart mer intressant. Hon lämnades således i hennes våld (ringde mamman som gärna tog ansvar någon timme).

Med det ändrades rutten och vi tog IKEA istället. Tanken var att spana in deras hängstol, Svinga. Men vet ni vad?? Den fanns inte att se i butik. På IKEA. Hur konstigt är inte det? Det är ju inte direkt så att de är kända för att sälja grisen i säcken. Hursomhelst visade sig finnas ett ex i fyndhörnan (ja, jag vet att jag ofta har turen att hitta saker där och på rea). Dock var den inte upphängd vilket gjorde det svårt att avgöra om den skulle vara skön att sitta i eller ej.

Men efter att H ha lyft upp den på en solsäng, jag satt mig i den och H tippat den i antagen hängposition med mig i så kom vi fram till att - nä! Den skulle inte vara lika skön som familjen Z:a's modell. Så vi sket i det och åkte hem med endast en strandväska. Och en "hålla-mattan-på-plats"-grunk.

Väl hemma tog jag plats i en solstol (helt slut i vanlig ordning). Efter en stund kom barnet med vänner och hade vartenkrig på baksidan. Modern kom en sväng åxå. Och tog ett glas vin. Trevligt. Mycket trevlig.

Nu är vi barnfria (det beslutades om övernattning) och ska väl äta lite rester från gårdagens indiska middag. Sen blir det nog en film. Om jag orkar hålla mig vaken vill säga. Är helt slut.

Önskar er en fortsatt finfin Kristi flygare!

Av Annci Hultström - 9 maj 2013 07:40

... som hittat till mig. Han förtjänar ett regelrätt svar tycker jag :-).

"Hej!
Fin och välskriven blogg du har.
Starkt av dig att ha kommit så pass långt i din "viktresa".
Duktigt och modig dotter!
Jag gissar att du satt där och tänkte att det var skönt att det inte var du själv som låg där i tandläkarstolen?

Trevlig "helg".
/Pelle"

TACK snälla! Jag älskar att skriva, så det känns kul att det uppskattas.

TACK snälla! Det känns magiskt. Jag är enormt ödmjuk och tacksam för att ha fått den här möjligheten. Den har helt klart räddat mitt liv! Fast jag har en bit kvar, för tyvärr är jag "välsignad" med en röv och ett par lår som bara måste krympa (dock med hjälp av idog träning). Så jag kämpar på :-). Eller rättare sagt - jag kommer kämpa på så fort jag kan igen.

TACK snälla! Hon är en tuffing. Verkligen. Och helt klart grymmare än mig när det gäller käftis. Så du har rätt gällande tandläkarstolen (känner du mig??).

Käftis är det absolut värsta jag vet. Det gör ont, är obehagligt och jävligt dyrt. Mycket dålig kombo... Nä, jag går heller på mammografi, alt. gyn, en gång i månaden om jag finge välja. Så all cred till min lilla W!!

Ja, det var de svaren. Nu ska jag peta i mig en vätskedrivande och se vad sen ger idag.

Ha en finfin "söndag".

Av Annci Hultström - 8 maj 2013 23:04

... strålande sol och högsommarvärme så regnar det ute i detta nu. Men det är väl bra för växtligheten, bönderna samt pollenallergikerna gissar jag. Så låt det komma. Jag är ändå inne. I sängen. Trött som en sengångare efter att ha ätit underbart god indisk mat och druckit nåt (eller kanske några) glas vin.

Så hörrni - Sov gott och dröm sött!

Av Annci Hultström - 8 maj 2013 12:09

... respekt gentemot de barn som är allvarligt sjuka och vars vardag är sjukhusvistelse och nålstick. De är så obeskrivligt tappra!!!

Detta kom över mig idag när W drog ut en tand hos käftis. Hon var grym. Sa inte ett pip. Precis som alla de gånger hon fått stick i fingret, fått kill i halsen, lämnat blodprov osv. Och när hon fick kanyl inför operationen av halsmandlarna. Och efter operationen. Inte ett ljud. Knappt en klagan. Bara ryck på axlarna. Typ. Grym var alltså ordet.

Och då är detta ändå rutinsaker, som är över på ett kick. Tänk om det varit värre... fy fan och TACK ödet för att vi är där vi är idag.

Hon ska dra ut 3 tänder till (har för trångt i käkarna, så de tänder som ska fram lyckas inte hitta en bra plats) och gör man sånt utan knorr är man väl ändå värd presenter va?? Har köpt henne en tröja hon gärna vill ha. Lilla gumman.

Nu sitter jag i solen. Igen. Men nu i spf 15 i hopp om att slippa det soleksem jag fick igår. Det hjälpte f.ö att sitta med ryggen mot solen. Jorå, med råge. Kan säga att det tog bra och nu är jag nog f*n brunare än när vi kom från Thailand. Härliga tider!!!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards