Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under maj 2013

Av Annci Hultström - 17 maj 2013 22:54

... med sol, grillat (fast från kolgrillen på hörnet.. typ), bra musik, 1,5 flaska rosévin (jorusörrusåatt), yatzy och Vänd10:a. Ska erkänna att det här inlägget är väldigt svårt att få rättstavat... Blundar jag så snurrar världen... lite... Det var ett tag sen. Faktiskt. Tänker att det kan vara ett bra sätt att få sova gott. Eller?!

I morgon är det dags för värktabletter och bröllop. En tippenkombo. Typ.

Nä, hörrni... sov gott!! Zzzzzzzzz...

Av Annci Hultström - 17 maj 2013 08:28

...ljuvliga fredag. Vaknar kl 7 (efter en förvisso rätt usel natt), ser att solen skiner in genom rullgardinen, kollar termometern och ser att den visar +15. I skuggan. Galet härligt. Med det kan nu ju gissa var jag kommer befinna mig idag... Japp, rätt - i solstolen. Den enda stund jag ska skiljas från den är när jag ska iväg och klippa mig kl 10. Och till kvällen blir det tveklöst grillat. Mmmmm...

Önskar er en fin dag!!!

Av Annci Hultström - 16 maj 2013 23:08

... fy f*n vilken enorm skämskudde vi gömt oss bakom de senaste dagarna. Vi har nämligen kollat igenom Morgan och Ola-Conny's "En stark resa" (säsong 1). Stackars människor! Får man säga så egentligen? Äh, whattahäck... Stackars, stackars människor. Men mest synd är det nog om Ola-Conny's två tonårsdöttrar. Hade dött om det varit min pappa...

Det får ju vara med om en helt makalös resa, men förstår de inte att produktionen driver med dom och att ett helt folk skrattar på deras bekostnad? På gränsen till tragiskt. Men även kul... för skrattat har vi. Mycket, gott och länge. Bakom skämskudden då såklart.

Rensade i en låda idag. Hittade födelsedagskortet på bilden och blev varm i hjärtat!

Nu väntar bingen. Sov gott och dröm sött!!

Av Annci Hultström - 15 maj 2013 18:08

... förmiddag på soffan, med datorn på magen, flyttade jag mig till kontoret för lite annat fix. När det var klart var jag dyngsvettig (varmaste rummet i huset), så det fick bli en dusch. Men innan det passade jag på att färga mina bryn. Och efter duschen, som innehöll lite kroppsscrub, blev det först en vända med MakeUp store's mud-mask och därefter deras fukt-mask. Det var välbehövligt om vi säger så. Har inte direkt tagit hand om dom delarna efter open. Men nu så... en kvarts-renovering i alla fall (tänk vad lite sömn kan ge energi).

Gördlarna har suttit, hårt, hela dagen. En tag var jag beredd att ge upp och ringa läkaren för jag fick så ont över ärret på höger sida. Satt jag helt still gick det bra, men så fort jag rörde benet skar det som knivar. När jag tog av allt (inkl tejpen) såg jag ett sår (skavsår från tejpen??), så efter duschen plåstrade jag lite extra och efter det har jag inte känt nåt. Hmmm... konstigt.

Nu har vi klarat av W's läxa, ätit middag och diskat undan. Så nu färglägger W och jag lökar. H är och uträttar ärenden. Kommer väl kring sju-tiden. Funderar på att gå ut på en promenad. Ser skönt ut ute...

Av Annci Hultström - 15 maj 2013 09:08

...att det börjar vända när det gäller nattsömnen?! Somnade nämligen med armarna om maken och när jag vaknade första gången, efter 3,5 timme, låg jag med ryggen mot honom. Jippi!!!! Hoppas det fortsätter så, för att vakna aningen mer utvilad är skönt.

Idag har jag tagit på mig dubbla gördlar i hopp om att det ska hjälpa lite. Så det blir en dag med lite syre... uppoffringar som måste göras ;-).

Önskar er en finfin dag!!

Av Annci Hultström - 14 maj 2013 20:29

... dagar har jag nu greppat luren för att peta in ett inlägg. Ja, som sagt... 2 låga dagar. Och långa. Har inte känt för att göra nåt alls och har inte stoppat näsan utanför dörren ens, utan mest legat på soffan. Har haft ont och varit trött. Sover fortsatt riktigt kasst och det är säkert roten till det onda...

Men idag, på eftermiddagen, lade jag i alla fall in våra vikta kläder i respektive garderob och plockade bort lite av mina vinterplagg. Efter det åt vi middag och gick sedan en promenad till Lidl. Väl hemma igen var jag "död", så nu är jag på plats i soffan igen.

Värken jag får går att likna med sammandragningar ihop med lite hugg och stick. Hmmmm...

På lördag är det bröllop och det hade varit trevligt att må betydligt mycket bättre då. Men då ska det nog till mirakel, så jag har redan varskott bruden om att jag (vi) inte blir långvariga.

I lördags var jag in på Gallerix för att köpa ett födelsedagskort. Då hittade jag en tavla som fick följa med hem (se bilden). Kände att den stämde väldigt bra för tillfället, för med den mindre magen kom en stor röv. Eller ja, den har alltid varit stor men känns ännu större nu när proportionerna förändrats.

Hittade åxå en tävling jag ställde upp i. Vinsten är 2 biljetter till Sveriges absolut snyggaste/läckraste sångare. Vem? Se bilden. Håll tummarna för att jag vinner. Please!!

Nej, nu ska jag fixa en kopp thé, jag fryser.

Ha en finfin afton och en god natt, när det väl är dags.

Av Annci Hultström - 12 maj 2013 15:21

... firad, hyllad och ärad inför sin 75-års dag. Jag bidrog med kortskrivning, presentinslagning och tårtproduktion. I övrigt var jag rätt passiv.

Middagen inleddes med kantarelltoast och därefter åt vi underbart god grillmat. Allt avslutades med chokladtårta med jordgubbar. Till detta drack vi rosévin och rött vin. Mmmmm... Allt (utom tårtan) kunde vi äta ute. Utan att frysa. Såååå skönt!

Han fick en Doro "pensionärsmobil" som han önskat sig och det tycktes vara en hit :-).

Nu är vi påväg hem. Där ska vi handla lite mat och sedan blir det nog solstolen en stund. Är så trött. Sover fortfarande som en ruuuumpa. Undrar när det går över?!

Av Annci Hultström - 11 maj 2013 09:07

... fick mig att skratta gott för en stund sedan. Vilket gav mig en mycket bra start på dagen, efter en usel nattsömn.

Hon kollade vädret och sa: "Hemma ska det vara 18 grader, men på landet bara 7 grader".

Jag som redan kollat vädret opponerade mig, men hon vidhöll och visade mig "notiscentret" på min mobil.

H: 18. Alltså H = Hemma. Inte Högsta
L: 7. Alltså L = Landet. Inte Lägsta

De är för söta de små liven.

Nu ska hela högen lördagstvagas och sen bär det av upp till landet. Ha en finfin lördag!!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards