Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under maj 2013

Av Annci Hultström - 22 maj 2013 20:29

... haft besök här. Marre med barnbarnet Mille. Ett mycket trevligt inslag i min i övrigt torftiga sjukdomsvardag. Vi tog en prommis upp till Gunnes där Mille fick klappa både kalv och får.

När vi kom hem igen åt vi lunch. Mille fick pasta med köttfärssås och vi åt en sallad med teryakilax och feta ost. Mums säger jag om teryakilax. Och enkelt att göra åxå. Så det blir det helt klart igen.

När Mille sov middag passade vi på att boka en resa. Japp, en till i år alltså. Det blev en träningsresa till Spanien. All inclusive. I september. Ser fram emot det massor!!!!!! Inte bara för träningens skull, utan för att få åka med Marre :-).

Nu ska vi se ikapp söndagens missade avsnitt av "How I met your mother".

Ha en finfin afton!

Ps Mille satt i den barnstol jag tog in från förrådet. När det större barnet kom hem ville hon åxå prova. Hon fick plats och åt middagen i den. Knasfia!

Av Annci Hultström - 21 maj 2013 22:28

... satt fart på "bli kvitt de sista kilona"-projektet. Målet är att vara klar till Turkiet-resan. Känns kanske lite väl optimistiskt med tanke på att jag inte kan kalla mig superrörlig direkt. Men jag ska försöka i alla fall. Så kosten blir stenhård, utom på lördagar då jag kommer tillåta mig att äta något gott/dricka ett glas vin.

Idag lökande jag på förmiddagen, men sen drog jag ett varv med dammtrasan och snabeldraken. Och nu sitter jag här, svullen som en julgris med en skavande gördel. Fast snart ska den av, för bingen väntar.

Sov gott och dröm sött!

Av Annci Hultström - 20 maj 2013 21:43

... har gjort det igen. Dragit ut en tand utan ett pip. Nu väntar hon på tandfén.

Fattar inte hur vi lyckats så obeskrivligt bra, med att få henne trygg i situationer som inkluderar obehag (sjukhus/käftis)?! Det är så skönt!!! I belöning fick hon ett par shorts och en t-shirt med en "amerikanska-flaggan-dödskalle" på. Hon blev jätteglad!!!

Innan vi åkte ringde läkaren. F.ö när jag satt på toa... vad är oddsen?! Nåväl... Han tyckte allt lät normalt och värken som är centrerad på vä sida om naveln kan bero på att jag kanske sträckt mig och att det blivit en inflammation i den muskeln (för tydligen är muffen fastankrad där i krokarna). Men jag kunde köra på som vanligt och istället äta smärtstillande (Alvedon) + antiflammatoriskt (Ipren). 1 av var, 3 ggr/dag. Den enda träningen jag skulle skippa var typ boxning (slag mot magen är inte alls bra) eller rörelser som innebär onaturlig sträckning bakåt. Typ att gå ner i brygga. Känns lite jobbigt, det är ju trots allt min favvissyssla ;-). Och jobba på måndag såg han inget hinder i heller. Ja, snart är det alltså ordning på torpet igen.

Jag somnade förresten i solstolen idag. I en dryg timme. Utan spf. Det syns...

Nu ska jag snart lägga mig. Måste börja vända tillbaka dygnet.

Sov gott och dröm sött!!

Av Annci Hultström - 20 maj 2013 12:12

... är det varmt i solen. Jag till och med svettas på ovansidan av fötterna. Och gördeln + linnet dryper det med. Men åh, vad skönt det är tycker jag. Skulle tveklöst kunna bosätta mig i ett riktigt varmt land.

Idag ska läkaren ringa mig. Jag måste höra om svullnaden och värken jag får efter minsta ansträngning verkligen är normal. Igår kväll hade jag en 7 månaders gravidmage. När den blir så kan jag knappt äta eller dricka för att gördeln blir så tight. Så inför mitt kvällsmål igår tog jag faktiskt av den en stund. Märkligt. Får se vad han säger.

Nä, nu ska jag göra mig en fetasallad till lunch.

Av Annci Hultström - 19 maj 2013 22:52

... grymma dom var våra Tre Kronor. Helt värdiga vinnare, så jag bugar mig och säger GRATTIS!!

Nu väntar bingen och där kommer jag sova gott. Det känner jag på mig. Hoppas ni åxå kommer göra det. God natt!

Ps Bilden lånad från Aftonbladet.

Av Annci Hultström - 19 maj 2013 13:04

... klart på Mellon igår. Tyckte Danmarks låt var ok. Inte bäst, men ok. Och att det gick som det gjorde för Robin förvånade mig inte alls. Trodde aldrig på den låten... tyckte den waleades (stavning??) sönder.

Idag har vi rensat i förrådet. Och nu är H och slänger lite på tippen + lämnar lite i det andra förrådet. Med sig därifrån ska han ta fläktarna, för vi smälter bort nattetid. Resten av dagen blir lugn. Känner mig sliten från igår. Och trött. Vaknade redan kl 06.50 (varför????).

W är hos en kompis. De skulle ha vattenlek, så hon packade badkläder och handduk på cykeln och susade iväg. Ja, hon börjar bli stor nu den där lilla människan. Var tog tiden vägen??!!?!

Önskar er en finfin söndag. Njut av värmen!

Av Annci Hultström - 18 maj 2013 22:30

... så fint det var!! Men åååååhhh vad trött jag är. Som en urvriden trasa. Helt slut. Nu är finkläderna placerade i garderoben. Mjukiskläderna på. Sminket borttvättat. Och min trötta lekamen placerad i soffan. På tv:n har vi naturligtvis rattat in Mello, men jag kommer inte se mer än hälften som det känns.

Nä, nog ynkat... Nu till dagen.

Vi kom till kyrkan i god tid och lyckades fånga brudparet på bild. De kom nämligen samtidigt. Sååå fina!!!

Väl i kyrkan behövde W gå på toa. Då stötte vi ihop med brudparet igen och ytterligare ett foto snodde jag till mig.

Sen började vigseln och jag höll tårarna borta ända till löftena. Då bröts Mikaelas röst och hon började gråta. Då var det kört även för mig. Efter det var det dags för "Av längtan till dig" och då blev det fulgråt en stund. Vi hade den på vårt bröllop och jag mindes tillbaka... Tur att jag valde den vattenfasta mascaran.

Efter vigsel och fotografering bar det av till festlokalen där skumpamingel och middag väntade. Trevligt, gott och alldeles... alldeles underbart!! Det var så toppenbra fixat och jag (vi) är innerligt glada över att ha fått dela dagen med brudparet. TACK fina ni!!!

Jag gissar att festen fortsätter länge till, även om vi avvek (pga min bristande ork) efter tårtan. Och jag hoppas de får en fortsatt minnesvärd kväll/natt.

En liten förklaring till bilderna...

Mina nyfixade naglar är äkta Depend från H&M. Bra som attans om man snabbt vill bli lite extra fin.

Den blå blomman fick Mikaela av mig (lycka, ni vet) och den sydde hon in i klänningens söm. Pennyn hon åxå fick låg i skon.

Den lilla sötnosen satt på raden framför och sov gott. Innan klockorna började ringa ska väl tilläggas. Då vaknade hon med ett ryck och såg lätt förvånad ut.

Nä, nu ger jag mig. Måste luta mig tillbaka.

Sov gott och dröm sött!!

Av Annci Hultström - 18 maj 2013 14:37

... till dagens aktivitet, bröllop. Min vän M ska gifta sig med sin M. Så vi är uppklädda och i väskan trängs värktabletter med ris och näsdukar. Sminket för dagen är vattenfast... jag (och många andra) vet hur jag och bröllop funkar ihop ;-)

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards