Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under februari 2013

Av Annci Hultström - 4 februari 2013 20:04

... att dricka bubbel när jag kom hem idag. Allt för att njuta in känslan av semester lite extra. Men nä, för är man (småbarns)-förälder blir det sällan som man tänkt sig. Så skumpan byttes mot ett besök på barnakuten Danderyd.

Visste om redan i morse att W vaknat med 38,5 (igen). Hoppades någonstans innerst inne att det var för att hon legat under två täcken i vår säng. Men se det var det inte. För när jag kom hem låg den kvar på samma (trots intag av Ipren under dagen) och hon var mycket hängig. Hon har åxå sovit i flera timmar i sträck idag och det är inte likt henne ens när hon är sjuk. Hostan gjorde ont sa hon, så jag ringde vårdguiden som tyckte vi skulle kolla henne redan idag med tanke på resan i morgon.

Sagt och gjort. Vi åkte. 30 min efter att vi klivit in klev vi ut. Det kallar jag snabba ryck. Sänkan normal, bra lungor, fina öron... så virus. Jävla skitvirus. Önskade att det var en bacill, då får man medusin åsså blire bra. Typ. Nu får vi istället vänta ut det och tänk, det har vi inte tid med för vi har sol och bad att klämma in i schemat dem närmsta tiden. Faktiskt. ok, bara att gilla läget och göra det bästa av det. Kanske kan Sara, som åxå är sjuk, hänga inne med W när vi andra förlustar oss ;-).

Nu ska jag packa det sista och sen öppna skumpan. Så det så!!

Förresten, blev löjligt glad idag. För vad berättar jag i morgon.

Så... sov gott å dröm sött!!

Av Annci Hultström - 3 februari 2013 20:27

... att-göra-listan har minskat drastiskt under dagen. Det underlättar helt klart med återfunnen kraft. Ja, jag proppade i mig en Ipren och sen körde jag. Så nu är allt klart. Eller nästan i alla fall. Packandet återstår (och vika undan det som åkt tvättmaskin idag). Det mesta är framtaget, men inte nerlagt ännu. Det gör jag i morgon. Eller möjligen på tisdag. Löser sig gör det hursomhelst.

Nu hänger jag i soffan en stund innan det är dags för bingen. Ska ju upp före tuppen i morgon (sista gången på läääänge.... wiiiieeeee).

Medan jag ligger här får sig fötterna en välförtjänt "dränkta-i-fet-kräm-och-sedan-ner-i-plastpåsar"-behandling. För vet ni vad??? Det där "Silky feet" som jag körde på fötterna häromsistens gjorde mina fötter allt annat än silky. De är som små igelkottar. Helt galet torra. Det stod att man skulle doppa de i vatten en stund efter 4 dagar för att hjälpa processen. Jag gjorde det men det hjälpte inte det minsta. Hmmmm... Nu hoppas jag att det hjälper lite och sedan att barfotapromenader på stranden får de att återgå till sitt normaltillstånd.

Ha en fortsatt bra afton och sov gott när det väl är dags!!

Av Annci Hultström - 3 februari 2013 16:14

... ungen är feberfri. Helt feberfri. Och detta helt utan Ipren i blodet. Såååå skönt. Hon har En del snuva och hosta, men det är ju lättare att hantera

Trots det får hon fortsätta hålla sig lugn och skolan skippar vi de dagar som är kvar. Lika bäst.

Själv har jag lite pannknack kvar. Och snuva. Men i övrigt mår jag bra.

Så till skillnad från de senaste dagarnas soffliggande har jag idag farit runt med snabeldraken, tvättat, dammat, plockat, slängt, bäddat rent... För här ska vara fejjat när vi åker.

Nu återstår att packa klart. Ja, sen åker vi. Typ. Om 48 timmar står vi i incheckningen. Mmmm...

Nyss rotade jag i frysen. Vi var fikasugna och vad hittade jag om inte 7 sorters kakor. Hembakta. Lite hemmafruvarning på det tror jag va?!

Av Annci Hultström - 2 februari 2013 21:29

... röstade Sverige rätt... David Lindgren och Yohio. De klart bästa i kvällens startfält. Fast superbra vet jag inte... men ändå de bästa. Typ. Ja, ni fattar.

Nu är jag färdig för sängen. Är helt slut efter ytterligare en "snurra-runt"-natt.

Så - Sov gott och dröm sött!

Av Annci Hultström - 2 februari 2013 19:18

... ungen leker för första gången på tre dagar. Det tar sig alltså. Just nu är hon försäljare på Biltema.

I övrigt har det blivit lite mer gjort här idag... mellan tupplurarna har jag skaffat mig vetskap om vad som behöver inhandlas till resan (batterier och deo), packat lite och lagat mat. Nu laddar vi för Mello, även om jag personligen skulle kunna knyta mig redan nu.

Önskar en fortsatt bra lördag.

Av Annci Hultström - 2 februari 2013 12:45

... närakuten. Igen. W vaknade med 39,5. Igen. Men nytt för dagen var krupphostan med tillhörande pipljud och andningssvårigheter. Så off we went.

Hon var dåligt syresatt, så vi fick recept på betapred och bricanyl. Och så fort febern steg upp mot 39 skulle vi ge Alvedon och Ipren samtidigt.

Med detta hoppas vi nu att skiten lämnar henne. Och att jag fortsätter bli bättre.

Jag hoppas åxå att familjen Jangsäter får bli friska, för även där är det sjukt värre.

Nä, nu ska vi vila en stund och sedan tänkte jag göra ett knop. Eller två.

Av Annci Hultström - 2 februari 2013 08:06

... den öppna spisen och jag njuter av värmen från lågorna.

*knäpper med fingrarna*

Oj, sådär ja... då är jag vaken och inser att spraket kommer från mina öron och värmen från elementen som vi inte haft på på hela vintern, men som Väsbyhem gjort någon inställning på vilket fått dom att hoppa igång nu när det är -10 ute. Tur att det var dom i alla fall och inte högre feber... för det har jag ingen idag. Men däremot kronsnuva. Så då går helt klart åt rätt håll.

Hur den lilla mår vet jag inte än, för hon sover än.

Dagen kommer bestå i mer vila, men även lite "inför-resan-fix". Det är inte långt kvar nu... bara 3,5 dag. Typ. Och mycket är ogjort. Ska kolla igenom om nåt måste köpas och skicka H till centrum.

Vad ska ni ägna dagen åt?

Av Annci Hultström - 1 februari 2013 17:31

... som piggar upp en kroknad jag. Och ett glädjeämne är ju vädret vi har att vänta i Thailand. För kolla in den 7/2... vår första hela dag där. Och den 9/2... dagen då vi sitter några timmar på en båt till Koh Lanta och sedan kan njuta av Klong Dao. Mmmmmm...

Sedan kom jag att tänka på den Alla hjärtans dag-present H kom hem med häromdagen. Supertrevligt ska det bli.

W hade ingen bacill, utan virus. Så läkaren ordinerade soffmys. Det har vi lyssnat på och därför betat av både Saltkråkan, Rango, Lotta på Bråkmakargatan och diverse bompaprogram. Men om jag ska vara ärlig har jag somnat ifrån delar av samtliga filmer. Ser fram emot att se något mer vuxet när hon somnat.

Snart kommer H hem. Då blir det hämtmat. Har inte orkat tänka på mat...

Ha en finfin kväll, vad du än gör!!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27
28
<<< Februari 2013 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards