Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under januari 2013

Av Annci Hultström - 7 januari 2013 18:00

... att klara av innan resan. Bara 4 kvar. Men tisdagar är det bara 3 kvar. Efter i morgon alltså. Nedräkning?! Japp!

Dagen har gått i en rasande fart. Tack och lov, för nu är det bara två flytande måltider kvar... ser mycket fram emot att få tugga i morgon.

Nu blir det lite kvällsfix och sen sängen. Jag ska ju leka tupp i morgon med.

Ha en bra kväll och sov sött!

Av Annci Hultström - 6 januari 2013 21:18

... bra dag det har varit idag. Var ett tag sedan jag kände mig så... ja... eh... hmmm... upplyft kanske är ordet jag söker. Vet inte varför, det har bara känts bra!! Och lång har den varit åxå, trots att frukosten intogs först vid 10.30

Har småpulat hemma, tvättat, vikt tvätt... Sen shoppade vi åxå. Blev ett par täckbyxor till mig, strumpor till H (som har en färgad rand upptill... så äntligen kommer det gå smärtfritt att para ihop även hans strumpor), trosor & mössa till W, en ny stekpanna, julpynt (till halvahalva priset) (och nej, jag har inte tillräckligt), schampo... ja, lite smått & gott alltså.

Efter det lämnade vi W hos farmor för en övernattning. Hon bad om det och de funkade för dom, så så fick det bli.

Och vi fick alltså en barnfri kväll. Så det blev filmtittning. 2 st hann vi med... "The hunger games" (grymt bra, se den) och "The odd life of Thimothy Green" (mycket fin film, se den med vetja). Till detta åt vi... tamtaratam... inte ett popcorn så långt ögat nådde, utan fastedrycker i mängder. Pga shoppingturen var vi utsvultna och hade massor att dricka ikapp. En bra kombo iofs, men jag är rädd för att det blir några toabesök under natten. Som fö börja typ nu. För jag ska ju väcka tuppen i morgon.

Sov gott och dröm sött!!

Av Annci Hultström - 5 januari 2013 23:56

... idag är det precis en månad kvar till avresa. Mmmmmm...

Med det (och Mamma Mia... underbara film) i tanken beger jag mig mot sängen.

God natt och sov gott!

Av Annci Hultström - 5 januari 2013 19:41

... slut, slut, slut. Granen den har dansats ut, ut, ut...

Japp, så är det. Allt är borta. Sååå skönt. Faktiskt. Men det är nog för att jag hade allt framme så tidigt, så det räckte liksom.

Förutom det har det inte hänt mycket idag. Energin har inte funnits. Det kan nog bero på dagens intag av mat som är i princip noll. Fastan började ju idag, så frukosten blev laxersalt, juice och the. Så har det fortsatt och även göra i morgon. Och på måndag. Hur ska det gå?? Är redan less faktiskt. Så har jag inte känt de tidigare gångerna. Kanske är det för jag redan innan var tömd på kraft... valde möjligen fel period i livet den här gången?!

Nej, ska jag ta reda på resterna efter "Demolition girl" som gått fram som en storm i köket och efter det blir det filmtajm.

Ha en finfin lördagkväll!

Av Annci Hultström - 4 januari 2013 20:27

... jag! Ja, vårt flera dagar långa monopolande är över. Och som sagt - jag vann.

Henrik fick noll. Zero. Nada. Efter att han intecknat alla gator gav han bort dom som betalning. Tillslut hade han inte ens de kvar. Vid sista draget skulle han betala mig 17000kr, men hade bara 7000kr. Mowhahaha... ;-)

Wilma fick 450kr + att hon hade alla sina gator kvar. Bra jobbat!

Jag fick 97650kr + 11350kr i intecknade gator. Rätt överlägset om jag får säga det själv.

Nu är det filmtajm!

Av Annci Hultström - 4 januari 2013 17:16

... fredag - Välkommen! Eller hjärtligt, innerligt välkommen till och med. För den här veckan har varit trög. Usch. Hoppas nästa blir lättare.

W har önskat blodpudding idag, men jag & H håller oss till kycklingsallad. Trappar ju liksom ner inför morgondagens fastestart. Så det betyder ju åxå att fredagsmyset blir lite annorlunda. Inga popcorn, utan frukt möjligen.

Nu kom maten hem. Trevlig kväll!!

Av Annci Hultström - 4 januari 2013 06:20

... en gång i timmen, av någon anledning, är det bara att säga till. Jag kan ringa. Men det är bra om vi passar in tiden till 20 min över varje heltimme. Alltså 23.20, 00.20, 01.20 osv. För det är då jag kan (läs: är vaken själv).

Ja, det är helt galet. I natt har jag vaknat exakt en gång i timmen. Har somnat om skapligt snabbt, men att kalla mig för pigg är lögn. Fattar inte vad det är som händer med mig. Jag känner mig verkligen som ett vrak. Hoppas provsvaren kommer snart, så jag får veta hur jag går vidare.

Nä, nu ska jag kasta mig in i dagens jobb. Har iofs redan börjat. Ett par har jag svarat på och jourtelefonerna är avlyssnade. Där var det ekande tomt. Tack och lov. Får se om det fortsätter i den andan.

Ha en finfin dag!

Av Annci Hultström - 3 januari 2013 20:21

... är det redan fredag. Och jag ska utföra riktigt roliga arbetsuppgifter i morgon. Jag ska nämligen få överraska 4 personer med blommor. De ska nämligen nomineras till "Årets konsult" och "Årets backup". Vinnaren kommer att tillkännages på vår årliga personalfest som går av stapeln 15:e februari.

Den kommer jag tyvärr jag inte få vara med på (i år heller... förra året låg jag sjuk)... ni vet, resan. Men jag hoppas de får det kul de som ska gå. Och naturligtvis tänker jag sippa paraplydrinkar och tänka på dom.

I morgon var tanken att vi skulle börja fasta, men... man inleder ju med ett laxerande salt (glaubersalt) och jag känner inte riktigt för att drabbas av toabrist på min lilla turné i morgon. Så vi kör lördag-måndag istället. Lugnast så tror jag.

Nä, nu väntar duschen, ett kvällsmål och därefter sängen. Ska ju liksom upp å väcka tuppen i morgon. Tänk att den fan alltid måste upp så tidigt. Dåligt. Riktigt dåligt.

God natt, sov gott å dröm sött!!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Skapa flashcards