Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under januari 2013

Av Annci Hultström - 11 januari 2013 23:29

... sova, sova, sova... det hägrar, för jag är fullständigt slut. Dagen har gett mig massor med syre, både i form av promenad men åxå mentalt syre. Och sådant tar på krafterna. Ber att få återkomma om detaljer vid ett annat tillfälle.

Efter planeringsmötet skulle vi på bio, men se... vi kom en timme försent. Missuppfattning på tiden. Hmmmm... så det blev ett glas vin på lokal (jag drack vatten eftersom jag skulle köra hem) och därefter hemgång.

Nu har vi sett ett avsnitt av "Homeland" och nu väntar alltså sängen.

Sov gott och dröm sött!!!

p.s Nu är det bara 24 dagar kvar.
p.s 2: Om man får en megafinne på näsan som 40-åring, betyder det då att man kroppsligt och mentalt inte är mer än 16?

Av Annci Hultström - 11 januari 2013 07:35

... mycket snö och det fortsätter falla (me like ā lot- du med va, Sara?). Ändå gick tåget på tid. Heeeelt fantastiskt. Tack för det SL.

Nu väntar en planeringsdag, som avslutas med middag och bio. Indiskt och filmen "Searching for sugarman". Chefen har sett den en gång och sa att den var grym. Så återigen ligger ribban högt.

Önskar er en finfin fredag!

Av Annci Hultström - 10 januari 2013 22:17

... helt ok, men kanske inte det bästa som visats.

Nu bingen, för jag får nog allt pallra mig upp lite tidigare än tänkt i morgon. För jag ska ju åka pendeltåg. Peeendeeeltåååg. Pendeltåg + snö = BAJS!

God natt, sov gott och dröm sött!!

Av Annci Hultström - 10 januari 2013 20:15

... en bra dag är snart till ända. Den har hittills bestått i jobb, lunch med bästa svägerskan, middag, småfix, nattning.

Jag skulle åxå ha tränat idag, men blev försenad från jobbet. Vi ska nämligen ha planeringskonferens i morgon, så då ville jag göra bort morgondagens jobb idag. Och det gick :-).

Nu inväntar jag att "Allt faller" börjar. Sägs vara grymt, så ribban ligger högt. Ska ni kolla? Vad tyckte ni?

Nu är W's TV-hörna snart klar. Provade den igår och tills vår sovrums-TV är på plats är risken stor att jag hamnar där. Ibland... eller nä, ofta:

Av Annci Hultström - 9 januari 2013 22:39

... en läxläsning, en middag, en dusch, ett mellis och ett avsnitt av Homeland senare är det dags för bingen.

Får lägga mig solokvist ikväll. Maken pillar på julklappen han fick av mig (kom idag) och sånt tar tid... gadgets ni vet...

Vad det var? En LG 3D-TV, 47"... sen vet jag inte mer, för det är den överkurs jag inte bryr mig nämnvärt om. Till sig själv köpte han en Samsung bluray-spelare (våga inte säga DVD-spelare... är visst stooooor skillnad ;-)) och den pillas det visst åxå på.

Den gamla TV:n ska upp i vårt sovrum. Ääääntligen får vi en där. Har iofs varit emot det, men inser mer & mer att det vore skönt.

Så, nu - sängen. God natt och dröm sött!

Av Annci Hultström - 9 januari 2013 15:35

... är till ända. Eller ja, lite återstår ju (än ska jag inte lägga mig), men jobbdagen är över och den var bra.

På lunchen gick jag och en kollega ut på shoppingtur. Det blev 8 nya plagg, 4 toppar från Lindex (för 275kr) och 3 toppar + 1 kjol från Indiska (228kr). Sååå nöjd! 5 av topparna (+kjolen) är Thailandsvänliga och de andra 2 jobbvänliga. Så nu är jag redo på alla plan. Eller nä, fler byxor skulle inte skada. Men sånt hittar jag aldrig på rea.

Jag ska gå direkt till gymmet nu när jag kommer hem. På't igen. För nu ska det baske mig bli skillnad.

Förresten, nu är det inte långt kvar. Se här (- några minuter/sekunder... tog bilden för en stund sen):

Av Annci Hultström - 8 januari 2013 18:54

... uppäten. Gott som attans! Den lilla i familjen fick, på önskemål, plättar med bacon & tomat. Även det gillades skarpt.

Träningspasset gick bra. Tog det lugnt, var ju ett tag sedan och jag måste ju kunna komma ur sängen i morgon. Sägs det.

Glömde säga att fastan gav en viktnedgång på 3,3 kg. Vet att jag kommer gå upp en del av det, men skönt ändå att det ger mer än en ren tarm ;-).

Nä, nu ska jag och barnet duscha. Sen blir det lökande på sofflocket.

Önskar en finfin kväll!!

Av Annci Hultström - 8 januari 2013 15:35

... är alltid gott, men idag kan jag lova att den var extra god. Ni förstår, 3 dagar med bara dryck sätter sina spår. Ser redan fram emot middagen. Då blir det sallad igen, men eftersom variation förnöjer så blir det kyckling då istället.

I övrigt har dagen flutit på bra... har varit hos läkaren en sväng och sedan fått en faslig massa gjort på jobbet, fast hemifrån.

Nu ska jag, hör och häpna, släpa mon slappa lekamen till gymmet. Tänkte spring-gå som inledning på projektet "Vinna mig själv tillbaka". Förhoppningen är att få lite bättre flås innan resan. 4 veckor har jag på mig. Borde märkas lite i alla fall, om jag ligger i vill säga. Eller inte blir sjuk. Det brukar ju kunna hända när man kommer igång. Nåväl, det visar sig.

Efter det blir till att hämta barn, fixa middag, göra läxan och hopp i kojen. Tuppvakt i morrn igen.

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards