Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under januari 2013

Av Annci Hultström - 28 januari 2013 20:00

Ja, idag är jag sannerligen inte till någon nytta. Fy för den lede vad trött jag är. Det är inte ok, någonstans, att vakna kl 02.37 och inte kunna somna om.

Detta betyder att det snart blir bingen för mig. Absolut senast kl 21 ska lampan vara släckt, för i morgon blir det jouren på kontoret vilket innebär att jag ska åka med nattbussen som går kl 05.02 *suck*. Det känns, redan nu, som att jag kommer sova ganska gott på planet när vi åker.

Kolla in bilden här nedan. Den hade någon lagt upp på FB. Helt underbar!!

Med avslutar jag för dagen och önskar god natt. Sov gott och dröm sött!!

Av Annci Hultström - 28 januari 2013 05:05

... när det går att vakna kl 02.37 Då får man ju ut så enormt mycket mer av dagen. Eller IIIIINTEEEEEE!!!!!! Fan, den här dåliga sömnen knäcker mig. Visst, jag somnade kl 21.30 men 5 timmar räcker faktiskt inte. Och vetskapen om att jag ska upp ännu tidigare i morgon (jouren på kontoret) gör det inte lättare att acceptera. Skit!!!

Av Annci Hultström - 27 januari 2013 21:10

..."The help". Vi började se den igår och nu ikväll slutförde vi den. UNDERBAR film. Se den, sen dö. Typ. Eller inte. Men nästan. Grymt bra!!!

Efter en mycket trevlig dag i Uppsala, med mycket god mat och fantastiska kakor, bidde det middag på MAX och därefter TV-titt med lilla fröken. När hon var nattad sjönk vi ned i soffan och njöt av filmens underbara värld.

Nu väntar sängen, för i morgon ringer uret strax före kl 5.

Så god natt och sov gott!!

Av Annci Hultström - 27 januari 2013 11:58

... igen. Men inte vilken dag som helst. Nä, det är dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före avresedan.

Men det är åxå dagen för ett besök i Uppsala och familjen Ståhlberg-Aslikh. Vi är snart framme.

Omvägen hit stannade vi till på Ica Maxi. Där köpte vi oss en varsin softshelljacka på rea. Har köpt där förr och varit jättenöjda. Köpte åxå nya fårskinstofflor. Även de på rea. Jag gillar rea. Kort och gott.

Nä, nu rullar vi snart in på parkeringen. Önskar en fabulös söndag!

Av Annci Hultström - 26 januari 2013 22:06

... must be funny... tralala...

Ja, pengar är kul. Och ännu roligare blir de när de är fler än man trott. Som nu.

Vi har ju en kista som vi sparar småpengar och sedlar i som vi fått in på loppis och Blocket-försäljningar... Det har blitt en del där under hösten, så vi tänkte tömma den och ta som en del av reskassan. Men då måste de ju växlas in och det ska jag göra i en sån myntapparat på banken till veckan.

På kul räknade jag dom för att se om maskinen har rätt och det var 1100 i bara 1-kronor. Utöver det var det en del 5- och 10-kronor. Totalt blev det 1700 kronor (!!!). Sen var det ju en del sedlar åxå... 2900 kronor. Så 4600 kronor rikare blev vi. Hade ingen aning om att det var så mycket.

Växlar vi in allt får vi 19000 bath och för det kan vi äta ca 150 portioner röd curry, 190 st Chang eller åka 190 gånger tur&retur med tuktuk in till byn. Helt enkelt nice!!

Nu är det filmtajm. "The help" står på repertoaren. Fötterna är inbakade i "Silky feet". Och ett glas cola väntar på att bli uppdrucket.

Sov gott - när det är dags.

Av Annci Hultström - 26 januari 2013 16:35

... sommarkläderna fått sig en genomgång och en ny (lättare) resväska är inhandlad. Så nu kommande vecka är du välkommen att rusa på likt veckorna brukar göra. Ok, comprende?!

Nu ska jag duscha och sen ska vi kasta oss i soffan och se en film. Eller två. Efter det ska vi ringa på hämtpizza. En latmanslördag är jag värd efter en låååång arbetsvecka.

Önskar er en finfin fortsättning på dagen!

Av Annci Hultström - 25 januari 2013 17:40

... då är helgkostymen (mjukisbrallor och fleecejacka) på, vinet upphällt, maten (pasta med skink- och ostsås) på G, schäslongen utdragen, ostbågarna upphällda, filmen instoppad. Ja, helt enkelt -

NU ÄR DET FREDAGSMYYYYYYS!!

Vet ni en annan sak? Nu har jag bara 5 arbetsdagar kvar innan semestern. Nästa vecka är det bara 4 dagars arbete, för fredagen är konferensdag. Sen kvarstår bara måndagen, dagen före The D-day. Mmmmm... Mmmmmm... Mmmmmmmmm...

I morgon blir det till att köpa en resväska. Sedan ska jag börja titta igenom packlista för resan, se om vi har allt, och börja packa. Måste ge mig ut på en promenad åxå. Gissar att dagen kommer gå. Som vanligt.

Nä, nu är maten klar. Önskar en toppen-fredag!!

Av Annci Hultström - 25 januari 2013 05:59

... när det går att vakna kl. 04.40?? Då får man ju ut mer av dagen och blir så glad som bilden visar. Guuuuud så bra!!!!! *suck*

Nåväl, det är fredag och jag ska först in på kontoret för två möten och sedan ut och träffa en kund + 2 konsulter. Så det blir ingen "hård" dag vilket känns välbehövligt.

Ha en finfin dag alla. Njut av solen!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards