Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under december 2012

Av Annci Hultström - 8 december 2012 13:34

... decemberlördagen tillbringar vi i diverse affärer. En hoper klappar och presenter är redan inhandlade, men några till är kvar på listan. Dessa hoppas vi få klara inom ett par timmar, för vi vill ut i pulkabacken. Dit ska glöggen med. Och lussebullar.

Önskar er en finfin dag!!

Av Annci Hultström - 7 december 2012 23:59

Nu är jag hemma sedan en liten stund och ... wow! Det var helt awsome!! Inte så juligt, men grymt!

Looren gjorde en helt fantastisk version av "A bridge over troubled water". Danny gjorde alla sina hits och oj, vad bra han är. Utöver dom var det Nisse Hellberg, Niklas Strömstedt, Louise Hoffsten och Salem al Fakir (även han var grym). Konferencier var Mark Levengood. Och han är ju åxå bara bäst.

En bit från mig satt f.ö hans familj... Jonas med båda barnen. När Mark inte pratade på scenen gullade han med barnen. Och Jonas. Så fint!

Efteråt skjutsade jag hem svärmor och nu har jag ätit ett kvällsmål, så nu är jag redo för bingen.

Önskar er en god natt. Sov gott och dröm sött!!

Av Annci Hultström - 7 december 2012 08:12

... kom på besök igår. Klädd till Lucia. Sjöng gjorde hon åxå. Trevligt, trevligt!

Efter en god natts sömn borde jag ha vaknat utvilad. Men nä... är aldrig pigg längre. Så trist. Har senaste veckorna känt mig konstig. Svullen (mer än vanligt... och hela dagar). Stel. Galet trött. Yr. Dålig tarmfunktion. Förvirrad. Haft känslan av utbrändhet. Och gått upp i vikt har jag gjort åxå, trots att jag äter på samma sätt som jag gjort i 3 år nu. Igår ledsnade jag och googlande lite... Sköldkörtelproblem ger just dessa problem, så jag ska ringa och boka mig en tid. Kanske är det inget, men kolla det tänker jag ändå.

Jag försöker normalt inte googla problem, för vips är man döende. Eller så tänker man efter och kommer fram till att man har alla symptom man läser om. Men den här gången var det så tydligt och innan jag googlade skrev jag ner allt (har även nämnt samtliga saker för H den senaste tiden) och fann ut att det skulle kunna vara något. Ja, det visar sig.

Nä, nu frukost. Sen lite jobb, som i sin tur ska bytas till vab lite senare.

Hon har f.ö inte kräkts mer. 24 timmar sen sist. Hmmmm... undrar vad det var?!

Av Annci Hultström - 6 december 2012 11:55

Ja, länge sen sist... har varit en upp-å-ner-vecka. Ska dra den i korthet.


Efter måndagens hemmajobb var jag på kontoret igen på tisdagen. Då hade vi julfesten och oj, vad bra det blev. Kanongod mat och superlyckat allting.


Gårdagen tillbringade jag hemma och den här gången var jag hemma "på riktigt". Wilma mådde mycket bättre och var feberfri, så tanken var att hon skulle till skolan idag. Men se... det bidde inte så.


Kl 5 hade hon vaknat och kommit in till H och haft grymt ont i magen. En stund senare började hon kräkas ren galla. Ingen mat what so ever. Kl 6 väckte H mig, då hade hon kräkts flera gånger och magen värkte än. Jag ringde då vårdguiden. Sköterskan sa att ren galla är inte bra, så vi uppmanades att åka in till AL- barnsjukhus omedelbart. Sagt och gjort, vi kastade oss iväg. Väl där (kl. 07.00) fick vi besked om att folk som kom kl 1 fortfarande inte fått träffa läkare, så vi fick vänta till kl. 8 och gå till närakuten istället. Där kom vi in till läkare inom 30 minuter och han kunde konstatera att det inte var något värre än kräksjuka. Han suckade djupt över att vårdguiden än en gång ställt en märklig diagnos och skickade hem oss.


Nu hänger vi i soffan. Inget kräk på flera timmar, lite dryck och välling (vuxenvälling... så gott...) har hon fått i sig, så det går framåt. Men vi blir nog hemma i morgon med. 48 timmar utan kräk säger dom...


Nu ska ni få lite bildcollage från sista tiden.


Börjar med julbelysningen i Sergelfontänen. Sååå fint:

 


Och så NK's julskyltning. Allt från sagornas värld:


      


Åsså lite blandat... Henrik drack den "lilla" colan till maten häromdagen på Jensen's. Ni ser åxå mitt adventsljus jag köpt. Det är 30 cm högt och lär väl räcka till nästa jul... Bilden visar oxå ett smyckeskrin som stog i NK's fönster. Till sist är det en present vi fick av W. Superfina tvålar som hon gjort på fritids. De ser precis ut som gelehjärtan.



Igår roade vi oss med att baka lussebullar. Jag hoppas eventuella kräkbaciller dör i 250 grader      

 


Som alla andra måste jag ju nämna vädret. Shit vad det snöade igår. Jag skottade 3 gånger på 5 timmar. Nu har vi ju inte så stor gård, men jag skottar även hos våra gamla grannar (2 st) så tar en liten stund ändå. Men vet ni vad? Det gör mig ingenting. Älskar när det är såhär, så ge mig mer bara!!!!



Nej, nu ska jag äta lite lunch och även utfodra den lilla med en rostad smörgås.


Ha en fin dag och kör försiktigt!

Av Annci Hultström - 3 december 2012 21:26

... vilken dag. Efter att ha länsat skåpen på varma kläder i morse kom jag ut till bilen och fick skrapa pansar-is en kvart. Körde aningen för fory och sprang sedan till jobbet. Kom in med andan i halsen vid 06.01 Kastade av mig allt och kollade på jourtelefonen... 6 missade samtal och 12 sms. Panik! Lyssnade av och det var inte så farligt som jag befarade. 1 gammalt samtal, 2 friskanmälningar, 1 annat typ av samtal och slutligen 2 sjuka. Frid och fröjd. Fixade det i ett huj och ringde efter det hem för att säga god morgon. Möttes av beskedet att W vaknat med feber, så det vara bara att åka hem (H hade en upphandling att lämna in... jobbade till kl 01.30 natten till idag och var inte hemma förrän kl 20 ikväll). Trodde mig kunna vabba stundvis, men nä... telefonen har glödgats av alla samtal idag. Helt galet. När kl var 17 skyndade jag mig att stänga av den för då orkade jag bara inte mer.

Efter det mös vi i soffan en stund innan det var dags att fixa middag.

Nu är det bara sängen kvar... finns inte det minsta ork kvar i den här kroppen (kan vara så att jag är på G att däcka, mår kasst... men jag hoppas komma långt på förnekelse). Så god natt på er!!

Ps Älskar -15 grader och snö. Ja, det är sant!!

Av Annci Hultström - 2 december 2012 10:47

Hoppas den blir fin. Ljus. Och kall.

Själv ligger jag med en lätt dumping i soffan. Drack en knapp dl Oboy. Det skulle jag inte ha gjort. Var bara så sugen på det ihop med årets första julknäcke. Men nä, det gick inte den gången heller. Fasiken. Det är nog det enda jag kan sakna efter open.

Nu ska vi packa oss iväg, ner till Centrum. Lions har julmarknad. Efter det ska vi hem, skriva kalasinbjudningar som sedan ska levereras i diverse brevlådor. Sen bär det av in till stan. Julskyltningstitt och middag.

Som sagt - Ha en fin dag!!

Av Annci Hultström - 2 december 2012 00:46

... granen. I övrigt är julen på plats. Alla lysen och lyktor. Alla tomtar. Pepparkakshuset. Snön och kylan ute. Playlisten på Spotify. Kakorna i frysen. Japp... Just bring it on, Santa!!

Här nedan följer lite bilder från det pyntade hemmet, prinsessan när hon öppnade godiskalendern och när hon lagade mat åt sina gossedjur idag (kristyr, strössel, citron, grillkrydda... mmmmm...). Och ett minne från förra årets decemberresa. Ja, och årets första snögubbe såklart.

Nu - God natt, sov gott!!

Av Annci Hultström - 1 december 2012 09:26

... och adjöss fullständigt meningslösa november. Må du aldrig återvända till oss igen. Eller åtminstone inte med så dåligt väder. Nu håller jag tummar, tår och hårstrån för att december fortsätter i den anda som är nu... -6 grader och snö. Då är min lycka gjord.

Idag blir det tvätt i stora stugan, julpyntande och därefter middag i stan med tillhörande julskyltningstittande. Känns som en bra lördag.

Lördag förresten... känns som vi fått en bonusdag för att helgen inleddes med vän-middag redan igår. Skööööönt!!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6 7 8 9
10
11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2012 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Skapa flashcards