Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under december 2012

Av Annci Hultström - 17 december 2012 22:43

... var min tillvaro rätt smärtsam. Men alldeles, alldeles underbar. På sitt sätt. För då vistades vi på förlossningen vid det här laget och vi var bara timmar ifrån att få möta underbaraste lilla Wilma. Låt oss ta en promenad, längs memory lane... men först... Bortse från den koloss jag var (129,9 kg)... för nu är det annat i fokus. Ok?!


Hinnorna spräckta i hopp om sprutt (c:a kl. 19:45).

  


Dubbelvärkar (c:a kl. 20.30) 5 minuter långa, 20sek vila och sen 5 minuter till. AAAAAJJJ!!


Just fått EDA (c:a kl. 21:50). Tänk att det inte behövdes mer för att få mig att le... läste till och med skvallertidningar.

 


En promenad i hopp om något typ av sprutt (här har vi passerat midnatt och därmed dagen då hon kom)

 


Men nä... spruttet uteblev, så här inväntar vi att narkosläkaren kommer (c:a kl. 05.51)  Det tog sin lilla stund, så det hann bli AAAAJJJJ igen.

 


Fortsättning följer. I morgon.


Lovar åxå att uppdatera om helgen. Har varit lite dåligt med skrivandet... har haft fuuuullt upp. Men det kommer.


Nu - sängen. Sov gott och dröm sött. Det ska jag!!

Av Annci Hultström - 14 december 2012 22:44

... i bilder.

Vår amaryllis som blommar så fint, toksnöovädret som började när jag var på väg hem, den vackra himmel som visade sig när solen gick ned och tillsist min maxipoäng på WF i morse (tror jag kommer vinna ?).

Så har en hel arbetsvecka passerat förbi. Igen. Den avslutades med en turné som gick ut på att tomta lite... Ja, leka tomte alltså och dela ut julklappar till mina fina konsulter. En bra dag. Ett skönt avbrott mot mina "vanliga" arbetsdagar.

Väl hemma blev det tacos och ett par glas rött. Julkalendern och film. Sen räckte och jag somnade gott, med huvudet i makens knä. Men bara en stund. Nu är det snart dags att knyta mig igen.

(knyta mig igen... konstig mening)

Är helt slut och helgen är fullspäckad. Så jag måste vara utvilad. Så god natt och sov gott!

Av Annci Hultström - 13 december 2012 17:39

... av att få göra saker för den goda sakens skull. Som matkassen. Och att ge kläder till Härbärgen. Det gör vi ett par gånger varje år. Sedan har vi ett fadderbarn i Etiopien sedan 10 år tillbaka. Utöver det skänker vi pengar emellanåt till Cancerfonden mm. Det känns bra i mage och hjärta.

När jag kom till jobbet i morse väntade årets julklapp från jobbet på skrivbordet. Ett armband. Jag fick veta att för varje anställd skänker Adecco 50:- till organisationen Ung cancer. De hjälper cancerdrabbade mellan 16-30 år. En fantastisk gåva. Kommer bära det med stolthet!! Köp ett ni med vetja... Ungcancer.se.

När jag kom in till stan i morse såg jag ett mindre vanligt Luciatåg över Sveavägen. Helt i ljus. Så fint! Och Kungsgatan i julskrud. Även det en njutning.

Nu är jag snart hemma. Då blir det skolan och pysselafton.

Ha en fortsatt bra Lucia-afton!

Av Annci Hultström - 13 december 2012 08:12

... en trevlig Lucia.

Själv ska jag få se två Luciatåg. På jobbet kl 14 och sedan i skolan ikväll. Hoppas få en lussebulle och lite glögg åxå.

Må gott!!

Av Annci Hultström - 12 december 2012 21:51

... inhandlad. Men den ska inte packas upp hos oss, utan hos någon bättre behövande. Vem det är vet vi inte, utan det får Stadsmissionen avgöra. På H's jobb har de nämligen insamling av mat den här veckan och det är klart vi hjälper till.

Idag har det varit en bra dag. Först jobbade jag hemma (allt flöt på), men bara till 13.40 Då bar det av till käftis med W. Det var dock snabbt avklarat, så 14.20 var vi hemma igen... och då är resan med kommunala medel inräknad.

Väl hemma bytte hon om och gick sedan till sin kompis. Det gav mig en härlig eftermiddag i ensamhet. Jag poppade julmusik, skrev julkort, sov en stund och städade lite.

Nu är det dags för sängen. Är galet trött... undrar varför?! Hoppas jag är piggare i morgon. Då är det pysselkväll i skolan. Kul!

Sov gott och dröm sött!

Av Annci Hultström - 11 december 2012 21:11

... att jag ska dra ett varv med snöskyffeln. För med tanke på mängden snö som faller just nu är risken att bli insnöad tills i morrn väldigt stor. Så kanske hjälper det lite i alla fall.

Fick ett samtal ikväll. Wilma's kompis, Doddo's, mamma frågade om Wilma får följa med de på restaurang i morgon. De firar "barn-dag"... den dagen de hämtade Doddo på barnhem i Kina. Doddo ville ha med Wilma. Gulligt tycker jag, en fin tradition. Så självklart får hon haka på.

Nej, nu var det dags för skyffeln. Sen sängen.

Sov gott och dröm sött!

Av Annci Hultström - 11 december 2012 16:41

... mössan, bakom den stora pälskragen. Den tillhörde en mycket, vad jag gissar, pedantisk tjej. Eller kanske fåfäng. Eller möjligen väldigt fånig. Varför? Jo, när jag klev på bussen i morse passerade jag henne. Då satt hon, överdrivet tillrättalagd, med en kam och kammade de små pälsbollar som hela mössan var täckt av. Mmmmm, det är sant. Jag trodde jag skulle snubbla av förvåning. Tänk, det finns då folk av alla sorter. Tur är väl det iofs... för vad tråkig världen skulle vara annars. Men borsta smulan... där går gränsen.

Igår när jag skulle hem möttes jag av en överfull hållplats. Efter att ha sökt på SL's avvikelsesida och inte hittat något väntade jag vidare. Tillslut kom en vänlig själ och meddelade oss alla att bussarna gick från Norrtull pga Nobelfesten. Då bidde det en prommis till centralen och tåget som fick bli färdmedlet för dagen. Nåväl, hem kom jag... om än 1,5 timme senare än tänkt. Då blev det middag, dusch, soffan och sen sängen. Var ju dags för ytterligare en jour.

Och nu har en dag till passerat. Tiden går galet fort. Så skönt, för det betyder ledighet inom kort.

Förresten, igår bokade jag hotell för våra första nätter i Thailand. Och 3 klänningar köpte jag åxå. Så nu är allt klart... bara invänta att de kvarvarande 56 dagarna rinner förbi.

Nä, nu är jag snart hemma. Då ska prinsessan hämtas. Sen blir det middagsfix och därefter ett pass på gymmet. Faktiskt.

Ha en finfin kväll!!

Av Annci Hultström - 9 december 2012 20:44

... sitter jag här i soffan och inser att 10 veckor svischat förbi. Helt utan mig på "resan". För jag trodde, på allvar, att kvällens avsnitt av "Solsidan" var säsongens 4:e. Var faaaan tar livet vägen?! Läskigt ju.

Det blev ingen pulkabacke igår. Shoppingturen tog för lång tid. Men idag tog vi oss dit istället. I -15 grader och strålande sol. Underbart är förnamnet.

Innan vi gick åt vi en riktigt jul-frulle... Risgrynsgröt med skinkmacka (på julknäcke). Så gott!!

Efter åkandet gjorde vi oss klara och åkte till stan. Det var dags att fira W's kusin som fyller 11 år om några dagar. Stora killen. Minns när han föddes. En vansinnigt söt liten pojke.

Det var f.ö rätt svårparkerat i stan. Grymt mycket snö överallt och bilar som var helt översnöade. Man undrar ju hur länge en bil får stå på samma plats egentligen...

När vi kom hem blev det thaikäk och nattning. Och nu sitter jag alltså här... snuvad på 6 veckor. Hmmmm...

Nu återstår att plocka i ordning inför morgondagen och sedan natta mig själv. Ska ju upp 04.20 Jippi. Eller NOOOOOT!!!!!

Sov gott och dröm sött!!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6 7 8 9
10
11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2012 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards