Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under oktober 2012

Av Annci Hultström - 22 oktober 2012 22:29

... tårar utan handskar". Vad ska man säga? Wow? Nä, det är för banalt. Jag tänker, men förblir förstummad. Vilken serie. Se den!!

Åh, vad jag önskar att den den kommer visas på sexualkunskapen (existerar det ens längre??) i skolan. För att "glömma" kondom efter att ha sett den är stört omöjligt. I alla fall i mina ögon.

Ska själv se till att W ser den när den åldern närmar sig - om inte skolan hinner före menar jag.

Nä, nu ropar den... Annci, Annci, Annci... ZZZZZZZZ...

Av Annci Hultström - 22 oktober 2012 20:36

... här. Ja, igår ägnade jag nästan en hel arbetsdag åt att sy. Det blev draperi till W's säng, madrasskydd + en massa kläder som legat trasig i en halv evihet. Hade vansinnigt ont i ryggen när jag var klar. Så det var extra skönt när det var över.
 
Utöver det hände det inte mycket igår... jag somnade som en klubbad vid 22-tiden. Lade mig på spikmattan och har inte något minne alls av när jag tog bort den. Det är ett tecken på att jag sovit hårt.
 
Och idag... ja, då har jag jobbat... ätit middag... gjort läxor med W... det vanliga helt enkelt. Eller ok, inte helt vanligt - fick ju faktiskt middagsgäster. På en måndag. Trevligt!!! Nu sitter jag och ser på "Färjan". Och till det har jag plockat fram den största av skämskuddar. Den tar upp hela soffan faktiskt, så själv sitter jag bakom soffan. Typ. Alltså... fy... så pinsamma vissa är. Ååååhhhh... fyyyy... igen.
 
När vi var och handlade häromdagen köpte vi en bok åt W med plutifikationstabeller i och hur man lär sig "tekniken". Den satt hon med igår och för att få henne att förstå letade vi fram den gamla kulramen. Hon tycktes börja förstå.
 
 
Nej, nu ett mellanmål och sedan "Torka inga tårar". Därefter kommer sängen ropa på mig. Ja, den är ju tidsinställd   
 
God natt kära ni! Sov gott och dröm sött!

Av Annci Hultström - 20 oktober 2012 23:08

... såklart, på soffan. Vaknade nyss och inser, efter att tänderna är borstade och sminket borttaget, att jag är aningen för pigg för att somna på studs. Så jag tänker läsa några sidor i en bok jag köpte idag. Den släpptes i juli och jag har väntat på att den ska komma i pocket. Men se, idag hittade jag den i storpocket. Till priset av en liten pocket. Typ.

Det är den 5:e boken i serien om barnmorskan Cecilia Lund, "Modershjärtat".

Undrar vad klockan är när jag lägger ifrån mig den?!

Av Annci Hultström - 20 oktober 2012 19:58

I morse, efter frukosten, bar det av till Ica Maxi Arlanda. Målet var presentköp, för ett kalas väntade. Det var mitt lilla stora fadderbarn som fyllde 4 år igår.

Hennes bror fyllde för en månad sen och hennes far om en dryg vecka, så de firade vi åxå såklart.

Det var en massa gott till fika och en jättefin (och god) tårta. Bild på den får ni lite längre ner.

Väl hemma blev det mat från pizzahaket... Pasta till de två yngsta och kebab till mig.

Nu är det lördagsgodis och Eric Saade-konsert som väntar. Och känner jag mig själv slumrar jag nog snart här i soffan... är trött. Hostan, som inte ger sig, tycks ta ut sin rätt. Jobbigt och uttröttande. Blä.

Morgondagen ska bestå av... eh... hmmm... Vet inte. Nä, sant. Inga planer. Än alltså.

Nä, nu önska jag en trevlig afton. Och sen - Sov gott och dröm sött!

Av Annci Hultström - 19 oktober 2012 20:19

Ja, vad tror ni? Är hon nåt att anställa om sisådär en 18 år?? OBS!! Glöm inte ljudet.
Detta är något som ofta händer när jag jobbar hemifrån.  Då tar hon ofta en telefon och går och sätter sig i vardagsrummet och "jobbar".
Efter att jag hämtat W från skolan gick jag på toa (ja, även jag gör det emellanåt). Och vet ni vad? Jag höll på att somna. Huvudet tippade flera gånger. Så när maken kom hem och sa att jag kunde vila, och han fixade middagen, var det som en skänk från ovan.

En halvtimmes sömn senare var det dags för alla fredagsfirares nationalrätt - Tacos. Och såklart ett glas rött.

Nu är det intaget och fredagsmys i soffan väntar. Men om jag ska vara ärlig tror jag att jag somnar innan det ens har börjat. Är heeeeelt slut.
Önskar er en trevlig kväll!!

Av Annci Hultström - 18 oktober 2012 22:25

... vad trött jag är nu. Arbetsdagen har varit lååång. Inte bara i känslan, utan på riktigt. Jag började med jouren, fortsatte med en vanlig arbetsdag och höll sedan en kurs. Så 15 timmar blev den. Tror ni jag kommer att sova gott i natt? Tror ni jag längtar till lördagmorgon? Tror ni jag längtar till söndagmorgon? Jaha, då... det blir ett rungande JAAA på alla frågor.


Igår kom jag mig inte för att skriva... hade fullt upp och var helt slut när jag kom hem. Men det finns iofs in mycket att berätta. Jag hämtade W och tog henne till cirkusskolan. Under tiden gick jag en prommis. En regnig sådan. Vad är det med onsdagarnas väder? Det har regnat varje gång. Blä!


Väl hemma lagade vi mat, duschade, lökade. Sen var det dags för bingen. Ja, ni vet... väckaaa tuppeeen.


Efter en mycket dålig och orolig sov-natt ringde kl. 05.40 Jag var galet trött, men det rättade till sig framåt förmiddagen. Och ja, resten vet ni... Det som väntar är såklart bingen. Men i morgon kommer klockfan inte att ringa förrän vid 7. Värsta sovmorgonen.


Avslutar med ett par bilder.


W hämtade posten häromdagen. Schysst look. Eller hur?


   


Sen måste jag ju visa min mega-skörd av poäng på Wordfeud häromdagen. Första draget. Ett ord. 6 ynkliga bokstäver. Ja, det gav mig 1026 poäng. Kommer jag aldrig att glömma :-)


 


I morgon ska ni få en glimt av en framtida konsultchef. På film. Så håll ögonen öppna.


Nä, nu... Sov gott och dröm sött!!


ps. Häromdagen fick ett par vänner en liten pojke, Ebbe. Vi är mycket glada för er skull. GRATTIS i massor och VÄLKOMMEN till världen lilla människa. 

Av Annci Hultström - 16 oktober 2012 22:15

... i en läkarlegitimation att man friskrevs från alla sjukdomar, just för att helhjärtat kunna hjälpa andra. Men nähä... se, där hade jag fel. Och det fick jag erfara i morse. Tog nämligen W till vårdcentralen. Hon har klagat alldeles för länge på ont i örat.

När vi kom ner möttes vi av en lapp på dörren som berättade att tiderna var slut pga läkarbrist. De öppnar 08.00 och då var kl. 08.20 Galet irriterande. Men då ringde jag närakuten Löwet istället och fick en tid 1,5 timme senare.

Väl där konstaterades öroninflammation och ytterligare en penicillinkur skrevs ut (3:edje på knappt 2 månader -inte bra). Efter att hämtat den åkte vi hem. Jag satte mig för att jobba och W kollade film och pysslade. Det gick superbra och jag fick massor gjort.

Under kvällen har vi inte gjort så mycket. Som vanligt känns det som... Och nu väntar sängen. Så, sov gott och dröm sött!!

Av Annci Hultström - 15 oktober 2012 21:54

... - vad är det?!?! Får upp en varningsruta om det titt som tätt. Har googlat, men utan resultat. Under inställningar hittar jag att den heter nåt med "Wellness". Vad behövs den för? Någon som vet?

Nu blir det snart bingen för i morgon väntar ytterligare en jour och efter det ska jag ta W till doktorn.

Hon har klagat på ont i öronen i 4 veckor nu. För drygt 2 veckor sedan tog vi henne till närakuten. Då sas anledningen vara vätska bakom trumhinnan. Var hon inte bättre på 1vecka skulle vi återkomma. Nu har det, som sagt, gått drygt 2 veckor och då är det ju på tiden eftersom hon fortfarande klagar. Sedan 1 vecka klagar hon över huvudvärk åxå + att hon är kronförkyld och inte sig lik humörmässigt. Så min amatördiagnos säger bihåleinflammation. Proffsdiagnosen lämnar jag åt doktorn.

Nu - God natt och sov gott!!!!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16
17
18 19 20
21
22 23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards