Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under juli 2012

Av Annci Hultström - 26 juli 2012 19:38

... men kom tillslut fram till ett galet soligt och fint Nesbru. Bara 30 min senare än tänkt. Och på köpet fick vi åka genom en 7,3 km lång tunnel. Tur att vi först efteråt fick veta att det, för ett år sedan, brunnit därinne.

Nu har underbara familjen Lagerqvist bjudit på en mycket god grillmiddag. Till det ett par glas vitt. Nice!!

Har gjort 2 collage... Ett från resan och ett från miljön här.

Ha en fortsatt bra kväll!!

Av Annci Hultström - 26 juli 2012 09:21

... mil körda. 37 kvar. Kommer gå som en dans, för jag tänker sova. Kroppen tyckte tydligen att det var onödigt att göra det i natt. Därför behagade den hålla mig vaken kl 3-5:30.

Så vi hörs senare helt enkelt.

Av Annci Hultström - 25 juli 2012 21:13

... det blev inte bättre. Är fortfarande på uselt humör. Kanske lika bra att lägga sig, då går det i alla fall över och sen är det säkert bättre i morgon.


När jag har sånna här dagar (skapligt sällan tack och lov), då har jag nerverna utanpå. Tål inget innan jag tänder till. Som att lyssna till familjens minsta människa när hon sjunger samma mening (den enda hon kan) från en låt i evigheter... hon nöter den om och om igen. Jag säger till mig själv att bita ihop, men efter 10 minuter är jag redo för Beckis *gah*.


Och att behöva vara projektledare så fort något ska göras... bläää... ja, jag vet - det är en sits jag satt mig själv i. Men det är ändå irriterande. Om inte annat stör jag mig på mig själv för att det blitt så. Jag hatar att vara den som jämt har koll, skriver listor och prickar av, delar ut uppgifter som jag sedan kollar av att de blitt gjorda... blä. Igen. Det får bli mitt höstlöfte, att släppa allt sånt.


Nej, nu ska jag sätta mig ute i värmen med ett glas vin. Sen blir det bingen. Ska upp kl. 6. Typ.


Sov gott och dröm sött!!

Av Annci Hultström - 25 juli 2012 19:25

... blev jag bara så kräkless på allt. Jag gör i ordning vårt hem, städar, fixar, organiserar... främst för att slippa höra "var ligger den" men åxå för att saker ska flyta i all allmänhet. Men likförbannat är det vad jag hör dagarna i ända. Från både vuxen och barn. Behöver jag säga att det tar på krafterna?!

Nu ska vi åka i morgonbitti. Alla vet därmed att allt ska vara klart ikväll. Men vem är det som står och pekar med hela handen nu och delar ut uppgifter?!

Så, nu finns det på pränt och är ur mig. Kanske blir det lättare då?!

Av Annci Hultström - 25 juli 2012 15:58

... good!!

Av Annci Hultström - 25 juli 2012 14:23

 ... nog baske mig sommarens varmaste dag. Att det skulle bli så hade man nästan kunnar räkna ut redan i natt. När jag lade mig 00.20 tog jag den här bilden:


Och i skrivandes stund är denna bild tagen:  


 


Tanken var att vi skulle nyttja förmiddagen åt att packa klart inför morgondagens resa mot landet i väst och eftermiddagen till bad. Men nu, när vi är klara med våra måsten, då har solfan gått i moln och några små (iofs rätt oskyldiga) regndroppar har letat sig ner. Det är förvisso väldigt varmt ändå, så kanske drar vi trots det.


Igår åt vi våfflor till lunch. Vi äter de på lite olika sätt i familjen. Först Henrik & Wilmas variant... vardaglig, med sylt och grädde (blå sådan önskade, kanske inte fullt så vardagligt):

  


Och mitt sätt... med tunt skivad rå falukorv. Såååå gott!! STOPP - innan ni börjar fundera på om jag har alla tomtar på loftet, så vill jag be er prova. Det är gott. På riktigt. Lite åt fläskpannkakahållet... sött & salt. Har introducerat flera i kombinationen, som faktiskt gillat det. Så det så. Och förresten, min farfar kan bara inte ha fel!!!


Vi var förresten på Gunnes gård igår. Där morsade vi på Eskil (kalven,som f.ö gav mig en peeling med sin sträva tunga), lyssnade på tuppen som gol som om han nyss kommit på hur man gör, bakade vikingabröd och kastade hästskor. Vi gillar verkligen vårt Gunnes, en mycket fridfull och trevlig plats.


 


I förrgår, när vi var och handlade, såg jag den största gurka jag någonsin sett. Helt grotesk. Hade kunnat mätta ett mindre land:


Och det här... vad gör man åt det?? Tar ju upp halva soffbordet. Knappt så ett glas rosé får plats...


Nä, nu skiner solen igen. Dags att åka till badet. Hörs igen, senare.

Av Annci Hultström - 23 juli 2012 23:19

... och vilddjuren. Skulle kunna vara en tecknad film, men nä... det är en kort förklaring på vår dag.

När vi vaknat (till skitväder) och ätit frulle beslutade vi att ta en dagtur till Åland. Mest för att köpa på oss lite mamma- och pappadricka, men åxå för att få oss en liten utflykt.

Med oss dit följde 2 av 3 vilddjur. Ja, barn alltså. Med oss hem följde 2 av 3 vilddjur (thank god), 4 plattor öl, 14 flaskor vin och lite godis (för att sen komma hem och inse att skiten är billigare på ICA... godiset alltså... varför går man på det varje gång???).

Barnen var lätt uttråkade på ditvägen, men hem gick det bättre.

Nu väntar sängen, är tröööött men först några bilder.

Av Annci Hultström - 23 juli 2012 08:38

... ytterligare en natt. På så sätt fick vi nyttja gårdagen till fullo. Vilket underbart väder. Och vilken dag i övrigt.

Den bestod i: Hopp på studsmattan och pajbakning med barnen, gräsmatteskötning (Sara klippte, H och Christer krattade, jag samlade upp i skottkärran), bad i områdets pool (ok, jag tittade på... kallt ju ;-)).

Senare, när killarna gick och fiskade med barnen, satt jag och Sara och snackade en faslig massa... ja, samtidigt som vi grillade dagens middag (korv och nyfiskad abborre).

Helt enkelt en ruggigt nice dag!!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards