Livets resa - på mitt sätt!

Direktlänk till inlägg 23 mars 2012

Musen gjorde susen!

Av Annci Hultström - 23 mars 2012 22:45

Så var det fredag. Igen. Det är helt galet vad tiden går fort... rinner som sand mellan fingrarna. Men vet ni vad? Det gör inget. För då betyder det att det snart är riktigt vår och snart sommar ute. Underbart!!!


Häromdagen bakade jag och Wilma. Chokladbollar. Eller nä... inte bollar utan möss. Hade sett en bild på FB och härmade helt enkelt. Och vänner - den musen gjorde susen. W var överlycklig över resultatet. Ja, jag med faktiskt.

Se här:


Hela familjen Mus:

 


Pappa Mus:


Är de inte söta, så säg?! Gott var det åxå.


Med tanke på vårvädret tvingades jag igår att älga in på HM. Ja, det är sant... jag tvingades. Under pistolhot... eller inte... nåja... Målet var kläder (vad annars???). Rev åt mig 20 plagg - typ - och styrde stegen mot provrummet. Hälften följde med hem. Till ett mycket bra pris, 940 kr. Sååå nöjd! 


Här är ett urval (bilder från HM´s sida).


Trenchcoat, 199 kr (kampanj... ordinarie pris var 399 kr)

 


En topp med fåglar på, 99 kr

  


Randig kofta, 99 kr. Köpte även en helvit och en svart i samma serie.

 


Utöver dessa plagg blev det 4 toppar till - en vit med tryck på och skrynkel vid axeln, en beige med skrynkel vid axeln, en svart med blommor å fjärilar samt knyt i midjan. Har inga bilder, för de fanns inte på deras hemsida. Men ni kommer att få se dom. Förr eller senare.


Tänk så mycket lättare livet har blivit. Bara att kunna gå in på HM, ta med sig 20 plagg och åka hem med 10. Helt galet. Och storlekarna är SMALL eller MEDIUM. Lovely!!!!!!!!!!


Jag invigde en topp + kappan idag. Kände mig vårigare än vårigast. Nästan så jag ville sätta mig på Konserthusets trappa och äta mjukglass.


Ikväll har vi bara lökat. En äkta fredag med hämtmat, popcorn och film. Nu ser vi på en film som jag känner sådär för... nån ekonomisk kris på ett börsbolag.


Appropå börsen (å... vilken schysst brygga det blev)... i morgon har Nasdaq öppet hus. Det vill H se, så dit ska vi. W ska på kalas. Lika bra, hon skulle nog tröttna innan vi ens kommit in.


Men förresten, vet ni vad? Det blev fart på Väsbyhem. ALLT är klart. Helt makalöst. En tvättmaskin är körd och rören är knäpptysta. Har mailat och tackat och även bett om att få veta anledningen.


Badrumsskåpet är åxå bytt. OCH fastskruvat. Helt makalöst.


Nu är det bara den på tok för ljudliga fläkten kvar. Men det hoppas vi ordnas nästa vecka när de ska ställa in ventilationen i  hela huset. Så tummarna fortsätter hållas. Tycks behövas när det kommer till dom.


Jamen just det... gällande rören. Måste bara berätta. När de påbörjade jobbet för några veckor sedan monterade de in titt-lucka inne i skåpet, längst ner, för att kunna titta in bakom det. Den andra luckan skulle monteras ovanför skåpet, på väggen. Nu när de skulle komma för att göra klart bad de oss plocka ur städskåpet pånytt, vilket vi gjorde igår kväll. Så i morse ringde telefonen och följande utspelades:


Han: -Hej, det är blabla från blabla. Vi står här i er lägenhet nu och ska göra klart. Men ni har ju inte plockat ur skåpet.

Jag: -Jo, det har vi. Upp till en bit ovanför luckan. Trodde inte ni hade planer på att stå i skåpet för att lösa något i golvnivå.

Han: -Nä, men vi ska ju in med en titt-lucka till. Högst upp. Så det är ju inte konstigt att det här har tagit tid, eftersom ni inte gör det ni blir tillsagda att göra...


 DET SKULLE HAN INTE HA SAGT... BEHÖVER JAG ENS SÄGA ATT JAG TÄNDE PÅ ALLA 10???????? 


Jag: -Men vad fan är det du säger? Skulle allt det här vara vårt fel? Det är faaaan inte... vilket lågvattenmärke...

Han: -Eh... nej, såklart. Förlåt. Jag menade inte... eh... det var dumt sagt. Jag tar tillbaks det. Förlåt.


Jag blev så arg så jag skakade. Blä. Ni anar inte hur glad jag är över att det äntligen klart. Bara hoppas det håller sig bra nu åxå.


Nej, nu åter till mig vinglas och en bit choklad. Ihop med filmen som förmodligen söver mig snart.


Hörs igen. I morgon skulle jag tro. Tills dess - sov gott å dröm sött!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annci Hultström - 16 april 2019 20:51


... tisdag. 2 arbetsdagar kvar den här veckan, sen 4 dagar ledigt. Det ska bli skönt. Inte för att jobbet suger eller så. Nä, det är solen med tillhörande promenader som lockar mig :-)   I söndags gjorde vi verkligen ingenting av nytta. Slöade he...

Av Annci Hultström - 13 april 2019 20:57

... vecka passerat. Igen. Alltså, var tar tiden vägen?   Vad har då hänt? Ja, den har väl sätt ut ungefär som förra veckan.   Lördagen: Lite vet ni. Fortsättningen var grillande. Årets första. Och oj, så gott!   Söndag: Långpromenad, s...

Av Annci Hultström - 6 april 2019 19:18

... lördag börjar rundas av. Vad har då hänt? Jag tänkte först att den varit förjävla slö, men när jag tänker efter så har det hänt en del trots allt. Frukosten åts inne, sen gjorde vi vår på baksidan. Dvs tog fram utemöbler, torkvinda, cyklar os...

Av Annci Hultström - 6 april 2019 09:27


... och sol. Ett gammalt vinterprat på radion. Snart frukost. En bra start på helgen. Eller iofs, den började ju redan igår med min egodag och planeringsmiddag hos vänner. Tacos blev det. För att ha 100% koll tog jag med egna ingredienser... kyck...

Av Annci Hultström - 5 april 2019 16:34

... inte helt som förutspått, men nästan. Efter frukosten drog jag på musik, dansade mig fram i en undanplockningssession, hängde en tvätt, läste lite, åt lunch och pw:ade ner till massagen. Det var gudomligt skönt. Somnade tillåmed en sekund...

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards