Livets resa - på mitt sätt!

Direktlänk till inlägg 7 februari 2012

Fotomodell

Av Annci Hultström - 7 februari 2012 21:00

Så var det tisdag. Bara 3 dagar kvar till helg. Jag känner redan nu att den kommer att tas emot med öppna armar. För här lever vi fortfarande i ett upp-å-ner-kaos. En sekunden är allt bra, för att i nästa krascha helt.


Som igår. Herregud vilken kväll. W somnade framåt 22-tiden. Detta efter massor med skrik och tårar. Det utlöstes av att jag var nere. Hon skulle ha oss båda uppe för att acceptera. Men nä... jag vägrade. Jag måste ju för f*n få göra liiiite andra saker åxå. Åh... så drygt. Visst skulle jag kunna gå iväg ändå... men det tar så sjukt mycket kraft, så jag orkar inget annat än att komma hem... fixa middag... äta... natta... plocka... sova. Sen sover jag som en rumpa åxå. Oroligt och vaknar konstant före klockan. Det gör att jag inte har många timmar att luta mig på.


Men som sagt, det svänger. Idag har det varit en toppendag istället. Hon vaknade glad och i skolan gick det kanon precis som kvällen. Hon somnade själv till och med.


Trots att hela dagen varit bra är det svårt att glädjas åt det fullt ut, för det gnager i mig att det förmodligen är skit i morgon igen. Men jag hoppas såklart att jag har fel.


Nä, nog om det... till något roligare.


Igår blev jag ju intervjuad av tidningen Metro. Naturligtvis skulle det fotas åxå. Så det var bara att kamma till sig, ta på kavajen...


Ja, just det - jag har ju köpt mig en kostym. I söndags åkte jag en sväng till centrum. Skulle klippa mig, men hittade åxå en kostym. Det var på Kapp Ahl. Såg först kavajen och västen, men inga byxor. Så jag gick och frågade. Men nä, de var slut. Hmmm... hängde tebax kläderna. Fast plötsligt - där hängde ju ett enda ensamt par en bit ifrån par. Det var min storlek. Tog med mig allt igen och gick in i provhytten. Och det satt som sytt för mig. Vad är oddsen? Hade en 25% rabattkupong + 100kr i bonuscheck. Så den kostade mig inte mer än 975kr. Som hittat. Tyckte jag. Och snygg är den åxå. Ni ska få en bild, det lovar jag. Men just idag har jag inte ork att ordna med det.


Var var jag? Jo... ta på kavajen och posera. Hoppas det blir bra bilder. Fick se de i rått format och tja... det var ok, men de jag tyckte blev bäst var egentligen vända åt fel håll, men hon skulle se vad hon kunde göra åt det.


Idag var det dags för nästa modelljobb. Hela region Stockholm ska fotas för växelprogrammet, men åxå för att sättas upp på väggen vid sin avdelning. Ev. kan bilderna åxå komma att användas i reklam och annat. Så återigen var det bara att dra på sig på kavajen och "strike a pose".


Utöver det har jag varit på kurs i arbetsstruktur. Hur man ordnar med mappar, dokument, mail o.s.v Superbra var det. Nu är jag iofs strukturerad redan (faktiskt, får ofta höra det), men några tips fanns även för mig.


Nä, nu ska jag se ett par avsnitt av "How I met your mother". Äntligen har vi fått tag i den säsong vi inte sett. Till det ska jag ta en kopp thé + en macka till kvällsmål. Sen väntar sängen. Hör redan hur den ropar på mig, men jag ska hålla ut en liten stund i alla fall.


Önskar er en god natt. Sov gott och dröm sött!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annci Hultström - 16 april 2019 20:51


... tisdag. 2 arbetsdagar kvar den här veckan, sen 4 dagar ledigt. Det ska bli skönt. Inte för att jobbet suger eller så. Nä, det är solen med tillhörande promenader som lockar mig :-)   I söndags gjorde vi verkligen ingenting av nytta. Slöade he...

Av Annci Hultström - 13 april 2019 20:57

... vecka passerat. Igen. Alltså, var tar tiden vägen?   Vad har då hänt? Ja, den har väl sätt ut ungefär som förra veckan.   Lördagen: Lite vet ni. Fortsättningen var grillande. Årets första. Och oj, så gott!   Söndag: Långpromenad, s...

Av Annci Hultström - 6 april 2019 19:18

... lördag börjar rundas av. Vad har då hänt? Jag tänkte först att den varit förjävla slö, men när jag tänker efter så har det hänt en del trots allt. Frukosten åts inne, sen gjorde vi vår på baksidan. Dvs tog fram utemöbler, torkvinda, cyklar os...

Av Annci Hultström - 6 april 2019 09:27


... och sol. Ett gammalt vinterprat på radion. Snart frukost. En bra start på helgen. Eller iofs, den började ju redan igår med min egodag och planeringsmiddag hos vänner. Tacos blev det. För att ha 100% koll tog jag med egna ingredienser... kyck...

Av Annci Hultström - 5 april 2019 16:34

... inte helt som förutspått, men nästan. Efter frukosten drog jag på musik, dansade mig fram i en undanplockningssession, hängde en tvätt, läste lite, åt lunch och pw:ade ner till massagen. Det var gudomligt skönt. Somnade tillåmed en sekund...

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards