Livets resa - på mitt sätt!

Direktlänk till inlägg 22 december 2011

Rapport 9: Kräk-oskulden...

Av Annci Hultström - 22 december 2011 04:48

... som GBP-opererad tagen.


I ett par dagar har magen känts upplåst som en ballong (hade lätt kunnats tas för höggravid) (har iofs inte fått göra mig av med nåt på ett par dagar, om ni förstår vad jag menar?!). Har inte vetat vad jag ska äta, inget har varit gott. Så igår, under middagen, var det värre än någonsin.


Beställde in en chicken satay som smakade urk, så fet. Kändes som jag tuggade rent ister. Mådde illa. Åt lite glass en stund senare och det lade sig. Tills klockan var 00:55. Då vaknade jag och fick (äntligen) gå på toa. Och igen. Och igen. Och igen. Behöver inte säga att jag var dålig i magen va?


Men så vid 4:30-tiden var det bara att inse att det var dags att kräkas. Har inte känt det en enda gång sedan jag opades, jag genuint HATAR det, men nu så... Dock var det extremt mycket "enklare" än jag kunnat drömma om. Med tanke på att maten går direkt ut i tarmen och jag inte ätit på typ 7 timmar, så fanns det inget som kunde komma upp. Bara saliv. Dock räckte det för att bli kvitt illamåendet. Så jag somnade gott och vaknade kl. 9.


Utvilad? Nä, inte ett dugg faktiskt. Hungrig? Nä, inte det heller. Så min frukost har bestått av vätskeersättning och vattenmelon.. Men nu börjar faktiskt hungern komma så smått och huvudvärken/dåsigheten börjar lämna mig. Så det blir kanske en bra dag i dag i alla fall. Men jag måste nog sova lite middag sedan för att orka med dagen.


Vi har fortfarande inte sett några moln/regn, så nu börjar färgen på kroppen ta sig. Kanske kan vi vara lite brunare än genomsnittet när vi kommer hem.


Hem ja... vi har bara 4 dagar kvar här i solen nu, innan vi drar till Bangkok. Det är iofs sol där med, men den kommer inte njutas lika mycket som den gjorts här. Tacka för a/c-inredda varuhus (vilket jag hoppas att det är).


Nä, nu ska jag ansluta till de andra vid poolen. Ville invänta och se om melonen skulle stanna kvar eller inte. Men den tycks stanna. Tack och lov.


Vi hörs igen, det vet ni. Ha en fin dag-före-dag-före-dopparedag. Slit inte ihjäl er in i det sista. Tänk på att det ska vara en tid för njutning.

 
 
Ingen bild

Lotta

22 december 2011 09:58

Stackars liten hoppas det är över nu!
Vi bakar godis & slår in klappar ligger bra till i tiden.
Inget stress här :)
Kram till er alla......

Annci Hultström

22 december 2011 12:33

Låter bra det!

Tänker på er!

Puss & kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annci Hultström - 16 april 2019 20:51


... tisdag. 2 arbetsdagar kvar den här veckan, sen 4 dagar ledigt. Det ska bli skönt. Inte för att jobbet suger eller så. Nä, det är solen med tillhörande promenader som lockar mig :-)   I söndags gjorde vi verkligen ingenting av nytta. Slöade he...

Av Annci Hultström - 13 april 2019 20:57

... vecka passerat. Igen. Alltså, var tar tiden vägen?   Vad har då hänt? Ja, den har väl sätt ut ungefär som förra veckan.   Lördagen: Lite vet ni. Fortsättningen var grillande. Årets första. Och oj, så gott!   Söndag: Långpromenad, s...

Av Annci Hultström - 6 april 2019 19:18

... lördag börjar rundas av. Vad har då hänt? Jag tänkte först att den varit förjävla slö, men när jag tänker efter så har det hänt en del trots allt. Frukosten åts inne, sen gjorde vi vår på baksidan. Dvs tog fram utemöbler, torkvinda, cyklar os...

Av Annci Hultström - 6 april 2019 09:27


... och sol. Ett gammalt vinterprat på radion. Snart frukost. En bra start på helgen. Eller iofs, den började ju redan igår med min egodag och planeringsmiddag hos vänner. Tacos blev det. För att ha 100% koll tog jag med egna ingredienser... kyck...

Av Annci Hultström - 5 april 2019 16:34

... inte helt som förutspått, men nästan. Efter frukosten drog jag på musik, dansade mig fram i en undanplockningssession, hängde en tvätt, läste lite, åt lunch och pw:ade ner till massagen. Det var gudomligt skönt. Somnade tillåmed en sekund...

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2011 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards