Livets resa - på mitt sätt!

Direktlänk till inlägg 20 december 2011

Rapport 8 + bilder

Av Annci Hultström - 20 december 2011 16:58

Tisdag, kväll


Kikar in lite snabbt och fyller på med bilder. Det har inte hänt något direkt, sen sist. Solen har lyst i 2 hela dagar - så vi har med andra ord bara solat å badat. Och ätit såklart. Använde f.ö ingen solskyddsfaktor igår. Bäst att passa på. Eller kanske dumt att passa på?! Nåväl, det gick bra i alla fall. Brände mig ingenstans, även om jag var (är??) lite röd på ryggen.


Nu kommer lite bilder igen.


Jag skrev att Koh Kradan var öde. Såhär öde var det när vi gick för att äta frukost sista dagen. Klockan var ungefär 9 och inte ett livstecken någonstans. Rätt fantastiskt att det faktiskt går att hitta de platserna fortfarande.



Åkte en vääääldigt snabb båt till Koh Lanta. Det som tog 1,5 timme med färja tog 25 minuter för vår fartdåre till kapten att köra. Det var bara att hålla i sig efter bästa förmåga.



W ville köpa bokstavskex. De hette ABC-kex och tänk... det fanns allas våra bokstäver däri. Så glad hon blev, vår Tungfolket-avkomma.


På lördagen var det dags för lilla fröken att få sina flätor. 3 timmar tog det och hon satt stilla. Vill man något tillräckligt gärna så går det. Hon fick iofs glass och nintendo mot slutet när myrorna i rumpan började leta sig tebax.


Sådär ja, färdigflätat födelsedagsbarn. Här i väntan på taxin som skulle ta oss in till stan för att hämta ut pengar. Som det hette. Istället hade vi bokat ett besök på Lanta Monkey school. När hon insåg vart vi hamnat blev hon överlycklig.


De trivdes verkligen på huvudet på oss, de små raringarna. 1 år gamla var de här småttingarna.


 

Åxå en ettåring. Se så små och söta händer. Efter en stund lade den sig ner och lät sig bli smekt till sömns. Ville nästan smuggla in den under klänningen och ta med den hem. Men så tittade jag på en av de större och ångrade mig... hemska tänder och en ännu hemskare rumpa...  


Efter ap-besök var det dags för bad. Och efter bad tårta. Se vilken fin tårta W fick från hotellet. Hon blev glad. Syns det?


Efter fikat började det regna. Igen. Men faktiskt ännu häftigare än tidigare under resan. Ett av de berömda ösregnen. Det slog verkligen ner.


Hon har helt klart fått lite av oss båda. Men sovstilen är helt klart från H...


Och här står husmor och gör i ordning frukosten. Den delikata. Yoghurt med ostmacka och juice. Bara det bästa är gott nog. Fast ärligt... vi är inga frukostgourmeér hemma heller. Någon söndag då och då kan vi göra bacon & ägg, men annars är det mest macka. Så det duger bra även här.


Nej, nu är klockan snart spökdags. Så det är dags att leta sig mot bingen och hoppas på ytterligare en solig dag i morgon.


Önskar er alla en fortsatt bra dag och en god natt... när det är dags!!

   



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annci Hultström - 16 april 2019 20:51


... tisdag. 2 arbetsdagar kvar den här veckan, sen 4 dagar ledigt. Det ska bli skönt. Inte för att jobbet suger eller så. Nä, det är solen med tillhörande promenader som lockar mig :-)   I söndags gjorde vi verkligen ingenting av nytta. Slöade he...

Av Annci Hultström - 13 april 2019 20:57

... vecka passerat. Igen. Alltså, var tar tiden vägen?   Vad har då hänt? Ja, den har väl sätt ut ungefär som förra veckan.   Lördagen: Lite vet ni. Fortsättningen var grillande. Årets första. Och oj, så gott!   Söndag: Långpromenad, s...

Av Annci Hultström - 6 april 2019 19:18

... lördag börjar rundas av. Vad har då hänt? Jag tänkte först att den varit förjävla slö, men när jag tänker efter så har det hänt en del trots allt. Frukosten åts inne, sen gjorde vi vår på baksidan. Dvs tog fram utemöbler, torkvinda, cyklar os...

Av Annci Hultström - 6 april 2019 09:27


... och sol. Ett gammalt vinterprat på radion. Snart frukost. En bra start på helgen. Eller iofs, den började ju redan igår med min egodag och planeringsmiddag hos vänner. Tacos blev det. För att ha 100% koll tog jag med egna ingredienser... kyck...

Av Annci Hultström - 5 april 2019 16:34

... inte helt som förutspått, men nästan. Efter frukosten drog jag på musik, dansade mig fram i en undanplockningssession, hängde en tvätt, läste lite, åt lunch och pw:ade ner till massagen. Det var gudomligt skönt. Somnade tillåmed en sekund...

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2011 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards