Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under november 2011

Av Annci Hultström - 14 november 2011 05:36

...tuppen, efter en bra helg... Sammanfattar! Lördag: Sov länge. Vinkade av H som skulle på svensexa. Fixade lite hemma, packade och åkte sedan till Norrtälje. Mina ringar var klara och skulle hämtas. Det blev grymt bra. Bättre än jag trodde. Är supernöjd. Bild kommer. Förresten, måste ju berätta... de graverande fel namn... Annica. Så vi lämnade ringen igen och gick ut på stan. De ringde när den var klar igen. Efter det åkte vi uppåt, till mor & far. Shit, vad jobbigt det var att köra. Bäckmörkt och dimmigt. Var mer än lovligt slut när vi kom fram. Där fick vi grillat kött och potatisgratäng. Mycket gott. Två tvättmaskiner (passade på eftersom vi inte fått liv i vår än) och flaskor vin senare somnade vi alla sött. Söndag: Efter frukost gick vi ut. W ville visa sina hopprepsfärdigheter. Och oj, vad hon hoppade. Hon kunde hoppa både in och ut + en hel köper hopp. Minst 2 hela alfabetet. Blev imponerad faktiskt. Efter lunch åkte vi hem å hämtade H. Sen bar det av till Täby för att fira svärmor som fyllt + farsdag. Trevligt! Påväg hem blev det thaimat. Sen lade jag mig kl 21. Kommer ha jour och börja kl 6 varje måndag. Så kl ringde 04.15 och här är jag nu, på bussen. Känner på mig att jag kommer vara helt slut ikväll. Nej, nu orkar jag inte skriva mer. Hörs sen.

Av Annci Hultström - 12 november 2011 00:30

Första vecka på nya jobbet är avklarat. Jag är full med info och väldigt mycket lugnare nu än jag var i början av veckan. Och vet ni vad - jag trivs som fisken. Vilket gäng. Kanontrevliga!


Förresten - igår var det exakt två år sedan jag opererade mig. 2009-11-10. Med det borde jag har skrivit en två-års krönika... men ja, ni förstår... jag har inte hunnit. Men jag lovar att det kommer under helgen. Då ska ni få lite bilder, mått och annat.


Nu tänkte jag bjuda er på MÅÅÅÅNGA bilder från de senaste händelserna i mitt liv. Är ni redo?!


TORSDAG, 2011-11-03

Sista dagen hos kunden. Påsen, med alla kakor, är packad...


... och uppackad. 7 sorter, för 60 pers. De blev väldigt glada. Kul!!  

 


Jag fick den vackraste av buketter av kunden. Såklart grät jag...


... och när fina fina B kom en liten present till, så var det dags igen.

 


Hon vet hur mycket jag fryser, så ett par hemstickade sockor var det. TACK!!!!!

     


När dagen var över åkte jag till Uppsala. Där handlade jag och Lotta det sista:

 


FREDAG, 2011-11-04

Dagen började med att jag fyllde tårtor och gjorde mojjor till snittarna. Sen packade vi bilen full och åkte till festlokalen och satte igång.


När jag blev utvald till festfixare fick jag en vision... vitt genomskinligt "tyg" skulle draperas i taket och ovanpå skulle det ligga ballonger. Och så blev det... Till hjälp tog vi markväv. Så här såg det ut... med orange + bruna ballonger ovanpå:


Hjärtat (gjort av markväv och murgröna) som de stod framför under ceremonin:


Vi avslutade kvällen med att dricka skumpa. Det var vi värda!!


LÖRDAG, 2011-11-05

Dagen D + vår egen bröllopsdag. Började med frukost och satte sedan igång med snittarna och därefter garnerade jag tårtorna. När det var klart gick jag till lokalen och slutförde dukningen.


Och här är borden dukade. Dukarna är lakan från IKEA. Murgrönan är äkta, åxå från IKEA. Servetterna vek jag kvällen innan, medans Lotta strök de äkta och dyra dukarna ;-):


När allt var klart, gick jag hem för att duscha. Hem kom den här puddingen, tillfixad i hår å nylle. Vacker som en dröm:

 


Så var det dags... Vi började med skumpa och snittar:

  


Sen var det dags för ceremonin. Peter, förrättaren, talade mycket vackert om kärlek och frågade dom om de ville fortsätta älska varandra. Typ. Såååå fint. Japp, jag grät. Såklart!


Efter en stund åt vi. En underbart god buffé:

  


Och efter ytterligare någon timme tryckte vi oss tårta. Det är på chokladtårtbotten. Fyllningen var chokladmousse och färska hallon + grädde. GOTT! Moffa som är tidernas största Barca-fan fick en egen tårta:

    


Här någonstans sjöng jag sången jag skrivit:

 


Närbild på buketten (som jag f.ö band ihop). Det är olika typer av krysantemum, rosor och murgröna. Fin, om jag får säga det själv:


Sami i busartagen, under ett bord:

  

    

Jag och sötaste Miranda:


Nappen åkte in när tröttheten började göra sig påmind...

 


... för att tillslut ta över helt på pappas axel:

 


Då började partyt, på riktigt. Med discokula och allt (Lottas bror har utrustning)

 


Jag, halvt galen:

 

  

Presenten från oss... en söderhavsö. Vi fick en typ likadan när vi gifte oss, så jag lånade den fantastiska idén. I flaskan ligger ett brev, med en hälsning. I kistan pengar som vi ville skulle gå till en snorklingstur:

 


Mot slutet fick paret sjunga ihop, vilket dom gjorde med bravur:

 


Rummet vi sov i (deras BR har ett för uthyrning):

 


MÅNDAG

Efter jobbet mötte jag upp H vid Globen. Jag hade ju vunnit biljetter till Fotbollsgalan, men det visste inte han. Så det var en liten överraskning.


Här väntar vi på att det ska börja:

  


Och det gjorde det. Tillslut:


Oldberg & Hellberg:

 


Ur detta konfettiregn...

 


... kom damlandslaget som hyllades för sitt VM-brons. Mäktigt!!

 


Lite underhållning var det åxå.


Björn Skifs...


... och Eric Saade. Men den filmen vill bara inte vara med. Så tyvärr...


 

TORSDAG

Det var en stor dag. Dels min 2-årsdag (som jag skrev om innan), men framförallt en tappa-tand-dag för W. Den första uppe, men tredje totalt (jadå, tandféen kom):

 


FREDAG

En stor dag igen... tand 2 uppe trillade bort (även nu är jag säker på att tandféen kommer, känner det liksom i ryggraden):

 


Byggde även med... ja, vad kan det heta? Magnetstavar med järnkulor... Hmmm... ja, kul var det i alla fall:

 


Förresten, på jobbets gäst-toa har vi världens minsta handfat. Aningen större än min hand. Såååå sött:


Och nu, en sista bild. Min favoritbild som bara SKA förstoras. Älskar den:

Tack älskade Lotta för att du är min vän. I vått & torrt. Tack åxå för att jag fick dela er dag. Puss & kram!


I morgon bär det av till Norrtälje för att hämta mina ringar. Sen kör vi en sväng till mor & far åxå. Så vi hörs på söndag, om inte förr. Med det säger jag God natt och sov gott!

Av Annci Hultström - 10 november 2011 21:38

Jag vet att jag har utlovat bilder... men nä... ork och tid finns bara inte. Men det kommer i sinom tid. Jag lovar!


Idag fick jag smaka på SL:s sämsta sida... olycka på E4:an gjorde att bussarna var as-sena. Var inte hemma förrän strax före halv sju. Blä. Hoppas det inte blir någon vana.


Nu ska jag trycka i mig nåt ätbart och sen sova. Är helt slut. Igen.


God natt å sov gott!

Av Annci Hultström - 10 november 2011 07:30

Shit, vad jag lär mig. Plötsligt fick hjärnan nyttjas till max. Den är i chock. Men det är skönt. Jag trivs. Ni vet - som fisken... Igår var det biokväll för alla konsulter. Trevligt som attans, även om filmen (Maktens män) var lite sövande. Seg. Mycket prat. Vi var flera som kände så. Men som sagt, ändå supertrevligt. Stupade i säng när jag kom hem och vips så väntar en ny utmanande dag.

Av Annci Hultström - 8 november 2011 21:50

... vad jag har försummat bloggen. Men vet ni vad? Jag har helt enkelt inte orkat skriva.


Här får ni de senaste dagarna i korthet.


Lördag

Fest. En underbar fest. Det blev mer än lyckat. Vackert värdpar, nöjda gäster, god mat. Kom i säng framåt 03:30.


Söndag

Vaknade kl. 07:30... mmmm... HELT onödigt, jag vet. Men efter ett toabesök somnade jag faktiskt om och vaknade 10:15. Gick till festlokalen och städade undan. Kom iväg från Uppsala vid 14-tiden. Hämtade W. Köpte pizza som vi åt i soffan. Somnade en stund. Vaknade spelade spel med W och när hon sov städade vi undan lite. Kom inte i säng förrän efter kl. 23.


Måndag

Första dagen på nya jobbet. Började morgonen med att le. När jag korsade Hötorget. Kändes som jag var utomlands med all aktivitet, alla vackra färger, alla stånd och grönsaker. Nice! På jobbet hälsade jag på mååååååååånga nya ansikten, läste en massa och fick en hel del presenterat för mig. En bra dag.


Efter jobbet älgade till T-banan och åkte till Globen. Där var jag och H på Fotbollsgalan. Jag hade vunnit biljetter genom jobbet. Kul. Jättekul. Även om fotboll inte är min grej, så var galan fantastiskt rolig att se.


Kom hem strax före kl. 23. Till en storgråtande W. Farmor & farfar (som var barnvakt) var rådlösa. Hon hade så ont i ena benet så hon skrek. Efter en alvedon, sång och värmepåse somnade hon om mellan oss. Då var kl. nästan midnatt.


Tisdag

Idel jobb. Har läst ännu mer och fått gå igenom mina entreprenader. 6 stycken blir dom. Förutom en så är det bara företag med gångavstånd från kontoret. Ska bli kul att komma ut och träffa alla.


Somnade på bussen hem. Vaknade typ 6 sekunder innan bussen rullade in på min hållplats. Tur. Undrar vart jag hade vaknat annars?!


Väl hemma åt vi middag och sen har vi kopplat in tvättmaskinen. Fick dock inte fart på den helt, fattades en packning (såklart). Så vattnet läckte lite. H ska ordna det i morgon. Hoppas innerligt han får liv i den, får inte ens plats en sketen strumpa i tvättkorgen nu ;-)


Nä, nu går jag på övertid. Lovade mig själv att ligga till sängs absolut senast kl. 22. Det sket sig. Så nu - God natt!!


p.s Var påväg att utlova bilder i morgon, men det går inte kom jag på... har en biokväll för alla konsulter då... kommer hem sent. Men torsdag... då!

Av Annci Hultström - 5 november 2011 11:42

De här bilderna är tagna för 7 år sedan. Den 5 november 2004. Vår bröllopsdag. Tänk, jag minns fortfarande dagen i detalj. Så underbart! Idag blir det inte till att fira oss själva så mycket, det får vänta. För idag är det  Lotta & Moffas dag! Men jag vill ändå säga - Henrik, jag älskar dig innerligt!! Puss min prins!

Nej, nu - mot festlokalen och tårtgarnering.

Av Annci Hultström - 4 november 2011 19:40

... förberedelser har det varit idag. Gick upp vid 8:30 och satte igång. Vid 17:30 var vi helt klara. Nu har vi ätit, marockansk tagine - gott! Resten av kvällen blir bara lugn och skön. Måste ju ha det åxå för att kunna ladda inför morgondagen.


Förresten, ni var 62 unika besökare på bloggen igår. Helt bara sådär... Kul!!!!


Nu ska jag skriva några hållpunkter för morgondagen. Sen blir det skumpa.


Önskar en fortsatt bra kväll!

Av Annci Hultström - 3 november 2011 16:17

Sådär ja... då har jag bölat klart för idag hoppas jag. Först kom det en faslig massa tårar när C (kundkontakten) kom med en urvaacker blombukett och tackade mig. Sen kom det en flod till när B - fina goa rara B - gav mig ett par sockor hon stickat själv. Jag kommer tveklöst att sakna ALLA här. Men som tur är kommer jag kunna återvända med jämna mellanrum eftersom de blir min kund när jag satt mig in i nya jobbet.


De blev f.ö väldigt glada och lätt chockerade över mina 7 sorters bakverk. Mycket uppskattat :-)


Nu ska jag åka hem, lämna resterna och åka mot Uppsala.


Vi hörs något under helgen!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18
19
20
21 22
23
24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2011 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards