Livets resa - på mitt sätt!

Direktlänk till inlägg 29 oktober 2011

BARcelona, Carola och en upptagen lördag

Av Annci Hultström - 29 oktober 2011 21:45

Nu sitter jag här i soffan och njuter av lugnet. Dagen har varit fullspcäkad, liksom gårdagen. Tar det från början.


FREDAG

Jag var på jobbet fram till kl. 11. Då åkte jag till H´s jobb och lämnade bilen. Sedan tog jag pendeltåget in till stan och gick sedan till kontoret och mina nya kollegor. Efter en stund där gick vi till Stockholm Waterfront för att ta emot kunder för ett event. En föreläsning med den här kvinnan:


(bild lånad från hennes hemsida)  


Elizabeth Gummesson heter hon. Glöm inte det namnet. För wow - hon var helt fantastisk att lyssna på. 85% av allt hon sa hade igenkänningsfaktor. Grym!!! HÄR och HÄR går det att läsa mer.


När det var klart gick vi tillbaks till kontoret där jag fick - och skrev på - mitt nya kontrakt. Vips var klockan nästan 17, så jag svidare snabbt om och älgade till BARcelona där jag mötte upp fina Carina.



Sen åt vi en gooood middag bestående av underbart goda tapas... Gambas con aijoli, Grillspett, Patatas bravas con aijoli och Albóndigas caseras (spanska köttbullar)



GALET gott. Till det drack vi en flarra El Coto. Åxå det galet gott!    



Sen tog vi en promenad. Fram till Djurgårdsbron. Då kom spårvagnen, så då åkte vi sista biten. På Tyrol blev det ett par drinkar och en underbar show. Det var kanonbra, men Lena Ph var ett strå vassare.


Och här är jag i min nya klänning. Med HÖGA stövlar. Kände mig jättefin


    


Och här bjussar jag på ett par filmer:


 


När det var slut åkte vi faktiskt hem. Det blev ingen kväll på stan. Carina skulle upp kl. 5 och jag kl. 8... så det får bli en annan gång.


LÖRDAG

Vaknade tidigt, åt frukost och sedan åkte H för att hämta släpet. När tvättmaskinen var nerburen och inkastad däri så åkte vi till tippen. Ajöss med den. Fötterna sparade vi dock. Man vet aldrig när det behövs en ny ;-). Efter det åkte vi till förrådet och packade in våningssängen och åkte mot landet.


Nå´n mil innan Norrtälje blev vi omkörda av en mörkgrå Lexus. H*n körde i säkert 250 km i timmen. Lite längre fram var det en bil som höll på att köra om en annan. Det sket denna Lexus i och körde om dom två med hjälp av vägrenen. På insidan. Jävla idiot! Jag ringde polisen. Faktiskt. Men tyvärr var vi rätt nära Norrtälje, så jag gissar att de inte hann få ut en bil för att haffa puckot. Men å vad jag önskar att de gjorde det. Att h*n åkte dit.


Vi började med ett besök hos guldsmeden som gjorde min vigselring. Skulle lämna in den för att göra den mindre. Sedan har jag ju tänkt sätta ett par stenar till i den när jag når mitt mål, men insåg att om den tas in så räcker ju befintliga stenar längre runt fingret. Så istället beslutade jag att göra om min breda förlovningsring till 2 nya med samma bredd som vigselringen. Detta för att ha en på varje sida om vigselringen. Maffigt kommer det bli. Den ena kommer att graveras med samma text som stod i förlovningsringen. I den andra kommer det stå "Surreal, but nice" och mitt operationsdatum. Den ringen kommer jag inte använda förrän jag nått i mål.


Kan f.ö säga att det är en underbar guldsmed, Sören heter han. Dansk i grund och botten. Här är "smedjan":

 


Norrteljebåten och en klättrande W:

   


Vildvin (tror jag) som klättrar upp längs en silo:

 


Världens största kebabtallrik. Och grymt god var den åxå. Blev en matlåda + mer än hälften kvar:


Väl på landet lastade vi ur och åkte sedan tebax till Norrtälje där vi handlade ett par saker och styrde sedan bilen mot Täby.


Fin vy på hemvägen... tagen genom bilrutan, med nya kameran (som jag är galet nöjd med):


Efter att ha lämnat av den gamla barnsängen hos H´s päron så åkte vi hem. Och här sitter vi nu och ser på film. Men jag vet inte hur länge jag uthärdar... är så vansinnigt trött... ligger efter rejält känner jag. Så det är ju lika bra att säga God natt redan nu. Dröm sött!!



        

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annci Hultström - 16 april 2019 20:51


... tisdag. 2 arbetsdagar kvar den här veckan, sen 4 dagar ledigt. Det ska bli skönt. Inte för att jobbet suger eller så. Nä, det är solen med tillhörande promenader som lockar mig :-)   I söndags gjorde vi verkligen ingenting av nytta. Slöade he...

Av Annci Hultström - 13 april 2019 20:57

... vecka passerat. Igen. Alltså, var tar tiden vägen?   Vad har då hänt? Ja, den har väl sätt ut ungefär som förra veckan.   Lördagen: Lite vet ni. Fortsättningen var grillande. Årets första. Och oj, så gott!   Söndag: Långpromenad, s...

Av Annci Hultström - 6 april 2019 19:18

... lördag börjar rundas av. Vad har då hänt? Jag tänkte först att den varit förjävla slö, men när jag tänker efter så har det hänt en del trots allt. Frukosten åts inne, sen gjorde vi vår på baksidan. Dvs tog fram utemöbler, torkvinda, cyklar os...

Av Annci Hultström - 6 april 2019 09:27


... och sol. Ett gammalt vinterprat på radion. Snart frukost. En bra start på helgen. Eller iofs, den började ju redan igår med min egodag och planeringsmiddag hos vänner. Tacos blev det. För att ha 100% koll tog jag med egna ingredienser... kyck...

Av Annci Hultström - 5 april 2019 16:34

... inte helt som förutspått, men nästan. Efter frukosten drog jag på musik, dansade mig fram i en undanplockningssession, hängde en tvätt, läste lite, åt lunch och pw:ade ner till massagen. Det var gudomligt skönt. Somnade tillåmed en sekund...

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards