Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under september 2011

Av Annci Hultström - 6 september 2011 17:44

Nu har nästan hela den här dagen åxå gått. Jag har, precis som igår, tillbringat den på soffan. Börjar nästa utveckla liggsår. Aj, aj... Tur då att jag mår så pass bra att det bär av till jobbet i morgon. Ser fram emot det.


När jag låg och sov på eftermiddagen väcktes jag av att någon knackade på dörren. Jag hoppades på byggare... men nä, det var en kompis till Wilma. Hon frågade om Wilma var hemma, för hon ville leka. Hon var ju kvar på fritids då, men jag sa att jag kunde ringa hem henne tidigare. Så blev det och hon gick dit. Men snart kommer hon hem. Då ska vi äta middag och sen blir det duschen. Sen återstår bara sängen. För henne alltså. Själv tänkte jag nog vara uppe lite längre än 19:30.


H är f.ö hos optikern. Han behöver VERKLIGEN nya glasögon, så han passade på när han kunde ha bilen. Hoppas bara han hittar några han trivs med. Brukar kunna ta lite tid för honom nämligen. Eftersom han har så stort synfel så måste han ha specialglas för att slippa flaskbottnar och då minskar urvalet av bågar. Så, jag håller tummarna.


Nä, nu - middag!

Av Annci Hultström - 6 september 2011 09:45

... i rad har jag sovit som en klubbad säl. Alltså även i natt. Detta trots att gårdagen bestod av en massa vila & sömn. Så tveklöst är det det jag behöver just nu. Och det hjälper. Jag mår så mycket bättre idag än jag gjorde igår. Så målet är att sova idag och jobba i morgon.


Ingen byggare här inne idag heller. Skit åxå. Vad väntar de på? Åh, vill så gärna få det klart.


Ute tar de fortfarande ner byggställning. På framsidan. Baksidan blev klar igår. Alltid nåt.


Idag dricker jag thé ur min nya fina Starbucks-kopp som jag fick av Marre å Leffe. De är riktigt god att dricka ur. En klar favorit. Ni ska få sen en bild, men just nu orkar jag inte fota. Så sen helt enkelt.


Nu ska jag sova/vila en stund. Men vi hörs senare.

Av Annci Hultström - 5 september 2011 20:03

... så mycket bättre efter en HEL dag på soffan. Det enda jag har rest mig för är när jag hämtat dricka, saker att äta + när jag hämtade W i skolan. Ja, jag lagade iofs middag åxå. Men det blev ändå drygt 7 timmar i liggande ställning. Och nu har jag legat ytterligare 2 timmar. Så vila is da shit. Men så många timmars vila för med sig mindre bra saker åxå... ryggont. Är inte van att bara ligga. Så jag ska nog lägga mig på golvet en stund och sträcka ut mig. Sen ska jag se på Idol och därefter "Under Toscanas sol". Ja, ni hör... jag ligger med andra ord vidare. Här. På soffan.


Önskar en fortsatt trevlig kväll. Och när det är dags - God natt och dröm sött!


p.s Inte enda byggare kom hit idag. Inte bra.

Av Annci Hultström - 5 september 2011 15:00

Är det en vanlig dag? Nej, det är ingen vanlig dag, 

för det är Lotta´s födelsedag.


Hurra, hurra, hurra! Hurra, hurra, hurra!


 


Stort GRATTIS till dig min älskade vän.

Hoppas du blir så bortskämd som bara du förtjänar.


Puss å kram

Av Annci Hultström - 5 september 2011 14:49

... vad glad jag är just nu. Hade jag inte varit sjuk hade jag hoppat runt, sjungit, dansat och jublat just nu. Varför? Det tänker jag inte säga. Ni får helt enkelt vara nyfikna. Ett tag.


Nu är byggställningen ett minne blott. Det är skönt. Men inne har fortfarande ingen visat sig idag. Hmmmm... vet de inte om tidsplanen? Ja, min tidsplan alltså som säger duschinvigning på onsdagkväll? Kanske får införskaffa en megafon och basunera ut det i morgonbitti.


Nu har jag sovit ännu mer och just nu känner jag mig faktiskt bättre. Febern har sjunkit till 37,5 och kroppen är inte alls lika öm. Så förhoppningsvis kan jag jobba på onsdag som jag tänkt. Så fortsätter jag sova/vila resten av dagen och även i morgon går det nog vägen.

Av Annci Hultström - 5 september 2011 12:00

... nu börjar jag bli orolig att tidsplanen inte håller. Hade förväntat mig att återmonteringen av toa, handfat, dusch, lampor m.m. skulle börja idag - men nä, inte en kotte har visat sig här idag. Inte på insidan i alla fall. Men ute är det febril aktivitet, byggställningen ryker. Men som sagt - det är här inne jag vill ha dom.


Har just ringt jobbet och sagt att jag blir hemma i morgon med. Mår lika nu så när jag vaknade. Så det är bara fortsätta dricka och äta alvedon.


Nu ska jag vila lite igen.


Hörs senare.

Av Annci Hultström - 5 september 2011 08:00

God morgon världen,


Inatt har jag sovit som en klubbad säl. Och förutom att jag mår crap, så har jag inte vaknat en enda gång och det är inte likt mig alls. Så helt klart är något fel.


Har ont i varenda led i kroppen och huvudet känns sprängfärdigt. Men jag snyter inte direkt för det tycks bestämt sig för att bo kvar inuti huvudet. Så idag blir det en dag på soffan. Hoppas byggarna håller sig till tysta sysslor.


Nä, nu måste jag ringa jobbet. Hörs senare. Då ska ni få lite bilder åxå. Tror jag. Om jag orkar.

Av Annci Hultström - 4 september 2011 21:45

... inte år längre. Dagen blev väl inte helt som jag tänkt, men jag är ändå helt nöjd.


Efter att ha proppat i mig alvedon åkte jag med till W´s ridskola. Idag väntade vagn-körning. Det tyckte hon var kul. Såklart. Det var ju en häst inblandad.


Efter det åkte vi för att kolla på badrumsskåp på K-rauta. Men vi hittade inget för under 2000 typ. När vi ändå var där i krokarna sa H att han varit in på Dea&Axelsson igår och sett att de hade velourdressar på rea. Så vi åkte dit åxå. Och ja, där hängde den. En svart för den hisnande summan av 75 kronor. Så nu sitter jag här i soffan, snyggare än på länge ;-).


Men samtidigt sitter jag här sjukare än på länge. Mår inget vidare alls. Ont i kroppen, lederna och jag känner mig helt slut. Om jag mår lika illa i morgon blir jag hemma. Så illa är det.


Blev firad stort av min fina familj ikväll åxå. Wilma hade köpt en påse thé. Hon valde helt själv, för hon visste att thé gör mig glad. Söt-unge. "Mammas mirakel" hette det. Ska prova det i morgon.. Sen fick jag en Rolling Stones t-shirt. Ni vet en sån med en stor tunga på. Förstår inte varför... brukar jag lipa eller?! Där var det inte slut... jag fick även 2 biljetter till Lena Ph´s föreställning. 7 oktober är det. Längtar redan. Där kan man tro att paketskörden var slut. Men nä... jag måste ha varit grymt snäll i år, för jag fick även ett Wii fit. Weeehoo! Tyvärr mår jag för skräpigt för att prova, annars hade jag gjort det. Så glad. Riktigt bortskämd. Men glad.


Ja, det var min dag. Och av den återstår inte så mycket, så så mycket mer lär inte hända. Önskar därför en god natt. Dröm sött!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards