Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under september 2011

Av Annci Hultström - 16 september 2011 16:18

... är det dags att åka hem till:


(bilden funnen på google, men redigerad av mig i Picnik)  


Till det blir det glas rött. Sen är det dags för det bästa - ryggläge i soffan. Jag är sjukt trött. Känns som att jag kommer somna innan W idag.


Önskar er alla en skön fredagskväll. Och sov gott när det väl är dags!

Av Annci Hultström - 16 september 2011 09:00

Så vaknade jag återigen till en underbar dag. Känner mig på lika bra humör idag som igår. Eller nä, idag är jag på ännu bättre humör. För vet ni vad?


Jag har PREMIÄRDUSCHAT!


Det var ljuvligt. Obeskrivligt ljuvligt. Detta trots några klåpar-misstag som det har gjort... typ inte skruvat fast avloppsröret under handfatet - så vattnet rinner ut på golvet, inte skruvat fast väggskåpet i överkant - så det skevar såpass att en hylla inte sitter där den ska utan faller ner så fort den belastas, inte fått dit glasdörrarna helt - så det är en glipa nertill vilket gör att det kommer vatten på golvet utanför. 


Men det braiga överväger. Helt klart. Det andra rättar de säkert till på slutbesiktningen på måndag.


Efter dusch och fix lämnade jag W i skolan och styrde lilla pärlan mot jobbet. Väl där stötte jag ihop med en av kundtjänstkillarna. Han bar på en STOR påse trattkantareller. Han frågade om jag ville ha den. Wow! Tack snälla söta! Nu tog jag faktiskt inte alla, det var för många. Men en hel hoper i alla fall. Så bra. Det har aldrig varit lättare att plocka svamp  . När jag kommer hem idag ska jag rensa dom och sedan lägga samtliga på tork. Gör sig bäst så har jag insett.


Ikväll blir det tacos, popcorn och film. Sen blir det garanterat ett tidig kväll. Vi har alla sovit för lite den här veckan. Stackars W kom inte i säng förrän 20:30 igår och vaknade 06:40. Hon var trött. Det erkände hon, vilket normalt aldrig sker.


Hon var ju hos granntanten när vi var på mötet igår. Först hade de kollat på barn-TV, sen när W höll på att somna i soffan hade de börjat spela spel. Och fikat. Bullar. En bra kväll med andra ord.


Nej, nu ska jag fixa fakturorna. Ha en bra fredag, tills vi hörs igen.

Av Annci Hultström - 15 september 2011 22:15

Efter att ha skyndat hem från jobbet, fixat mat, lämnat W hos grannen så hann vi i tid till mötet. Ibland när man går på möten kan man efteråt undra vad man gjorde där. Men inte den här gången. Det var ett bra möte med massor med bra info. Men lite för långt. Jag började bli stressad att få W i säng när klockan passerat åtta, så jag avvek några minuter före alla andra. När hon väl nattats gick jag in och bara njöt. Ja, i badrummet alltså.


Det är KLAAAAAAAAAAAAAAAART!


Sååå skönt. Granntanten sa att de skulle komma tebax i morgon och koppla in tvättmaskinen, men allt var städat. Ordentligt städat åxå. Hela badrummet blänkte. Likaså hallen, trappan och köket. Äntligen! Här är några bilder. Hittade inga förebilder - vet att det finns, men nä... Så ni får ett par bilder från renoveringen:

    


Åsså klart (förutom tvättmaskinen då):

       


Är det inte vansinnigt fint?? När vi fått in tvättmaskin, skåp och annat återkommer jag med fler bilder.


När vi ändå är i farten... här är fiskrätten som jag gjorde häromdagen. Den som var så sjuuuukt god:

 


Förra helgen roade sig Wilma med att sätta uppblåsta ballonger på mina tår. Ja, faktiskt. Och jag måste ju säga att det roade fler än henne. Typ mig.

   


Jag fick ju en kopp när jag fyllde år. Den är underbar att dricka ur. Och att se på:

   


När jag fyllde åt vi smörgåstårta. Så här såg den ut:

   


När jag letade före-bild på badrummet hittade jag en hel massa på älskade, älskade Wilma. Sååååå söt. Underbara unge. Se själva:

               


Nä, nu ska jag gå och lägga mig. Blir en tidig morgon. Måste ju inviga badrummet. Och det helst INNAN hantverkarna kommer ;-).


Sov gott. Det ska jag.

Av Annci Hultström - 15 september 2011 08:45

God morgon världen!


Idag känner jag mig glad. Jag vet inte varför egentligen... men kanske är det för att jag lyckats hitta små guldkorn så här på morgonkvisten.


Det började när jag vaknade och såg solen. Så härligt. Sen satte jag mig i bilen. Då spelades "Vill du ligga med mig" och alldeles nyss fick jag avnjuta Kalle Moreaus sång/visa/låt "Underbart". Åh, vad jag gillar den.


Och nu sitter jag med en kopp thé och försöker bli varm. För fy vad jag fryser idag. +10 ute. Vi går onekligen mot höst. Men vad gör det egentligen? Dels älskar jag ju hösten med alla färger, men sen har jag ju min månad i solen som väntar åxå. Det är f.ö bara 75 dagar (eller 52 arbetsdagar) kvar till avresa. Det var inte länge sedan det var det dubbla. Och det kommer rinna iväg, för det är mycket kul som händer under den tiden. Massor med träning, Lena Ph-show, Norge-resa, bröllopsdag, Wilma´s kalas (som blir i förskott i år) och förhoppningsvis föreställningen "Ljust & fräscht" (om vi lyckas få biljetter, verkar inte vara det lättaste).


Ikväll när jag kommer hem ska jag fixa våfflor till W & H (själv äter jag ärtsoppa) och sen ska hon dumpas hos granntanten för vi ska på föräldramöte. Och hinner jag så springer jag direkt därifrån till gymmet och kör ett yoga-pass i hopp om att mjuka upp min, fortfarande, stela kropp.


Förresten, idag är jag lite mindre julgris. Det hjälpte med tabletten. Lyckades kissa ut 1,3 kg igår. Jodå... jag sprang hela dagen. Helt galet, men skönt i efterhand. Tog en idag åxå för att bli kvitt det sista. Hoppas jag.


Nej, nu ska jag fixa lite fakturor. Men vi hörs igen. Senare. Ha en underbar dag tills dess!

Av Annci Hultström - 14 september 2011 20:30

... Zumba blev det. Till en början lite lugnare, för att kolla igenom stegen. Men sen körde jag 25 minuter och blev rejält svettig. Men jag måste erkänna att det kändes rätt fånigt att stå ensam i vardagsrummet. Nu, innan uteplatsen är klar och insynen från gatan är maximerad, får jag nog dra ner persiennerna. För jag kommer definitivt att göra det fler gånger. Det går även att spara sina pass och följa framgångarna. Kul.


Nu ska vi se en Maria Wern-film. Sen blir det sängen. Jag är sååå trött idag.


Önskar en god natt. Sov gott och dröm sött. När det nu blir.

Av Annci Hultström - 14 september 2011 18:52

... när vi kom hem? Jo, ett (nästan) färdigt badrum. Allt sitter där det ska. Toan är fylld med vatten. Men täckpappret är kvar och det är fortfarande smutsigt. Och silikonet runt duschen och toan är inte torrt. Men till helgen... då...


Nu ska vi spela Zumba wii. Hörs igen. Senare.

Av Annci Hultström - 14 september 2011 16:15

... självande minuter kvar av dagen. Och jag är inte ett dugg rörligare nu än jag var i morse. Snarare tvärtom. Jag vet inte om jag någonsin haft en värre träningsvärk. Ska försöka mig på att Zumba bort det ikväll. Ja, Zuuuuumba!


Henrik tyckte visst inte att jag fått nog med presenter, så han kom hem med ett Zumba-spel till Wii igår *glad*. Han hade sprungit på det till ett bra pris. Så nu ska det invigas tänkte jag.


Men innan det blir det middag. Cevapcici med ris, tzatsiki och sallad. Ser redan fram emot tzatsikin. Det är ju bara såååååå gott. Tröttnar aldrig. Verkligen aldrig.


Efter mat, träning & dusch blir det film. Med nya bioljudanläggningen. Den sitter uppe profisoriskt (hur stavas det... hur jag än skriver ser det konstigt ut...hmmmm). Maken måste ju testa minutiöst först innan den skruvas upp på allvar. Så håll tummarna för att det är bra, då kan vi stryka det på "projekt-som-enligt-mig-tagit-för-mycket-tid"-listan   .


Nä, nu ska jag plocka ihop och glida hem. Hörs sen.Tror jag.



Av Annci Hultström - 14 september 2011 08:15

... tidernas träningsvärk. Det är såååå obeskrivligt mycket värre idag. Har allvarliga problem att ta mig upp/ner för trappor, sätta/resa mig från stolar/toa. Har sovit dåligt åxå... vaknade varje gång jag skulle vända mig. Ja, helt enkelt fungerar jag inte normalt. Men det har inte avskräckt mig. Nädå, jag ska absolut träna det passet igen å igen - för är det så jävligt måste det ju betyda att det ger nåt.


Måste rätta lite angående receptet jag hänvisade till igår. Det står att man ska ha mandel i. Det hade inte jag. Gillar inte det så mycket i mat. Men såklart får ni testa med det om ni vill :-)


Förresten, svensk som jag är måste jag ju nämna gårdagens väder. J****r vad det blåste. W hade ett tält ute på gården. Det var bara att plocka ner, för det var påväg över till grannen flera gånger. Detta trots att det låg saker i det för att det inte skulle blåsa bort. Och när jag kom ut nu på morgonen låg det minst 1 miljard pinnar på marken. Kan det vara en skata som blitt bostadslös nu månne? I sånt fall - mohahaha. Nämen, vad säger jag? Jag menar ju såklart: "Stackars fågel. Vart ska du nu bo och kraxa, när du inte kan göra det utanför mitt sovrumsfönster?"


Jag är svullen som en julgris idag med. Tog faktiskt en vätskedrivande på morgonen (har jag inte gjort på evigheter) i hopp om att det ska lätta lite. Och det gör det nog, för jag har redan pudrat näsan 2 gånger och det har bara gått en timme.


Nä, hörrni - nu orkar jag inte skriva mer, måste vila musklerna. Men vi hörs senare. Ok?!


BTW - ni blir fler och fler som läser. Kul. Kul som attans.

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Skapa flashcards