Livets resa - på mitt sätt!

Direktlänk till inlägg 19 september 2011

I LOOOOOOVE Loppis

Av Annci Hultström - 19 september 2011 10:45

Så var det måndag igen. Och ingen direkt upphetsande sådan. Vilket väder. Fy. När jag vaknade, 5 minuter innan klockan (utvilad??), trodde jag att det var mitt i natten. Var tvungen att övertyga mig själv med 2 klockor innan jag gick med på att det faktiskt var sååå mörkt i rummet. Och nu... herregud så mörkt. Har tänt alla lampor som går här inne.


"Som vanligt" har jag svikit er hela helgen. Den har varit vigd åt familjen. Men nu kommer en sammanfattning.


Fredag - ja, vad finns att säga? Fredagsmyyyyyyyys på hög nivå. När jag kom hem åt vi tacos, sen rensade jag svampen jag fått - ihop med ett glas rött:

 

Sen lade vi ut dom på torkning. Men jagundrar - Hur länge ska de ligga där? Ska de bli smul-torra?


Sen blev det mjukisbyxor på, schäslongen ut, popcornskålen fylld och filmen i dvd:n (Bee movie blev det). När W nattats somnade jag i soffan. Till filmen "Never let me go". Enligt H behöver jag inte försöka se ikapp den heller. Förmodligen för skum för mig.


När vi vaknat på lördagen åkte vi på loppis. Och OJ, vilken loppis. Galet mycket försäljare och så mycket bra grejor. Se här:


 

En samling av "småsakerna". Hela "Millenietrilogin" på DVD, en påse bullar, ett smyckeskrin till W, ett mikroskåp till W, 2 böcker till W, 1 bok till mig, ett par klackskor till mig, ett par inneskor till W, en cowboyhäst till W, ett tennisracket till W, ett spel till oss alla (luffarschack), ett par örhängen till mig, en porslinskatt till W, en bajsande grisnyckelring till W (??). Ja, det var väl det på den bilden.


Men det kommer mer...

       

En kavaj, 2 skjortor och en tunika till mig.


En stickad klänning till W. 

  

En stickad GAP-poncho till W (min poncho är köpt -ny - på Kapp Ahl).


Ja, det var det. Allt för 400 kronor. Förstår ni att jag ääääääääääääälskar loppis?


När H fotade oss försökte jag få W att posa lite. "Kom igen W, gör såhär:"

  

   


Resultatet... en posande W med putande läppar. Mmmm... hon blir nog ingen supermodell - som tur är:


Efter loppisen åkte vi till Kista och käkade middag. Sen såg vi "Smurfarna" i 3D. En riktigt bra film. Rekommenderas. Men ärligt, det där med 3D - lite lurigt tycker jag. Det som är meningen med det är känslan av att filmen kommer ut i salongen och att man åker bergochdalbana när dom gör det. Men - det händer inte. Hittills har jag bara fått känslan i filmernas början... när dom kör 3D-demo med några färgade bollar. Men sen är det nada. Tyvärr. Nåväl, vi var alla nöjda ändå.


Kvällen avslutades i soffan, med W snarkandes bredvid oss när vi såg en film. Minns inte ens vilken nu. Eller jo... var det då vi såg den där "Never let me go"?! Mmmm... så var det nog. Men vad såg vi då i fredags?! Jösses, vilket bra minne jag har. Eller inte.


I söndags när vi vaknade kastade vi oss i kläderna och åkte ner till Scandic Infra och åt frukost. Supertrevligt och gott!! De hade verkligen allt. En av de bättre frukostar jag stött på faktiskt. Så det kommer vi göra om.


Efter det åkte vi hem och jag började plocka och städa lite. H gick och tvättade sängkläder i stora stugan. W - ja, hon spelade lite spel. Sen kom min syster, systerdotter och deras nya hund Disa på besök. De ville följa med och se W rida. Och Disa... men jösses en sån godbit. Se här bara:

 

Sovandes i lillmattes famn


 

Åsså mysandes i min famn 


Och tillsist hos W


Hon är en 11 veckor gammal blandsras (bordercollie, labrador, golden) och sååå go.


Kl. 14 var det så dags för ridskola igen. Det blev skogsritt för att öva att rida i upp- och nerförsbackar. Det gick bra. Som vanligt. W fick samma häst som förra gången. Det gillar jag... då lär de känna hästen ordentligt. Den nöp mig förresten. I armen. Jag höll i den när Sanna (systerdottern) spände sadeljorden. Rackarpålle. Blev ett blåmärke. Hmmm...


När vi kom hem igen fikade vi, sen lekte vi med vovven på gräsmattan tills de åkte hem.


Sen skulle jag börja med middagen, men H var så sugen på pizza så det fick bli så. Gjorde iofs klar middagen ändå, så det bara är att värma på idag. Om den ens går att äta vill säga. Gjorde nämligen en gratäng med köttfärs och zucchini. Först skulle zucchinin skivas tunt och sedan saltas för att vattnas ur. Det gjorde jag. Sen torkade jag av skivorna och började montera. När den var klar tog jag en smakbit. Och fy f*n vad salt den var. Läste receptet igen och insåg att jag missat det lilla men ack så viktiga ord - SKÖLJ. Innan jag torkade av skivorna skulle jag ha sköljt dom. Men nä... så allt salt jag använde för att vattna ur åkte med ner i gratängen. Smakade, rent ut sagt, skit. Tänkte göra ett försök att äta den med pasta och creme fraiche idag. Kanske mildrar det?! Annars blir det soptunnan.


Hitttade förresten bilder från när W fick rengöra seldon och sedan köra häst. hon klagar aldrig utan tycker allt är kul. En av dom andra klagar hela tiden på hur jobbigt allt är. Hon vill bara rida. Men W, hon säger nada. Bara gör. Raringen!


     


Nej, nu kom fakturorna... sen omsider. Gissar att det beror på alla köer överallt.


Vi hörs senare, ha en bra dag - trots skitvädret!

 
 
Carina

Carina

19 september 2011 13:25

Oj vilken trevlig helg ni haft.

Svampen ska vara snus torr,annars mögglar den.

Vilka fynd ni gjort på loppis,wow.

Söt valp.

Duktig dotter som hjälper till med omvårdnad och inte bara tänker på nöjet.

Ha en bra dag,kramiz

http://carinasviktminskning.bloggplatsen.se

Annci Hultström

19 september 2011 13:29

Ok, snustorr alltså. Då får den ligga några dagar till. Tack för info!

Ha det gott du med! KRAM!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annci Hultström - 16 april 2019 20:51


... tisdag. 2 arbetsdagar kvar den här veckan, sen 4 dagar ledigt. Det ska bli skönt. Inte för att jobbet suger eller så. Nä, det är solen med tillhörande promenader som lockar mig :-)   I söndags gjorde vi verkligen ingenting av nytta. Slöade he...

Av Annci Hultström - 13 april 2019 20:57

... vecka passerat. Igen. Alltså, var tar tiden vägen?   Vad har då hänt? Ja, den har väl sätt ut ungefär som förra veckan.   Lördagen: Lite vet ni. Fortsättningen var grillande. Årets första. Och oj, så gott!   Söndag: Långpromenad, s...

Av Annci Hultström - 6 april 2019 19:18

... lördag börjar rundas av. Vad har då hänt? Jag tänkte först att den varit förjävla slö, men när jag tänker efter så har det hänt en del trots allt. Frukosten åts inne, sen gjorde vi vår på baksidan. Dvs tog fram utemöbler, torkvinda, cyklar os...

Av Annci Hultström - 6 april 2019 09:27


... och sol. Ett gammalt vinterprat på radion. Snart frukost. En bra start på helgen. Eller iofs, den började ju redan igår med min egodag och planeringsmiddag hos vänner. Tacos blev det. För att ha 100% koll tog jag med egna ingredienser... kyck...

Av Annci Hultström - 5 april 2019 16:34

... inte helt som förutspått, men nästan. Efter frukosten drog jag på musik, dansade mig fram i en undanplockningssession, hängde en tvätt, läste lite, åt lunch och pw:ade ner till massagen. Det var gudomligt skönt. Somnade tillåmed en sekund...

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Skapa flashcards