Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under augusti 2011

Av Annci Hultström - 5 augusti 2011 21:45

Hemma sedan en stund. Har haft ett snabbt fredagsmys och nu nattas familjens yngsta medlem. Den äldsta önskar åxå bli nattad, men gissar att det blir till att hålla ut en stund till. Är dock på god väg att gäspa käkarna ur led. Svår kombination. Kan det vara spänningar som släpper månne?


Här är en bild på bilen. Iofs en riktigt usel sådan, för den gör inte alls bilen rättvis. Den är sååååå mycket finare IRL:


Det känns bra. Vi är helnöjda. Detta trots att många säger "Ingen Ford på våran gård". Det har ju faktiskt hänt en del även med dom. Och enligt tester och Bilprovningens statistik så är det en bra och driftsäker bil. Så... ja, tills motsatsen är bevisad tänker jag fortsätta att känna mig nöjd.


Om allt flyter på så hämtar vi den på tisdag. Först ska de få genomföra årets besiktning. Den skulle vara gjord senast sista september, men vi krävde att få den gjord innan. Och det skulle de naturligtvis genomföra. Eventuella fel åtgärdas såklart innan vi får den.


De tar även Audin i inbyte. Kanske inte det mest ekonomiska, men vi känner inte att vi vill bli fast med två bilar. Och att slippa strulet betalar vi gärna lite för. Sen med tanke på dess ostabilitet, bucklor och begynnande skärmrost så är vi ändå nöjda med det pris vi fick för den.


Nu ska vi se en film, men jag gissar att jag kommer att somna. Är helt slut. Önskar en god natt. Sov gott och dröm sött!




Av Annci Hultström - 5 augusti 2011 19:40

...blev köp. Hämtar, betalar och lämnar vår gör vi nästa vecka. På tisdag om allt går som det ska. Känslan är skön, letandet är över. Det har firats med middag å vin i Sigtuna. Mmmm...

Av Annci Hultström - 5 augusti 2011 19:39

...blev köp. Hämtar, betalar och lämnar vår gör vi nästa vecka. På tisdag om allt går som det ska. Känslan är skön, letandet är över. Det har firats med middag å vin i Sigtuna. Mmmm...

Av Annci Hultström - 5 augusti 2011 15:15

... dags att åka hem. Eller inte hem, utan snarare till bilfirman. Det blir, med 99% säkerhet, köp. Och vi tror vi kör inbyte av vår bil åxå. Skulle få 35000 för den. Visst, det går säkert få 45-50000 för den om vi säljer den privat... men vi vet inte om vi orkar krånglet för typ 10000kr. Vi funderar... så mer om det sen.


I helgen måste vi tokröja hemma. Insåg ju att de ska börja inomhusrenoveringen hos oss nästa vecka. Så vi måste göra plats för tvättmaskinen på kontoret, garderoberna i W´s rum o.s.v Sen måste vi tvätta MASSOR... för sen blir vi ju utan tvättmaskin i 6-8 veckor. Visst, vi har ju den allmänna tvättstugan att tvätta i och den kommer vi tvingas använda såklart... men så länge det går att undvika första veckorna så är jag glad.


Emellan fixandet så hoppas vi hinna med lite bad åxå. Om vädret tillåter vill säga. Prognoserna ändras ju hela tiden. Igår skulle det bli jättefint, men nu ska det plötsligt bli sådär. Så, ja... det visar sig.


Nej, nu ska jag ta ett mellanmål. Hörs ikväll... med eller utan ny bil :-)

Av Annci Hultström - 5 augusti 2011 11:30

Jag sitter och lyssnar på ytterligare sommarprat. För tillfället är det Mark Levengoods sommarprat från 2007-06-24 som jag avnjuter. Och som jag njuter - igen. Han är underbar. Nyss kläckte han detta, om förändringen som sker när man får barn. Citat:


"Det som förr såg ut som en trappa att gå upp för, ser nu ut som en trappa att ramla ner från. Och det som som förr såg ut som en trevlig lekpark, ser nu ut som en potentiell helveteshåla där man får stå i sandmoln och gunga tills armen lossnar"

 

Var och en som har försökt tala en 3-åring tillrätta vet att det är lika effektivt som att taska (??) en brunstigt sjölejon med ett fuktigt salladsblad.


Återigen fick jag skratta gott!! Så klockrent. Rekommenderar er verkligen att ladda ner och lyssna, sr.se var det.


Vet ni vad? Nu är vi snart med bil. Igår kväll, efter nederlaget med den repiga bilen, hittade vi en annan på blocket. Den lades in kl. 20:06 och H hittade den kl. 20:07. Svart, gått 2100 mil, larm, vinterdäck, tonade rutor, 2 års garanti. Ja, perfekt helt enkelt. Så H ringde i morse och frågade om de kunde reservera den tills jag slutar idag, men det gick inte. Så han åkte dit. Och den är tydligen så fin. Just nu pratar han business med dom. Får se vad han säger när han ringer.


"Dum" som jag var frågade jag han som är ansvarig för bilarna här på företaget om de någon gång haft ford som företagsbil och det hade dom. Eller som han uttryckte det "Ingen ford på våran gård". Aldrig igen. Bara problem. Hmmmm... det gjorde ju inte saken lättare. Fast iofs kan man ju få måndagsex. Däremot förespråkade han Golf. Och det vet vi ju såklart är en bättre bil. Men en helt annan prisklass åxå.


Åh *gah*... vad svårt det här är. Kan det inte bara trilla ner en bil från himlen som vi tar. Hatar krångliga beslut.


Nu ska jag snart äta lunch. Har rester från igår. Köpte mat i restaurangen då. Det var gott, så jag ser fram emot det.


Förresten, ikväll får vi träffa W igen *längtar*.

Av Annci Hultström - 4 augusti 2011 20:45

Ligger, helt slut, på soffan. Blev rejält tillknäckt idag med och det tar verkligen på krafterna. Bröstrygg, nacke, höft  knakade järnet - som sist. Men nu knäckte han även nacken i steg 2. Knakade långt upp i huvudet. Sedan knakade han alla tår, fotleder och benen. Och oj vad det knakade. Jag frågade om det möjligen kunde göra mig 168cm lång, för det skulle sänka mitt BMI till normalt och det betyder att jag skulle vara i mål utan att ha gått ner mer   . Han skrattade.


När jag var klar där hämtade jag H och vi åkte till farbrorn med bilen. Fick den visad och tog en provtur. Den motsvarade allt vi söker. Men (here we go again... everything before but ist bullshit...) lacken såg verkligen förjävlig ut. Så även om vi skulle pruta så är det för många ställen det är skador på. Säkert 15 ställen. En sak om det varit samlat... men det är verkligen utspritt. Där var även ett stort jack och bit borta (plast) i kofångaren bak. Så nä... vi kommer leta vidare. Tyvärr!!!


Efter det köpte vi mat på BK och åkte hem för att se en film och äta. Innan det ringde vi till W och vet ni vad... Den lilla donnan hade simmat 10 simtag utan puffar idag. Hon var mäkta stolt. Och vi med. Ser fram emot att se det själv.


Nej, nu ska jag kolla vidare på filmen. Sen blir det bingen. Gäspar redan stort.


Sov gott och dröm sött - när det väl är dags!

Av Annci Hultström - 4 augusti 2011 15:32

... jag trillade dit. Jag åt en glass. Fasiken åxå. Nåja, bara att glömma och fortsätta den "vita" månaden.


I övrigt är det lugnare än lugnast. Så många sommarpratare blir det. Idag har jag betat av Mikael Tornving (nja), Mia & Klara (nja), Tommy Körberg (nej) och nu lyssnar jag på Annika Östberg (JA).


Så fort jag slutar ska jag kasta mig iväg till kilotraktorn igen och sen åker jag H och kollar på den där bilen.


Vi hörs efter det.

Av Annci Hultström - 4 augusti 2011 08:45

Igår var en blandning av hissar å dissar. Här kommer de:


Efter jobbet hämtade jag H och vi åkte till Bergianska för att köpa ersättningsblommor för de uteblommor jag lyckats ta död på hos grannen. Men hade de nåt? Nä... nästan bara perenner. Ja, de hade iofs ljung, prydnadskål och silverek - men det kändes väl aningen tidigt va? Så det blev 2x20 kr (vägtullar) för ingenting. Detta trots att jag ringt och frågat om de hade aster. Hmmm... det tyckte jag var = DISS.


När vi var klara med att köpa ingenting körde vi till Vallentuna och Marre & Leffe. Åh, så fint de fått med pool å poolhus. Och kanongod laxpaj + kyckling/feta-sallad med tzatziki blev vi bjudna på. Och utöver det fick jag ju träffa en gammal Arlanda-hagga, Lili. Det var inte igår ska jag säga. Superkul! Så sammanfattat kan säga att kvällen var = HISS.


Åkte hem vid 22:30. Halvägs hem var vi millimeter från att klippa ett litet rådjurs bakben. Det var H som körde, men så nära som det var blev jag ändå helt skakis. Blä för de små rackarna som inte vet bättre än att kuta ut framför bilar. Nä, de får en DISS.


Väl hemma lade jag mig 6 minuter på min rulle (enligt kilotraktorns ordination). Jädrans vad yr jag blev. Måste fråga idag om det är normalt. Men det är det väl säkert med tanke på fucked up min rygg & nacke är. Trots yrsel var det en skön känsla efteråt, kände mig verkligen utsträckt, så jag utdelar en HISS.


Innan jag lade mig läste jag en kompis fb-status och blev sorgsen. De köpte den sötaste av hundvalpar för c:a 1 månad sedan. Tanken var att hon skulle bli jakthund (de har flera hundar sedan innan och även kennel). Men det blev inte så. Ödet ville annat. Hon dog igår efter att satt en liten bit levergodis i fel strupe. Fy så tragiskt. Vilken panikkänsla. Usch... C jag ryser och lider med er   . Självklart kvalificerade sig detta till att bli en stor fet DISS.


Hmmmm.. nu är jag uppe i 3 dissar å 2 hissar för gårdagen. Ingen bra fördelning. Måste tänka lite till... Jo, en stor fet HISS blir det för att jag inte hade ett dugg ont i huvudet igår. Såååå skönt!!!


Ok, 3-3 får duga. En average day!


Jag sov förresten godare inatt än på länge. Vaknade iofs ett par gånger, men kände mig ändå skapligt utvilad när jag vaknade. That me like!


Idag ska vi iväg och titta på den där bilen igen. Ni vet, han med repig huv. Håll en tumme för att det går vägen, att den duger på andra plan och att han går med på att pruta ner den. Sen återstår bara att göra en koll av den. Det blir på Bilprovningen eller Motormännen. Det visar sig. Han lät väldigt sugen att sälja i alla fall sa H. De har ju haft den ute i snart 2 månader, så det kan man ju förstå i sånt fall.


Förresten, när man läser råd om vad man ska tänka på när man köper privat så är ett av råden att man ska kolla att bilen är betald. Men eh... hur menar de då? Om personen i fråga har en finansiering genom firma, som de tänkt lösa när de får bilen såld. Hur tänker de då? Någon som vet?


Nej, nu måste jag hämta en kopp thé. Men vi hörs ju sen, det vet ni. Ha en bra dag tills dess!


Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Skapa flashcards