Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under juli 2011

Av Annci Hultström - 6 juli 2011 08:45

... ska jag vara i eftermiddag. Min chef sms:ade i morse och frågade om jag ville ha ut en tjej (back up) för "uppfräschning", men det ansåg jag inte behövdes. Hon var inte här för så länge sedan. Men däremot frågade jag om hon inte kunde komma efter lunch, så kunde jag gå tidigare. Det gick så bra så. Så det blir till att hämta W lite tidigare och sedan ut i affärerna. Har lite att handla. Kanske hinner vi även en snabbis till ett bad. Det visar sig. Lyxigt känns det hursom :-)


Natten var förhållandevis god. Hade lite svårt att somna och vaknade några gånger. Men känner mig ändå rätt utvilad.


Nu ska jag lägga lite ordrar å pyssla undan lite annat. Vi hörs ikväll. Ha en bra dag!

Av Annci Hultström - 5 juli 2011 20:45

Jag har sprungit. Idag blev det 3,3 km på 20 minuter. Det var tungt, men ändå hann jag aaaaninge längre på samma tid. Så kanske börjar det ta sig?! Kanske börjar kroppen fatta vinken?! Ja, man kan ju alltid hoppas. Nu blir nästa runda på torsdag. Då ska jag kuta mer än någonsin. Hoppas jag.


Nu ska jag duscha och sen sätta igång och stryka. Har inga kläder att ta på mig, allt är knöligt. Men åh, vad jag drar mig för det... det är ju så förbenat trist.


Bara för att dra på det lite mer ska ni få ett par bilder.


Först H´s upptäckt i soprummet igår. Någon hade druckit mer än ! drickyoghurt m vi säger så:


Och sedan min upptäckt på vägen hem idag. Gissar på att sopbilens "gap" gått sönder. Resultatet blev en hel hög med sopor mitt på vägen. Behöver jag säga att de såg lätt uppgivna ut de där sopgubbarna?? De satt med huvudet i händerna. Lätt molokna. Jag skrattade. Kunde inte göra annat. Faktiskt.  


Nej, nu - duschen.


Sov gott och dröm sött - antar att vi inte hörs mer idag.

Av Annci Hultström - 5 juli 2011 16:47

...det är helt galet, men sååå sant... Det finns blå himmel bakom allt det grå. Har tvivlat starkt på det ett par dagar, men nu vet jag bättre. Fast jag nöjer mig inte med det. Nä, nu vill jag att det utvecklar sig till sol åxå. Mycket vill ha mer ni vet...

Av Annci Hultström - 5 juli 2011 06:50

...blev 22. Men det är jag ändå nöjd med. Över 8 timmars sömn. Och visst har jag vaknat några gånger inatt med, men det känns ändå ok. Därför ska jag nog försöka få till en repris ikväll. Fast då ska jag springa, vilket brukar resultera i ännu sämre sömn. Nåväl, det visar sig. Nu ska jag göra mig klar och åka till jobbet. Rätt skönt att jobba när det är skitväder. Faktiskt.

Av Annci Hultström - 4 juli 2011 20:00

OMG vad trött jag är. Ska sätta mig en stund framför TV:n och vika tvätt. Lite strykning får det nog bli åxå. Men direkt efter blir det baske mig sängen. Kl. 21:30 - SENAST - ska jag ha lagt mig. Klarar jag det tro?


Dagen har inte bestått i så fasligt mycket mer än matlagning och barnnattning. H är iväg och klipper sig + storhandlar (förstår inte hur mycket en kyl kan eka... eka... eka). Men snart är den, och vi, glad igen!


IQ-fiskmås blev det av det här inlägget. Speglade iofs hur jag känner mig för tillfället... Men lika bra att sluta. Kommer knappast blir bättre ju mer jag skriver.


Så - God natt och sov gott!



Av Annci Hultström - 4 juli 2011 15:15

... spola fram tiden? Jag längtar sååååååå mycket till Thailand. Redan. Och det är hela 4 månader, 3 veckor och 3 dagar - d.v.s 148 dagar - kvar tills vi åker. Hmmmm...


Har fått bekräftat från två hotell nu att det finns rum för oss och att bokningarna är gjorda.


Det ena är på Koh Lipe. Där ska vi bo på HÄR. I en "Sand garden beachfront"-bungalow. Utsikten från verandan är denna (bortse från belkfisen i förgrunden... han råkade bara hänga med på denna upp-googlade bild):


Här kommer vi börja vår semester (om man bortser från en natt i Hat Yai där vi landar). 5 nätter blir det. Efter det har vi inte bestämt ännu. Men det blir idel paradisöar.


Avslutar resan gör vi på vårt sedvanliga på Koh Lanta. Nämligen DETTA. Där kommer vi på i ett sådant här rum (as always):

 


Där kommer vi fira julafton. Konstigt det kommer att kännas... jul i värmen. Ja, det blir en erfarenhet.


Tanken med resan var att vi skulle ta dagens om den kommer och köra en regelrätt island-hopping, men vi har insett att det inte riktigt går med tanke på att det är äkta high- och peaksäsong. Så vi törs inte. Därför får det bli en maaaaaaassssa googlande för att ta reda på allt om alla öar och sedan boka ändå. Känns inte helt aktuellt att tvingas sova ute i en hängmatta eller på stranden med ett barn. Själva hade vi kunnat göra det... men som sagt, inte med barn.


Nu är klockan snart 15:30. Tänk att den här dagen gick den med. Det trodde jag verkligen inte när jag vaknade i morse. Var sjuuuuuuukt trött. En riktigt tung morgon. Känner bara för att åka hem och slänga mig på soffan, men det går inte. Måste vika in tvätt och tvätta lite mer. Sen måste gräsmattan klippas (hoppas det har regnat i Väsby, då kan vi stryka det från listan just idag). Ja, sen blir det med all säkerhet en tidig kväll. Zzznark!


Såg förresten en film igår. "Hereafter". Hade läst att man skulle ladda med näsdukar... men nä... den var rätt seg och inte speciellt bra.


Nä, nu ska jag äta ett litet mellanmål. Men vi hörs säkert en vända till senare. Så hade så bra tills dess.


Av Annci Hultström - 3 juli 2011 19:30

Hemma igen efter semestern. Ja, det är så det har känts. En hel helg i semesteranda.


I går morse, efter frukosten, packade vi och gjorde oss klara. Väl i stan köpte vi present till paret Knowles. Gunnar har fyllt 40 och Ewa ska fylla. Så vi passade på, att mitt emellan dagarna, fira dom. En middag för två i mörker fick dom. Det är i en lokal med absolut INGET ljus. Maten serveras av blinda. Hoppas de uppskattar det. Hade själv tyckt att det var kul.


Efter det åkte vi till Igor sport. H skulle kolla på löparbrallor och vi båda skulle kolla på regnställ. Löparbrallor blev det inga. Men däremot ett regnställ. Till mig (hans strl var slut). Ett Five Seasons för 300 kronor (ord. pris var 1000kr). Tog strl. 40, men när vi kom hem till dom provade jag det lite mer och kände att byxorna nog var lite för trånga om jag skulle ha byxor under åxå. Så idag var jag där och bytte till strl. 42.


När vi var klara där åkte vi hem till dom, parkerade bilen och gick sedan till Gallerian. Det var därifrån Segway-turen skulle gå av stapeln. Kl 13:45 möttes vi och kl. 14 skulle de åka. Men nä.... strul så in i bängen. Det saknades segways. Ja, hur otroligt som helst. Men tillslut, efter att 2 pers beslutat att hoppa av, så löste det sig. 45 minuter försenade kom de iväg. Vi andra gick en lång prommis (med glasstopp) genom stan. Först ut på Skeppsholmen där vi knatade runt hela och sedan tillbaks till dom på Östermalm. Blev ett par timmar. Skönt!!!! Men svettigt måste tilläggas. Vilken hetta. Helt galet.


Väl hos dom åt vi aptitretare och drack rosé på innergården, medans barnen hoppade rep. Ja, Ewa och jag provade vi med. Vi hoppade dubbel. Var väl sisådär en 25 år sen sist. Minst. Ett gott skratt fick vi oss i alla fall.


Efter det utfodrades barnen med hemgjorda burgare och efter vi. Med italienskt. Supergott!!!


Ja, sen pratade och drack vi en massa vin. Kom inte i säng förrän kl. 01:30.


En MYCKET trevlig dag, som vi hoppas få göra om inom kort :-)


Idag, efter frukosten, åkte vi tillbaks till Söder. H & W gick till Red Bull´s lådbildrace vid Münchenbryggeriet och jag till Igor sport. När jag var klar där gick jag åxå till Münchenbryggeriet. Med mig köpte jag mackor från Subway. Det var riktigt kul att kolla på bilarna. Vissa var helt galna. Wilma uppskattade det åxå. Mycket. Men mest tror jag H uppskattade det... bra med barnasinnet kvar :-). Ett par bilder kommer sen.


Till middag blev det Pizza Hut och nu är vi äntligen hemma igen. Trötta och nöjda efter en skön helg.


Nu är W duschad och ska bara nattas. Sen blir det en afton i soffan. Hade tänkt springa, men jag nöjer mig faktiskt med den 4 km långa och raska promenad till Igor och därifrån (utan barn gick det att raska på, så jag blev svettig faktiskt). Efter gick vi ytterligare 2 km. Och igår gick vi ju faktiskt 6 km. Så det får räcka. Är helt slut i benen (hade ju inte direkt stans bästa skor på mig)


Nej, nu - natta W. Sen - mot soffan!! önskar en fortsatt bra kväll. Sov gott och dröm sött när det väl är dags.

Av Annci Hultström - 1 juli 2011 23:11

...det gick vägen. Jag fick vad jag begärde i lön. Beskedet kom idag. Nice!! Firade det med att skrapa alla trisslotter. Av 10 lotter var det vinst på 2. Hela 75 kr. W skrapade fram 50 och H 25. Jag inget. Kanske tyckte pengaguden att det räckte med vinst för mig med tanke på lönen. Utöver det har vi ätit Påstå Pesto med kyckling och sedan glass med jordgubbar. Till det rosé. W har lekt i vattenspridaren och vi har njutit i solen. Blev en toppenkväll trots alla varningar om busväder. Avslutade med Maria Wern-film. Skitdålig. Nu väntar sängen. Sov gott å dröm sött.

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards