Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under juli 2011

Av Annci Hultström - 17 juli 2011 22:06

...from helt. And back är vad jag upplevt idag. Fy fan. Har inte kunnat titta och jag har mått illa. Äkta migrän. Tog dubbel dos av mina tabletter när vi kom hem. Sen la jag mig på soffan. Från den reste jag mig nyss. Nu blir det sängen. Sen hoppas jag sketen är borta i morgon. God natt alla!

Av Annci Hultström - 17 juli 2011 16:58

...har varit platsen för dagens utsvävningar. Underbart ställe, med nåt för alla. Först loppis, sen lunch. Efter det ponnyridning, minigolf, glass och lek. Nu väntar vi på färjan till Vaxholm. En toppendag (om jag bortser från min, för dagen, grymma pannknack ). Nu ska vi hem och äta middag. Sen blir det lök i soffan. Är helt slut.

Av Annci Hultström - 16 juli 2011 22:51

...senare är vi tillbaks i den underbara våningen. Herregud vad vi har åkt karuseller, ätit popcorn, kollat på folk, spelat på chokladhjul... tänk att tiden kan gå så fort. Nu väntar sängen. Är helt slut. W med, även om det tar emot för henne att erkänna det. Sov gott å dröm sött.

Av Annci Hultström - 16 juli 2011 17:17

... Sjögren och Shirley Clamp. Nu på Grönan. Genrep på Sommarkrysset. Fortfarande regnfritt och riktigt kul, trots 7 timmar på plats.

Av Annci Hultström - 16 juli 2011 12:53

...ska man ha tur. Eller rättare sagt flyt. Var vid Grönan 09.40, köpte biljetter och gick in. Inga köer nånstans. Kl. 10 öppnade karusellerna. Satte igång med åkandet. Kl. 11 hade vi redan åkt 10 saker. Fortfarande inga köer. Nu ska vi äta. Där är det kö däremot.

Av Annci Hultström - 15 juli 2011 21:37

...intagit soffläge. Har ätit god mat på T.G.I Druckit vin. Gått en prommis längs Strandvägen. Mår som en prinsessa. Snart blir det sängen. Blir en låååång dag i morgon. Gäller att ladda. Sov gott och dröm sött.

Av Annci Hultström - 15 juli 2011 16:04

... tidernas, tveklöst, längsta dag. Har haft massor att göra, men likförbaskat har den segat sig fram. Jag tror det är för att jag saknar W. Lilla prinsessan. Men snart ses vi. Jag drar härifrån om 23 minuter. Då möter bästa svärföräldrar upp hemma hos oss med henne, för att spara lite tid. För egentligen skulle vi åka till dom och hämta henne, för vidare färd in till stan. Men NATURLIGTVIS glömde vi nycklarna till lägenheten, så då måste jag hem först. Och sen vända in till stan på nytt.


Väl där ska vi äta middag på TGI. Mer än så orkar vi nog inte idag. Måste ju ha krafter kvar för en heldag på Grönan i morgon.


Hade tänkt bjuda på lite bilder idag, men nä... har lagt ordrar på löpande band. Så ni får de helt enkelt på söndag istället. Då blir det en hel hoper från helgen åxå.


Ha en toppenfin kväll & helg (om vi inte hörs). Det ska jag ha :-)

Av Annci Hultström - 14 juli 2011 20:30

... tog de 5 km idag. Och idag var det 5 km. Eller ja, enligt bandet i alla fall... för idag sprang jag på gymmet. Ville testa och se hur det kändes. Och jäklar vad bra det kändes. Saktade inte ner en enda gång, utan höll samma tempo hela vägen. Eller ja, på slutet ökade jag lite till och med. Så nu är jag HELT övertygad om att jag kommer att springa hela loppet utan problem. Kanske kan jag komma under 30 minuter åxå. Kanske.


Nu har jag duschat och sitter i soffan och äter körsbär. Vi ska se på "Svinalängorna". Hoppas den är bra. Annars somnar jag nog rätt snart.


Appropå sova. Jag sov som en prinsessa i natt. Hela natten. 8 timmar. Vaknade skapligt utvilad. En skön känsla. Hoppas det blir en repris i natt. Men det borde det bli eftersom jag slitit hårt på jobbet (lagt mängder med order) och sprungit som en jagad.


I morgon hämtar jag W efter jobbet och sen blir det direkt till stan. Hon ser så mycket fram emot det. Jag med. Det blir Grönan, museum, middag på Thaiboat å lite annat trevligt (fika, glass, promenader). Kanske petar vi in en bowling åxå om vi hinner.


Nej, nu - film.


Sov gott och dröm sött!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards