Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under maj 2011

Av Annci Hultström - 25 maj 2011 11:30

Nu är dagens alla måsten klara. Så frågan är vad jag fyller ut resten av dagen med?!


Insåg f.ö att jag inte skrivit dagens vikt på tid och evighet. Det är helt enkelt för att det inte hänt så mycket. Har legat och pendlat ett par hekto upp och ett par hekto ner. Inte nämnvärt intressant. Men nu - nu har det hänt lite igen. Det har jag resan att tacka för. För 2-3 pass per dag borde ju ge lite resultat. Har gått ner c:a 2 kg och tappat 3 cm i midjemått. Och faktiskt 3 cm runt röven åxå.


Nu vill jag bara hålla i detta och komma neråt, så jag blir klar i år. Känns som jag sagt det några gånger nu... men det är ju alla j***a sjukdomar som ställt till det. Så håll tummarna för att jag håller mig frisk. Då kommer träningen hjälpa mig. Och jag ska ju faktiskt springa I Form-loppet den 17/8. Observera - SPRINGA. Eller ja, jogga åtminstone - men inte gå-lufsa. Ikväll blir det ett danspass. Behöver den glada energin känner jag.


Nu är det snart lunch. Blev ingen matlåda över igår, så det blir hämtmat i form av järpar från haket i huset.


Btw - W har önskat stuvade makaroner idag. Det har jag bara gjort ett fåtal gånger i livet, med mindre lyckade resultat. Så jag försökte slingra mig. Sa att jag inte kunde. Att jag inte visste vad man skulle använda för att få dom så. Men se, det kunde hon tala om. "Du kokar dom i mjölk, mamma. Och kanske får du ha i lite vatten om det behövs". Jaha, så det är väl bara att försöka då.


Nej, nu - toa och sen lunch.

Av Annci Hultström - 24 maj 2011 20:45

Nu har jag slagit mig ner efter att ha fixat middag, snurrat hopprep, duschat en prinsessa och målat hennes naglar och småplockat lite. Skulle bara avsluta det jag höll på med och sedan ut å kuta. Men H hann före. Så jag får ser hur det verkar när han kommer hem igen... om orken finns kvar.


Tills dess bjuder jag på några sista bilder från resan.


Först några från ett yogapass:

   



Och såhär vig blev jag av det... tilläggas bör att jag innan resan nådde till strax under knäna. Typ. På bilden får jag nästan i hela handflatan i golvet:


Åsså HELA gruppen (44 pers tror jag det var):


Här är jag dressad för avslutningsmiddag:


Maten (åt typ hälften):


Desserten:


De underbara ledarna från Forum för kropp och själ, från vänster ses Susanne, Robert och Carina:


På fredagen tog vi en prommis till det hotell vi skulle ha bott på. Var MYCKET fint. Se här:

  


Och den coola poolen. Med glasväggar:

    


Den var f.ö. uppvärmd åxå, till skillnad från på vårt "nya" hotell där det var att jämföra med isvak. Det vet vi. Vi kände på det:


Såg Kalle på vägen åxå:

  


Å en sööööt kattunge:


Å en fiiin blomma:

        

En sista bild på hotellområdet:


Nu är H hemma, så det är väl min tur då. Kan inte säga att jag är så överdrivet sugen...


Hörs i morgon. Sov gott och dröm sött - när det väl är dags!         

Av Annci Hultström - 24 maj 2011 16:15

... när vi var på Kreta orkade jag inte platta håret (mer än sista kvällen), så alltsom oftast såg jag helt galen ut i frisyren. Men Marre försäkrade mig om att det var fint. Så jag tänkte jag skulle testa den looken här på jobbet åxå. Och det gjorde jag. Idag. Såhär blev det. Oplattat och lite smårufsigt alltså (bortse från att det är taget nyss, i slutet av dagen... jag är trött):

 


Det är en hoper folk som kommenterat och de har tyckt det är jättefint (de är helt rakhåriga kan tilläggas). Så kanske det får bli såhär fler gånger. Rätt skönt att slippa fixa varje dag. Faktiskt. Sen har jag ju tänkt spara ut håret lite åxå, för att kunna få upp det i tofs när vi drar till Thailand och ju längre det blir, desto längre tar det att platta och det har jag ingen lust med. Och platta i Thailand är ju uteslutet. Vet jag av erfarenhet.


Nä, nu blir det undanplock inför hemgång.

Av Annci Hultström - 24 maj 2011 15:30

...säger jag bara efter att sett den här bilden:


Det är ju synd om människan som på fullt allvar tycker att hon är snygg. En intagning på psyk skulle kanske få henne att se det vi alla andra ser (utom småtjejer med mycket dålig självkänsla) - att hon ser rent ut sagt fördjävlig ut. Som en karikatyr. Eller snarare en karikatyr av en Barbie. Eller en "Bratz-docka". Nä, Kissie - vakna. Eller kanske ska hennes päron vakna och börja ta sitt ansvar. Visst, hon är myndig (på pappret) - men släppa taget om sitt barns hälsa gör man väl aldrig (inte jag i alla fall), hur gammalt barnet än är. Blä säger jag.


Dagen har i övrigt krupit fram. Den har varit låååång. Men nu är det bara en timme kvar. Tack å lov. Då bär det av hem för att utfodra och sedan ta en löparrunda. Eller åtminstone en lufs-runda. Blir det mer regn avverkas den på gymmet istället. Men av ska den bli. Kanske blir kvitt lite av den dåliga känslan jag har då. Fick det tipset av en mycket klok kvinna i dag nämligen ;-)


Önskar en fin eftermiddag/kväll!

Av Annci Hultström - 24 maj 2011 09:45

Så var det tisdag. Måndagen förflöt i uselhetens tecken och tyvärr är inte denna dag bättre den. Och regnar gör det åxå, vilket inte hjälper det minsta heller. 


Det finns anledningar till att jag är låg. Flera anledningar än veckan i månaden, men vad vill jag inte gå in på här. Ännu i alla fall. Men jag hoppas det snart reder ut sig. Hatar den här känslan.


Passande nog läste jag det här på en väns FB-status:


Fast jag inte gråter behöver det inte betyda att jag inte är ledsen.
Bara för att jag skrattar behöver jag inte vara glad.
Bara för att jag inte ber om nåt, betyder inte att jag inte önskar mig.
Även om jag kan verka stark och säker, är det inte säkert att jag är det.
Det kanske verkar som att jag hittar, fast jag kanske egentligen är totalt vilse.
Allt är inte alltid vad det ser ut att vara.


Sant, eller hur?


Nej, nu ska jag fixa fakturorna som just kom till mig. Ha en bra dag!

Av Annci Hultström - 23 maj 2011 18:46

... är jag. Är låg. Beror nog på veckan i månaden ni vet. Lite gladare blir jag dock av att höra W & John leka. Fick honom på köpet idag. Så nyss har de ätit köttbullar och makaroner. Nu hoppar de studsmatta hos grannarna. Lovely.


När han gått blir det nog inte så mycket mer gjort idag. Hade tänkt yoga... men nä, formen stoppar mig. Fast egentligen vore det det bästa. Eller ut och jogga. Jogga skiten ur mig. Ja, jag ska överväga alternativen. Men första ska jag gå ner och spana på dom små.


Ha en fin kväll!

Av Annci Hultström - 23 maj 2011 09:45

... då var det vardag. På riktigt. Inkastad i verkligheten. Känns på ett sätt bra. På ett sätt inte.


Vill träna för att hålla mig i gång nu när jag startat upp så bra. Men vad tror ni händer då? Jo, Friskis börjar med sommarschema. Det innebär att de BARA har typ medelpass varje dag. Vanlig aerobic. Blä. Jag vill ha core, dans och yoga. Men nä... ett yogapass idag. Sen är nästa om 3 veckor typ. Så det blir till att köra hemma efter bästa förmåga.


Nu ska jag äta ett mellis och sedan ta tag i dagens fakturor.


Ha en fin dag.

Av Annci Hultström - 22 maj 2011 20:20

... i vardagen igen. Tänk vad fort det går... för...


... igår när vi kom hem från Sofie & David ville W somna på soffan och det fick hon. 1 timme efter att hon somnade vaknade hon till och grät. Sen kröp hon upp med huvudet i H´s knä. Då tänkte både han och jag (men ingen sa nåt om det då) att hon säkert skulle kräkas och jaha då... På H, i soffan, på soffbordet, på mattan. En megaspya helt enkelt. Så det var bara att sätta igång och skölja upp, tvätta, torka, duscha diverse saker och folk.


Som sagt - VARDAG!


För säkerhetsskull sov H & W nere på dynor, men det kom inget mer. Så vi tror att hon helt enkelt åt för mycket. Första pannkakstårta, bulle, godis, mat, jordnötter, popcorn, mer godis... ja, ni hör... Kan åxå ha varit att hon inte tuggat ordentligt. För bland det som kom upp var det ett flertal STORA kycklingbitar. Blev kanske för mycket för magen att försöka ta hand om. Idag har hon varit pigg som en lärka. Tack och lov!


Appropå idag - vi har fixat en massa idag. Handlat blommor, krukor, jord och frön. Sen har vi sått (gräslök, sallad, buskkrasse, rädisor m.m) Rensade även mellan plattorna, i rosenrabatten, sopade, fixade baksidan med möbler och så. Ja, en massa fix helt enkelt. Skönt. Nu sitter vi i soffan och ska se en film, "5 days to midnight". Sägs vara bra. Återkommer med betyg.


Nä, nu avviker jag. Hörs i morgon igen. Tills dess - Sov gott och dröm sött!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards