Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under april 2011

Av Annci Hultström - 1 april 2011 13:00

Nu är lunchen uppäten. Det blev en canneloni med kyckling + sallad. Gott gott. Salladen köpte jag f.ö i restaurangen. På vägen nerför trapporna älgade jag bakom en kille (aningen yngre än mig) från företaget under. Som jag f.ö aldrig sett förr. Väl vid restaurangens dörr öppnade han den åt mig och sa:


-Det är inte så ofta man får öppna dörren åt en tjej, så det är bäst att passa på. Och framför allt en sån som du, som ser så glad ut åxå. Härligt att se. Du gjorde mig glad.


Gissa om han gjorde mig glad. Tänk om man var lite mer så mot varandra, vad bra samhället skulle vara. Jag försöker faktiskt SE folk där jag sitter. Kommenterar gärna en fin tröja eller att de är fina i håret. Jag hoppas och tror att folk blir glada över sådant. Eller?! Det kan väl inte missförstås väl, att man skulle vara snokig?


Nu spelas en av världens bästa låtar på radion, "Nothing else matters". Tröttnar aldrig på den låten och är väldigt glad att den fått en liten nyrenässans på Rix Fm. Det gör att den spelas några gånger/vecka. De hade gärna fått börja spela "Enter sandman" åxå när de ändå är i farten. Mmmmm...


Nej, nu ska jag fixa lite ordrar. Hörs senare. Ha en fin fortsättning på denna fredag.

Av Annci Hultström - 1 april 2011 10:15

- Åh, kan det inte bli kväll någon gång så moster & Robban kommer? Jag saknar dom.


Hon till å med ville lägga sig tidigare igår för att det skulle bli fredag någon gång. Sötnosen!


Ja, men så är det alltså fredag. En skön, men regnig sådan. Fast vad gör det - då försvinner snön fortare och det gillas.


Efter jobbet idag blir det raka vägen hem för att hämta W. Då går vi hem och fixar middag och gör fint. Duka fint är hennes grej nuförtiden. Sen är det bara att vänta. De trodde de skulle komma vid 19-tiden. Vad vi gör imorgon är fortfarande skrivet   .


Nä, roligare än såhär blev det för tillfället. Återkommer senare med ett förhoppningsvis mer läsvärt inlägg.

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards