Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under april 2011

Av Annci Hultström - 5 april 2011 10:26

...tog 13 minuter. De är mycket nöjda med mig. Även om jag innerst inne visste det, så är det skönt att få det bekräftat.


Efter det stannade dom kvar en liten stund och småpratade. Alltid trevligt. Gillar verkligen Adecco. Visst, inte världens bästa lön - men helt klart det bästa bemanningsföretaget som jag jobbat för. Outstanding när det kommer till att ta hand om personalen. Me like. A lot!


Snart kommer hon hit igen. Det är nämligen dags för lönesamtal. Ska ta mig en funderare på vad jag tycker jag är värd och vad jag gjort sedan sist. Skulle vara kul att fråga kunden vad de hade gett mig om de anställt mig. Kan man det tro?


Nä, nu - mellanmål (något försenat). Tjing!

Av Annci Hultström - 5 april 2011 09:30

Vaknade innan klockan i morse igen. Men det gör inte så mycket, för jag får i alla fall sova hela nätterna nu. Det är huvudsaken.


När jag slagit upp mina blå såg jag att solen sken. Vad mycket enklare det blir att gå upp då. Inte för att jag har svårt normalt... men det blir liksom ännu lättare, Och när jag kom ut såg jag att snöhögen på gården är borta. Eller ja, nästan... det låg väl en liiiiiten plätt kvar som var 2x1 dm. Lovely!! Och gatorna är sopade. Så till helgen hämtar vi nog cyklarna. Liksom dags för det. För med snö kommer det baske mig inte. Det har jag bestämt.


Nu kom min chef och hennes chef. De ska ha möte med kunden. Om hur allt funkar. Hoppas det blir ett lika snabbt möte som sist. 10 minuter var vad som behövdes då.


Ikväll gör jag ett nytt försök på gymmet. Går det vägen då tro? Om inte så tar jag i alla fall med mig mina löpskor och tar en runda på bandet eller kanske hoppar in i ett pass. Det visar sig.


Nej, nu ska jag ta hand om fakturorna. Ha en underbar dag, tills vi hörs igen.

Av Annci Hultström - 4 april 2011 20:18

... tänkt att jag ska träna. Murphy, den lilla djävulen, är med och styr tror jag. Varför? Jo, jag gick ner till avtalad tid, kl. 18, för att få min instruktion av gymmet. När klockan var 18:15 frågade jag var han tagit vägen. De ringde, men kom till hans mobilsvar. Då tänkte jag att jag kunde springa en stund istället. Men jag hade ju bara inneskor och inga löpskor med mig. Så jag gav upp faktiskt och lommade slokörat hem och åt med familjen istället. Ny tid är bokad till i morgon kl. 18. Då hoppas jag på bättre tur.


Så nu har jag alltså ätit och sitter "halvdöd" i soffan och tittar på Ullared. Inväntar att H ska komma och sätta sig. Vi tänkte se en film. Eller åtminstone början på en film. Att se en hel film orkar jag knappt längre. Är så trött på kvällarna. Känns som att jag, för första gången i livet, har drabbats av vårtrötthet. Någon som känner igen sig?


Nej, nu ger jag upp. Hoppas kunna bjuda på roligare inlägg i morgon. Typ.


Sov gott och dröm sött!!

Av Annci Hultström - 4 april 2011 16:15

... att det är sant, men... skiner från en helt blå himmel. UNDERBART! Och en massa +grader är det åxå. WOHOOO!! Hoppas det fortsätter så här nu. Ingen mer snö, utan precis ett sådant här väder fram tills september. Ja, ok då... varmare får det gärna bli och regn måste vi ju ha. Men då kan väl det passa på att komma på nätterna. Ok? Deal på det?!


Snart är dagen slut. Den gick, men har varit seg. Undrar varför? Tänker hela veckan bli sån? Det orkar jag inte. Det räckte med att förra veckan var så. Blä.


Nej, nu ska jag runda av. Hör av mig senare. Tror jag. Först ska passet på gymmet klaras av och därefter middag.



Av Annci Hultström - 4 april 2011 09:15

God morgon världen!


Inatt har jag sovit som en prinsessa. Eller snarare som en klubbad säl. Somnade 21:30 på spikmattan. Vaknade 2 timmar senare och tog bort. Somnade snabbt om igen och vaknade några minuter innan klockan ringde. Utvilad. Skönt!


Vägde mig som vanligt i morse. Jag går stadigt uppåt nu efter fastan. Precis som väntat. Men det går långsammare än det gjorde ner i alla fall. Alltid något. Går upp 0,2/dag. Så totalt 1 kg sedan onsdags (första upptrappningsdagen). Men nu måste jag verkligen komma igång med träningen. Då lyckas jag kanske vända trenden. Så idag ska jag ner till Friskis och få en genomgång av gymmet. Man får även ett träningsschema att köra efter. Tänker be om ett hårt program, så att jag kommer i skaplig form på de 6 veckor som är kvar innan resan. Går det tro?


Nu till något helt annat. Innan jag opades åt jag p-piller (cerazette). Det funkade jättebra för mig. Mensen kom punktligt och var bara ett par dagar lång (med liiite blödningar). Men efter open funkade det inte alls. Kroppen kan ju inte ta upp det som sig bör, så mensen blev oregelbunden. Kom när den kände för det. Och varje gång med oanad kraft... mensvärk, megablödningar. Så jag slutade helt enkelt. Var liksom ingen idé.


Tog istället kontakt med mvc och fick råd om p-ring. Men sen visade det sig att jag inte fick det, för att mitt bmi var för högt. Så jag fick istället en p-stav utskriven. Denna satte jag dock inte in, för det var precis innan vår resa förra året. Och jag tänkte att om det blir problem av något slag, är väl inte Thailand det bästa stället att befinna sig på.


Tiden gick och jag kände att jag måste göra något. Aningen jobbigt med blödningar likt Niagarafallet varje gång. Så jag pratade med MVC igen och p-ring kom återigen på tapeten. Nu var mitt bmi ok och en sådan skrevs ut. Satte in den första i början av mars. Den skulle sitta inne i 3 veckor och sedan tas ut i förmån för mens. Jag tog ut den förra lördagen. 3 dagar gick, mensen kom. Eller nä... den är inte ens värd att kalla mens. "Grollet" kom. Och gick. 2 dagars minimens. Passar mig bra. I lördags satte jag in ring 2. Väntar ivrigt på resultatet av nästa mens. Det är väl första gången jag längtat efter en mens.


Ja, sammanfattat är jag alltså väldigt nöjd. Och jag hoppas på att fortsätta vara det. Återkommer med rapport. För det finns kanske någon mer därute som funderat, men inte kommit till skott. Typ.


Nej, nu ska jag ta hand om dagens fakturor. Så jag önskar en finfin dag. Hörs senare!

Av Annci Hultström - 3 april 2011 20:00

Drog hemifrån kl. 10:40 idag och därefter har jag haft en fullspäckad dag. Återkommer om det sen, nu orkar jag inte. Tyvärr.


När jag kom hem igen var H & W inte hemma (var på bio) och jag hade glömt nycklarna. Så finaste Soffan & David tog emot mig med öppna armar. Efter ett par timmar kom H & W och hämtade mig. Vi köpte sallad på Drop-in. När den var äten så nattades W och nu sitter vi här... Jag helt slut. Lägger mig nog väldigt snart. Ska bara se "Stockholm-Båstad" först. Som börjar nu.


Sov gott och dröm sött!



Av Annci Hultström - 2 april 2011 23:01

Jag är inte osynlig och jag har inte gått under jorden. Jag har bara umgåtts. Igår kom ju syrran med man. Då åt vi gott och avslutade med 2,5 timme Wii. Efter en lång och god frulle idag, åkte vi till Naturhistoriska där vi spenderade 4 timmar. Väl hemma igen lagade vi mat, åt, kollade på "Dumma mej" och åt godis. Efter 6 bitar tokdumpade jag. Vin + godis = Big no no. Har ju testat förr med samma resultat. Så, har jag lärt mig det nu tro? Nu, sängen. Sov gott och dröm sött.

Av Annci Hultström - 1 april 2011 16:26

... veckan åxå tog slut till sist. Det har varit den längsta i mitt liv. Tror jag.


Nu bär det av hem. Tänker ta mig att glas vin till matlagningen. Så det så.


Trevlig kväll på er alla!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards