Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under april 2011

Av Annci Hultström - 7 april 2011 12:00

Det är sååå lugnt här idag. Jag tror att alla 80 som är på utbildning har förvarnat sin omgivning om att de inte går att nå. Så snark säger jag... zzzzz...


Nu till rubriken - Vårruset! Är det någon därute som vill haka på? Kan vi bli tillräckligt många att vi bildar ett lag? Till det behöver vi vara 6 pers.


Eller finns det någon som vill med på I Form-loppet? Eller Blodomloppet? Hojta till så bokar jag.


Nu är det lunch. Hörs sen!

Av Annci Hultström - 7 april 2011 06:41

Jag hittade två plåster igår och tur var väl det, för det ena är inget litet sår. Nä, jag fläskade på med ett stort som en 1-krona när jag ändå höll på.


Förresten, träningsvärken är värre. Den har väckt mig inatt när jag velat vända mig. Så det blir spännande att se hur kvällens pass går.


Nu ska jag göra mig klar och åka till jobbet. Det jobb där de är -citat av min chef: "kära i dig, om man kan vara kär utan att vara kär på det sättet".


Livet kan inte vara så mycket bättre just nu, för ett bra jobb och en god hälsa är grundstenar till ett bra liv. Och där kvalar jag in numera!

Av Annci Hultström - 6 april 2011 21:44

Nu skriver jag detta inlägg för andra gången. Första gången försvann det spårlöst *suckar*.


När maten var äten och tösen nattad var det dags för en stärkande kvällspromenad med Soffan. Så på med kläderna och ut. Och.. MMMMMM... vilket väder. +10 grader kl. 20 på kvällen. Helt underbart!!


Det gav ju riktigt bra förutsättningar för en skön promenad. Men (everything before but is bullshit - typ) då har jag bortsett från valet av skor. Tog nämligen på mig ett par skapligt nya walkingskor som jag fick av H i födelsedagspresent. Efter 10 minuters promenad drog jag lite i strumpan. Trodde jag hade en "tjorv" eftersom det började kännas konstigt. Ytterligare 5 minuter senare tog jag av skon och kollade. Och ja, som jag befarade så möttes jag av ett blödande köttsår. Så vi vände. Väl hemma visade det sig att den andra hälen åxå fått sin beskärda del.


Så nu är frågan - kan man gå barfota till jobbet? Nä, det ser nog inte så bra ut. Därför  ligger hoppet till att vi har skavsårsplåster i någon gömma. Annars får jag kanske göra "Stora-syster-Special". Det är 2 disksvampar som man klipper hål i (där såret får vara) och sedan tejpas fast på hälen. Har haft så en gång och det funkade faktiskt.


Nej, nu ska jag lägga mig. Ska vara på jobbet lite tidigare i morgon. Känner att jag vill finnas på plats om det blir problem för ersättarna som ska ta hand om kundtjänst när de ordinarie är på kurs.


Så god natt, sov gott och dröm sött!

Av Annci Hultström - 6 april 2011 15:18

Fick en GIGANTISK hög med ordrar. Så många att jag måste ta pauser emellanåt för att inte somna av tristess. För kul är det, det ska jag erkänna. Eller jo, i lagom mängd är det helt ok. Men som sagt - inte när det kommer 300 i ett bräde. Zzzzzz.


Snart är dagen slut. Då bär det av hem för att hämta W och fixa middag. Idag blir det fiskpinnar med potatis och ärtor. Upphetsande värre. Efter att W är nattad ska jag, som sagt, gå en prommis med Soffan. För regn ser det inte ut att bli. Tack och lov.


Kroppen känns f.ö helt ok. Lite stel när jag sitter länge, men i det stora hela bra. Hoppas det inte blir värre bara, för tanken är att jag ska ner och lyfta det där skrotet i morgon igen. Om det är överjävligt får man dispans då att använda lättare vikter? För det vete 17 om det ens går att lyfta de vanliga vikterna då. Ja, det visar sig helt enkelt.


Nej, nu - ordrar igen. Hörs sen!


Av Annci Hultström - 6 april 2011 09:14

... för mig är (förutom värme, asfalt, blommor, fåglar) maskar. Ni vet, de som kryper i jorden. Och i morse såg jag årets första. På asfalten. Och ja, den levde. Så nu är det vår på riktigt.


Jag kunde f.ö ta mig upp de tre trapporna till jobbet obehindrat. Så så illa däran är jag inte. Idag. Vi får väl se i morgon hur det ser ut. Ikväll blir det en prommis med finaste Soffan, om det inte häller ner regn vill säga. Då blir det nog en prommis på gymmets band istället. Eller en stund på crossen hemma (ska bara damma av den först).


Nej, nu ska jag leka florist. Ska fixa ett arrangemang till morgondagens utbildning. Tänkte att det skulle göra sig fint på bardisken, bland frukt och dricka.


Ha en fortsatt bra dag (i solen?).

Av Annci Hultström - 6 april 2011 06:25

... ta mig ur sängen och in på toa. Shit vad stel jag är. Men det är ändå skönt. För det känns att kroppen har fått jobba. Nu ska jag göra mig klar för ytterligare en dag på jobbet. Hörs senare. Ha en bra onsdag tills dess.

Av Annci Hultström - 5 april 2011 20:09

För en knapp timme sedan kom jag hem från gymmet. Som ett vrak. Ja, i princip i alla fall. Killen som skulle visa körde hårt med mig. Riktigt hårt. Vi tar det från början.


När jag kom dit satte vi oss ner och pratade. Han frågade om vad jag ville ha ut av detta och lite om min bakgrund/skador. När jag nämnt mina svaga punkter (bålen och ryggen) beslutade han att maskiner inte var det rätta för mig, utan istället  träning med kettlebells. Det ger en mer allsidig träning. Både styrketräning, stretch, puls i samma. Så efter uppvärmning på bandet och roddmaskinen körde vi igång. OMG - vad jobbigt det var. Men ack så kul. Och annorlunda.


När vi kört igenom programmet avslutade vi med plankan. Plankan med fötterna hängandes i "rep". Det var ingen barnlek. Holy crap. Började tvivla starkt på om jag ens föddes med muskler. Avrundningen blev lite smidighet med trästav. På skakiga ben letade jag hem.


Detta ska jag nu köra 3 dagar/vecka och utöver det har jag som mål att gå/jogga minst 30 minuter varje dag. Nu när det blir ljusare kan jag ju gå upp tidigare på morgonen och ta en runda innan jobbet. Annars på lunchen. Ja, eller på kvällen med för den delen. För det ska bli av. Full fokus. Så är det bara. Annars kommer jag inte palla träningsresan. Och där vill jag kunna hänga på.


Han såg god potential i alla fall, om jag håller i det 3 dagar/vecka. Då skulle jag se stor skillnad på en månad och mycket stor skillnad på 2 månader. Så hoppet finns. Peppa mig nu. Please!!


Nu ska jag äta ett litet mellanmål och sen leta mig mot sängen. Är helt slut. Som sagt.


Önskar er en god natt. Sov gott och dröm sött!


p.s H är som en pojke på julafton... han leker med sin nya Apple TV. Tänk att en sån lite mackapär kan sprida en sån glädje ;-)

Av Annci Hultström - 5 april 2011 16:26

... lika trött ut som jag känner mig idag. Fattar inte det här. Sover ju gott. Är det helt enkelt brist på träning som gör det? Jag hoppas på det. Är det det så kommer jag vara så löjligt pigg när jag kommer hem från Kreta, så oj oj.


Idag har vi rett ut en massa frågetecken här. Vad skönt sånt är. Det ska nämligen vara en stor utbildning här på torsdag som i princip alla utom 10 pers ska vara med på. Så det är lite logistik för att få ihop det så kundtjänst fortfarande fungerar som det ska. Det har jag fixat med idag. Men nu verkar det som det flyter och jag kan nog släppa det. Tror jag. Ska gå igenom allt i morgon igen. För säkerhetsskull.


Men nu - hemgång. Hörs senare. Efter träningen.

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards