Livets resa - på mitt sätt!

Direktlänk till inlägg 15 april 2011

Fredag. Utvilad. Sol.

Av Annci Hultström - 15 april 2011 10:15

Så var det fredag. Igen. Det har varit en kort vecka. Eller iofs inte kortare än vanligt, men snabbare. Skönt! Hoppas bara att helgen inte går i samma tempo.


Hemma snoras det på. Ja, av H alltså. W mår bra och är på dagis. Hoppas hon håller sig så. Då ska vi cykla lite i helgen, hon och jag. Ska även försöka göra lite fint på framsidan. Baksidan är ingen idé. Den kommer vi inte kunna nyttja på hela sommaren som det ser ut. Renoveringen, ni vet.


Igår var jag så sjuuukt trött i ögonen (suddiga å svidiga), så jag skulle bara vila dom lite. Jo, tjena... somnade såklart. Vaknade kring 20:40. Träningen rök. Men man kan säga att det är H´s fel, för han somnade i W´s säng och kunde således inte väcka mig . För visst är det väl alltid någon annans fel när man själv är en dålig människa?


Är f.ö glad för min inbokade tid hos optikern. Känns inte som synen är på min sida längre. Är det inte synen så måste jag nog gå till dorren, för nåt har hänt. Kanske sitter det i nacken? Har haft pannknack på vänster sida HELA den här veckan, efter måndagens "ögonmigrän". Tabletter tar inte bort det och det gör mig som sagt väldigt trött i ögonen. Ja, onsdag nästa vecka - då visar det sig.


Nåja, hursomhelst - sömnen igår gjorde mig i alla fall utvilad idag. Inget ont utan något gått heter det ju.


Och hörrni -  vilket väder!! Tog kjol och ballerinaskor på mig idag. W frågade om det var sommar nu. Men nä... inte än va? Frös faktiskt påväg till jobbet. Men det hoppas jag slippa på hemvägen.


Förresten, igår åkte jag ju via bilverkstaden. De tog in den för snabbkoll. Under tiden satt jag ute, i bara kortärmat, och svettades. UNDERBART! Men underbart är kort... för sen kom dom och gav mig domen. Oljan hade sprutat ut, så hela motorn var geggig undertill. Det gjorde att de inte kunde se något och ville därmed ta in den för tvätt. Så den lämnades där och jag tutade hem i en lånebil. Idag skulle de tvätta rent, kolla och ringa om "domen". Håll tummarna för att det är något litet fel. Pliiiis!


Sen kan jag säga att bilen ryker innan det händer något mer. Den börjar ju verkligen bli till åren. 9 år gammal och 21000 mil.


När jag åkte från verkstaden hämtade jag upp H & W, sen käkade vi middag på Sibylla. Blev så sent annars. Och när vi kom hem insåg vi att det var öppet hus i en visningslägenhet. Så vi gick dit och kikade på hur det kommer att se ut när det är klart. I det stora hela blir det bra. Men småsaker som att de tänkt sig världens fulaste handukskrok och en helt felplacerad väggfast torkställning var ju lätt irriterande. Men vi framförde det och de sa att vi inte var ensamma om det, så det skulle tas upp på ett möte idag. Får se vad det blir av det.


Ja, resten av kvällen vet ni.


Nu måste jag ta reda på fakturorna och även peta i mig ett mellanmål. Men vi hörs sen. Då ska ni få en bild (för ovanlighetens skull) och ett recept på en underbar maträtt.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annci Hultström - 16 april 2019 20:51


... tisdag. 2 arbetsdagar kvar den här veckan, sen 4 dagar ledigt. Det ska bli skönt. Inte för att jobbet suger eller så. Nä, det är solen med tillhörande promenader som lockar mig :-)   I söndags gjorde vi verkligen ingenting av nytta. Slöade he...

Av Annci Hultström - 13 april 2019 20:57

... vecka passerat. Igen. Alltså, var tar tiden vägen?   Vad har då hänt? Ja, den har väl sätt ut ungefär som förra veckan.   Lördagen: Lite vet ni. Fortsättningen var grillande. Årets första. Och oj, så gott!   Söndag: Långpromenad, s...

Av Annci Hultström - 6 april 2019 19:18

... lördag börjar rundas av. Vad har då hänt? Jag tänkte först att den varit förjävla slö, men när jag tänker efter så har det hänt en del trots allt. Frukosten åts inne, sen gjorde vi vår på baksidan. Dvs tog fram utemöbler, torkvinda, cyklar os...

Av Annci Hultström - 6 april 2019 09:27


... och sol. Ett gammalt vinterprat på radion. Snart frukost. En bra start på helgen. Eller iofs, den började ju redan igår med min egodag och planeringsmiddag hos vänner. Tacos blev det. För att ha 100% koll tog jag med egna ingredienser... kyck...

Av Annci Hultström - 5 april 2019 16:34

... inte helt som förutspått, men nästan. Efter frukosten drog jag på musik, dansade mig fram i en undanplockningssession, hängde en tvätt, läste lite, åt lunch och pw:ade ner till massagen. Det var gudomligt skönt. Somnade tillåmed en sekund...

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
<<< April 2011 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Skapa flashcards