Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under mars 2011

Av Annci Hultström - 19 mars 2011 01:07

... trött, tillfreds, glad och så obeskrivligt nöjd. Så jävla bra var det. Har laddat upp bilderna, men ni får se dom i morgon. Eller rättare sagt idag... men senare. Nu väntar sängen.


Sov gott - det ska jag!!

Av Annci Hultström - 18 mars 2011 19:35

Vi sitter på andra raden precis vid trappan där alla kommer ner. Det är för övrigt väldigt litet. Nu kör vi snart. Bjur, det ska jag.

 
Av Annci Hultström - 18 mars 2011 15:00

Det var en MYCKET trött Annci som lade sig kl. 21:00 igår. På spikmattan. Somnade på 2 röda och vaknade 3 (!!!) timmar senare (normalt brukar jag vakna efter 1 timme). Slet loss mattan från ryggen, där den satt fast rätt ordentligt, och somnade om på stört. Så när klockan ringde i morse var jag faktiskt PIGG (tog dock en stödvila på lunchen).


Nu tänkte jag visa lite bilder.


Första bilden med min nya kamera:


Mc Chicken Junior (åt den efter kameraköpet - gott):


Nya handväskan:


Frisyren:


De äckligt rökande människornas baksida:


Hungrig bil:


Mätt bil:

 


Ledsen plånbok:


Måste ju berätta lite om bokslutsmiddagen i onsdags åxå. Men först måste jag kissa.


Så, nu är jag tebax.


Vi åkte härifrån i samlad tropp och mötte upp de sista på plattan. Där delades vi in i lag (jag var lagledare) och tilldelades, av arrangören, en varsin ryggsäck med utrustning. En komradio, en kamera och en mapp med ledtrådar. Sedan gick det ut att med hjälp av ledtrådarna komma till platser i stan där vi fick fram siffror. Siffrorna skulle, med hjälp av en kod-nyckel, översätta siffror till bokstäver och föra in i en ordslinga. Den gav sedan platsen där väskan vi skulle hitta stod.


Vi var rätt uppgivna mot slutet. Trodde absolut att vi var sist när vi tillslut kom på vad lösenordet var, "På Tures under trappan". Men väl där insåg vi att vi var FÖRST. Nu gällde det att bara att komma på koden till hänglåset. Den frågan lyckades vi inte lösa fullt ut... hur stor omkrets är det på Saab95... så vi chansade och på femte försöket klickade låset upp sig. Weeehhooo så glad jag var!!!


Efter att alla fått sina väskor (de 3 första lagen fick en varsin... 1:an fick största väskan, 2:an den lite mindre och 3:an den minsta - 4:e laget blev utan) gick vi till restaurangen Lo Scudetto. Där serverades vi pilgrimsmusslor med risotto till förrätt, Gödkalventrecote med jordärtskockspuré till varmrätt och tillsist Vit chokladpannacotta till dessert. Den tackade jag dock nej till (duktigt va?). Sen dracks det en hel del vin innan vi knatade vidare till Golden hits. Där dansade vi järnet och jag sjöng naturligtvis karaoke. En fulländad och alldeles underbart trevlig kväll.


Skumpan mitt lag vann i stadskampen:

 


Toppen på pokalen vi vann:

     


Mandomsprov... hur hårt kan man ta i hand (se de vita fingrarna):

 


Jag å Göran... hotade med att lägga ut en bild på honom:

  


Karaokeskärmen... dock inte till min låt som var "Thank you for the music:


Ja, det var väl det jag hade att bjuda på just nu. Fler kommer nog redan i morgon. Då har jag kanske lyckats fånga en å annan kändis på bild från kvällens "Let´s dance". Vi ska ju dit och se live-sändningen. Så håll ögonen öppna. Kanske kommer vi i bild. Då får jag ääääääääääntligen mina 2 seconds of fame   .


Ha en trevlig fredagkväll (trots bajsvädret som tvunget letat sig hit).

Av Annci Hultström - 17 mars 2011 20:19

... bilder som utlovat idag. Jag är helt enkelt fööööör trött. Ska lägga mig snart. Det är det enda vettiga att göra. Får ändå inget av värde gjort.


När vi kom hem hämtade H W på dagis och jag började packa åt henne. Sen åkte dom och jag åt lite middag. Till det kollade jag på den där Gastric bypass-diskussionen som var på Kalla Fakta förra veckan. Det förtjänar ett eget inlägg. I morgon. Typ. Sen kröp jag ner i badet. Badbomb, ansiktsmask, scrub, hårinpackning... nice! Nu ser vi på ett avsnitt av Tusenbröder och som sagt - snart sängen.


Önskar en god natt. Sov gott och dröm sött!

Av Annci Hultström - 17 mars 2011 08:45

Jag är 20! Jag är INTE trött! Jag är 20! Jag är INTE trött! 

Jag är 20! Jag är INTE trött! Jag är 20! Jag är INTE trött!

Jag är 20! Jag är INTE trött! Jag är 20! Jag är INTE trött!

Jag är 20! Jag är INTE trött! Jag är 20! Jag är INTE trött!

Jag är 20! Jag är INTE trött! Jag är 20! Jag är INTE trött!



Ja, det är mitt mantra idag. Hela dagen. Man är jävligt kaxig kl. 2 på natten (när man tror sig vara 20 igen), men inte fullt lika kaxig när man vaknar 4 timmar senare. Fast vad gör det - sova kan jag göra i natt. För det är värt det. FAN var kul det var. Det kommer att komma ett par bilder. Men jag är för trött nu, så kanske senare.


Nu måste jag ta hand om min elev. Men vi hörs senare. Om jag är vaken då.


Önskar en bra dag!

Av Annci Hultström - 17 mars 2011 01:53

... är tiden klockan visar. Känns tungt med tanke på att det är jobb i morgon. Men FAN vad kul jag haft. Kvällen slutade på Golden hits *kärlek*. Say no more... God natt!!

Av Annci Hultström - 16 mars 2011 08:04

Nu är jag på jobbet. Trött. Seg. Bakis-känslan håller i sig. Håller på att peta i mig lite frulle i hopp om att det ska vända. Hade tänkt sova på lunchen, men se det sket sig... får en upplärning idag nämligen. Tur att solen skiner i alla fall. Då kan den möjligen hjälpa mig lite på traven.


Hade tänkt bjuda på några bilder... men jag orkar helt enkelt inte. Men hav hopp - de kommer.


Tvivlar på att jag återkommer något mer idag (möjligen med ett litet torftigt inlägg från mobilen). Så jag får väl redan nu passa på att önska:


Ha en bra dag!

God natt!

Sov gott!

Dröm sött!

Av Annci Hultström - 16 mars 2011 06:35

...i hela h-vete var den här natten tvunget vara den natt av veckans 7 som jag tillbringat vaken? Jag ville ju vara pigg idag. FAN rent ut sagt. Somnade gott vid 22 med tanken att få sova 8 härliga timmar. Istället vaknade jag 02.22 En timme senare kom W (när hände det sist då?). Ytterligare en timme senare var jag fortfarande vaken eftersom hon kostade, sparkade och snurrade. Då tog jag mitt pick å pack å lade mig i hennes säng. Där somnade jag efter kl 5 någon gång, en knapp timme innan kl ringde. Så just nu mår jag som om jag druckit mängder med mammadricka... Kan ju alltid hoppas att det går över innan kvällen.

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards