Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under februari 2011

Av Annci Hultström - 14 februari 2011 15:30

Jag ska ju som sagt på fest på fredag och den stora frågan är då... Vad ska jag ha på mig?? Klicka på bilderna för att se de i större format.


Nr. 1

  


Nr. 2

   (fler bilder HÄR)


Skulle jag ta nr. 1 så känner jag själv att det nog behövs en liten kort kavaj/bolero (var kan jag hitta en passande sådan är då en följdfråga??). Känns lite naket annars. Men den är ruggigt cool.


Nr. 2 är fin som den är, men axelbandet går att ta bort.


Skor är ett dilemma... har ett par (de jag hade på fest i september), men klacken är så grymt hög och jag orkar helt enkelt inte gå med de en hel kväll. Så där måste jag ta mig en funderare. Hade kunnat tänka mig ett par höga stövlar. Kanske får ge mig ut i affärerna helt enkelt.


Ja, kom igen nu - HJÄLP mig välja!


Tack på förhand!

Av Annci Hultström - 14 februari 2011 15:00

Nu är dagen snart (??) över. Jag mår inget vidare faktiskt. Gör ont när jag hostar. Ringde för säkerhetsskull till min sjukanmälan och förvarnade. Men jag ska göra allt i min makt för att inte bli sjuk. M.a.o ska jag ägna kvällen åt att SOVA. Och dricka päronkonjak. Det tror jag är bra. Eller?!


I julklapp fick jag ju en ring, som jag ska få deisgna själv. En f.d kollega till H har blitt silversmed. Nu har jag tagit tag i det. Det blir en 12 mm bred silverring (1 mm) tjock. Lite kantig. Ungefär som denna:

  

(bild från google)


Den ska åxå graveras med en text som betyder mycket för mig. Men det ber jag att få återkomma om. Lite håller jag för mig själv tills den är klar.


Varje måndag får vi en blomstergrupp att sätta på disken i repan. De är alltid grymt fina och påhittiga. Men idag, då vet jag inte vad som hände. Den var iofs jättefin med röda rosor och röda nejlikor. Men mitt i detta hade de satt ett rött tyghjärta, med vit spetskant och texten "I Love You". Eh, hur tänkte de? Till ett företag? Nä, kändes inte bra. Så hjärtat åkte bort. Tacky helt enkelt. Tyckte jag.


Nä, nu avslutar jag. Ska peta i mig ett mellis. Men vi hörs säkert en sväng senare.


Ha en fortsatt bra dag!

Av Annci Hultström - 14 februari 2011 09:15

God morgon alla fina läsare!


Jag vill börja med att önska er en riktigt:


 "Happy Valetine´s day"

     


Hoppas ni får en mysig dag!


När jag googlade på "hjärta" fick jag upp dessa två sammanlänkade hjärtan och jag tänkte genast på min älskade man. För dessa två hjärtan hade vi som tema vid vårt bröllop. Det var med på inbjudan, kyrkoprogram, festprogram och tackkort. Vårt signum liksom. Minnen... mmmm... Jag älskar dig Henrik!!!!


Hur ska ni fira dagen då? Personligen blir det ett vääääääldigt lugnt firande. Det blir 3-rätters middag och säkert en film. Mer räcker inte min ork till. Jag är inte pigg, men på benen. Jag är på jobbet, men är kronförkyld. Hostar och har mig. Dock känns det nog bättre idag. Tror jag. Svåridenfierat hälsoläge helt enkelt.


Nu ska jag hämta en kopp thé. Får för mig att det hjälper.


Ha en fin dag tills vi hörs igen! KRAM till er alla!

Av Annci Hultström - 13 februari 2011 21:30

God afton!!


Vaknade 09.30 och bestämde snabbt att dagen fick bli en innedag. Mina luftrör hade aldrig klarat av minusgraderna som bjöds idag. Jag hostar som en tok (ont gör det åxå... i bröst och rygg) och är mer än lovligt hes. Borde nog egentligen vara hemma imorgon, men så länge jag inte har feber ska jag försöka uthärda. Iofs är det bra att ha en röst när telefonen ringer... men ja... jag känner efter i morgonbitti.


Så vad har vi då roat oss med? Bakat bullar & kakor, spelat spel och målat naglar. Därmellan fikat lite och kollat lite på tv. Och jag har sovit. Slocknade som ett spädbarn så fort jag lade mig på soffan. Helt pigg är jag nog inte och W lät mig sova   !


Vid 19-tiden kom H hem... saknad av oss båda. Nu sitter vi och kollar på en film, "Killers". Men det blir väl som vanligt, att vi gör ett avbrott innan den är slut till förmån för sömn.


Nu sk jag återgå till filmen och min kära makes famn!


Vi hörs i morgon, sov gott!



Av Annci Hultström - 12 februari 2011 23:15

Vaknade strax efter kl. 9 i morse. W hade vaknat precis innan. Kände att hon gick upp, så det var nog därför jag vaknade åxå. Då åt vi lång-frukost med gröt, ägg och hembakt bröd. Sen spelade hon lite på datorn så jag fick röja köket (som såg ut som ett bombnedslag).


Efter det gjorde vi lite fika, packade en ryggsäck och gick till pulkabacken.


Där åkte vi pulka, gjorde snöänglar, drack varm choklad och åt bullar. 


Alltså vilket väder!!! Jag älskar verkligen vintern när det är några minusgrader och SOOOOOL!


Väl hemma åt vi lunch, svidade om och styrde sedan bilen mot Stinsen. Skulle in och köpa ett par saker. När det var klart åkte vi till Kista och såg filmen "Trassel". Det var en mycket bra film. Ser redan fram emot när den släpps på DVD, då blir det garanterat köp. När eftertexten rullade klev W upp på scenen coh gjorde skuggfigurer:

  

Personalen såg mig ta bilden, så jag fick mig en avhyvling om att det var förbjudet. Och det spelade ingen roll att det inte ens går att se på bilden vad det är för film. Töntigt!


När filmen var slut gick vi en sväng i affärer, åt middag och avslutade med en affärsrunda till. Hittade några halsband, armband & örhängen på Ur & penn som hade mega-rea.


Vi avslutade kvällen med mys i soffan. Massor med tända ljus, ett glas vin (ja, åt mig bara såklart) och Mello. Och jag gissade helt rätt. Brolle och Sanna! Bra! Brolle för att han... ja... för att han är så jäkla cool, snygg och bra. Låten var ok den med   . Sanna för att hon är riktigt bra och har en utstråling utöver det vanliga.


Sen W somnade har jag druckit lite mer vin och surfat runt lite, alltmedan nån halvkass film rullat i bakgrunden. Men nu ska jag snart leta mig mot bingen. Känner mig inte hundra. Är tungandad, hostig och seg. Så sömn hjälper nog. Hoppas jag.


I morgon är det söndag. Hoppas på en till gnistrande dag. Då kommer H hem åxå, förhoppningsvis i ett stycke - han skulle köra ice-cart idag:

  


Nä, nu - bingen. Önskar en god natt. Sov gott och dröm sött!

Av Annci Hultström - 12 februari 2011 09:30

... senare: Har inte sjukdomsont i kroppen idag, men det känns fortfarande konstigt i luftrören och snuvan har brutit ut. Bra på sitt sätt. Då har jag i alla fall ork att vara ute i det helt fantastiska vädret en stund. Förresten, jag har grym träningsvärk i armarna idag. Skottningen ni vet. Nu blir det frukost. Ha en härlig lördag. Vi hörs sen!

Av Annci Hultström - 11 februari 2011 23:39

På tisdag är det den 15 februari. Det är den sista dagen som den 1,5 timme långa dokumentären "Dear Zachary" går att se på svt play. Så ni har, från nu... 96 timmar på er. Trust me, det är väl investerade 1,5 timmar. Så kläm in den. Se den. Förfäras. Och ladda upp med näsdukar innan.


Ni hittar den HÄR.


Nu väntar sängen. Så sov gott alla!!

Av Annci Hultström - 11 februari 2011 22:37

... han ut... clownen Weise. Thank god!


Detta skrev jag kl. 22:37. Nu är kl. 22:52 och snart får vi se om det stämmer. Duellen är avgjord och jag hoppas innerligt att det är han som får åka. Har aldrig gillat honom. Men jag är rädd för att det är han som stannar. En tumme håller jag dock... hoppet är det sista som överger en.


Nu kommer det... kl är 22:54. JIPPI... han åkte. Det var bra. Nu hoppas jag vi slipper hans nuna i rutan ett tag.


Nu ska jag se klart på en film jag har börjat kolla på på SVT Play. Återkommer om vad det är. Senare.

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards