Livets resa - på mitt sätt!

Direktlänk till inlägg 11 februari 2011

Snöskyfflar i all ära...

Av Annci Hultström - 11 februari 2011 11:45

... men fyrhjulsdrift is da shit!!


Det var min kommentar till 4 gapande killar som tittade på när jag plöjde mig genom 4 dm snö i morse. Ok, ni ska få hela storyn.


Igår kväll när jag lade mig gissade jag att det skulle vara kaos nu på morgonen. Så jag ställde klockan extra tidigt, gick upp, gjorde mig klar, drog upp rullgardinerna och såg den enorma mängden snö. Då var jag glad över att jag varit så förutseende. Så halv 7 var gick jag ut och skottade hos oss, granntanten (som f.ö kom ut och tackade) och hon mannen i rullstol - mitt hjärta klarade inte att lämna deras gårdar på det viset.


Planeringen stämde, jag hann bra och lämnade W några minuter tidigare än tänkt. Sen sprang jag till bilen, med höga knän. Väl där ser jag att det inte är skottat för 5 öre på parkeringen, vilket en carport-granne lyckats missa. EH???? Han hade, med sin liiiiiiiiiiilla jappsare - utan 4-hjulsdrift - försökt köra ut från sin parkering. Utan att skotta. Behöver jag säga att han satt F A S T?! Och det på en illa vald plats. Han blockerade nämligen hela utfarten, vilket gjorde att jag åxå stod där jag stod.


Runt honom körde en liten bob-cat-skopa för att få undan det värsta åt honom. Men det gjorde ju bara saken värre. Så framför honom bildades en 75 cm hög driva. Som han försökte putta bilen igenom. Själv. EH????


Jag satt och tittade på en stund, men gick sen ur (efter att jag ringt jobbet och förvarnat om förseningen) och sa åt honom att inte bara stå där utan istället försöka skotta fram bilen. Han frågade om jag måste låta så arg. Nä, det måste jag inte om du gör något. Du kan ju inte bara stå och titta på bilen. Börja sparka bort snön eller nåt.


Men nä... han stod där bara. Så jag använde händer och fötter och fick bort det mesta. Råkade komma ut bilen med min vigselring så det klonkade till. Då har han mage att be mig vara rädd om bilen... GGGGGGGRRRRRRRRRR!!!


Sen försökte jag putta medans han gasade. Fick nästan loss den. Då kom det 3 killar med snöskyfflar och hjälpte till att putta. Tillslut var han inne i sin carport igen. Och jag älgade till min bil.


Då var jag så säker på att kunna köra genom de där 4 dm själv. De var inte lika säkra, så de stod där och hängde på sina skyfflar och bara väntade på att få skotta loss mig med. Men nähä... se det behövdes inte. Det var då jag tog ner rutan och ropade: Snöskyfflar i all ära - men fyrhjulsdrift is da shit. De gapade bara, men brast sedan ut i skratt.


Resten av vägen gick det skapligt smärtfritt, sånär som på en lastbil som fastnat i en uppförsbacke och skapade kilometerlånga köer. Kom dock inte mer än 20 minuter sent.


När jag kom till jobbet skulle jag köpa en macka i restaurangen. Men den var stängd... de hade inte heller letat sig på plats i tid. Så det blev en müslibar och en banan. Gick det med.


Nu är det snart lunch. Det ser jag fram emot.


Önskar er en bra dag, tills vi hörs igen!

 
 
Ingen bild

totte

11 februari 2011 12:35

oj oj, sicken morgon.
Själv sov jag till kl 9.45 Nu sitter jag här å glor ,-)

Annci Hultström

11 februari 2011 12:49

Åh, det lät skönt!! Var dig väl värt!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annci Hultström - 16 april 2019 20:51


... tisdag. 2 arbetsdagar kvar den här veckan, sen 4 dagar ledigt. Det ska bli skönt. Inte för att jobbet suger eller så. Nä, det är solen med tillhörande promenader som lockar mig :-)   I söndags gjorde vi verkligen ingenting av nytta. Slöade he...

Av Annci Hultström - 13 april 2019 20:57

... vecka passerat. Igen. Alltså, var tar tiden vägen?   Vad har då hänt? Ja, den har väl sätt ut ungefär som förra veckan.   Lördagen: Lite vet ni. Fortsättningen var grillande. Årets första. Och oj, så gott!   Söndag: Långpromenad, s...

Av Annci Hultström - 6 april 2019 19:18

... lördag börjar rundas av. Vad har då hänt? Jag tänkte först att den varit förjävla slö, men när jag tänker efter så har det hänt en del trots allt. Frukosten åts inne, sen gjorde vi vår på baksidan. Dvs tog fram utemöbler, torkvinda, cyklar os...

Av Annci Hultström - 6 april 2019 09:27


... och sol. Ett gammalt vinterprat på radion. Snart frukost. En bra start på helgen. Eller iofs, den började ju redan igår med min egodag och planeringsmiddag hos vänner. Tacos blev det. För att ha 100% koll tog jag med egna ingredienser... kyck...

Av Annci Hultström - 5 april 2019 16:34

... inte helt som förutspått, men nästan. Efter frukosten drog jag på musik, dansade mig fram i en undanplockningssession, hängde en tvätt, läste lite, åt lunch och pw:ade ner till massagen. Det var gudomligt skönt. Somnade tillåmed en sekund...

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards