Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under december 2010

Av Annci Hultström - 24 december 2010 15:18

Vill önska er en underbar julafton!Vi är, sedan ett par timmar, hos H's syrra.Har just ätit och nu hägrar Kalle Anka. Efter det blir det julklappar. Lugnt å skönt. Bra det eftersom hela familjen är kronförkylda... Ha det så bra nu.Ta hand om er.Julkramar från mig!

 
Av Annci Hultström - 23 december 2010 23:54

Så här några minuter i måste jag ju bjuda er på julevangeliet. Eller nä... en julfräckis var det visst. Läs & njut:


Tomten höll på att dela ut paket. Han hade tre hus kvar.


När han åkte ner för skorstenen i det första av dom stod där en skiiit snygg tjej, med bara en negligé på sig. Hon sa: Please Santa claus, stay with med tonight. I´m so lonely. Han tänkte en stund, men sa sen: Ho ho ho, gotta go. I´ve got many presents to deliver you know.


Så for han vidare till näst sista huset. När han kom ner genom skorstenen stod där en ännu snyggare tjej i bara bh & trosor. Hon sa: Please, please Santa claus, stay with med tonight. I´m so, so lonely. Han tänkte en stund, men sa sen: Ho ho ho, gotta go. I´ve got many presents to deliver you know.


Sen kom han till det sista huset. Och där möttes han av den snyggaste tjej han någonsin sett. Och hon var helt spritt språngande naken. När hon såg tomten sa hon: Please, please, please Santa claus, stay with med tonight. I´m the loneliest girl in this town. Han tänkte en stund och sa sen: Hey, hey, hey, gotta stay. Can´t get up the chimeny with my dick this way.


 

Av Annci Hultström - 23 december 2010 23:15

... tills julen är här på riktigt. 45 för att vara exakt. De 45 tänker jag spendera med att skriva till er och sen göra mig klar för natten. Är sjukt trött.


Har inte gjort många knop ikväll. Körde ju först finaste Sofie & David till Arlanda. Deras kärra skulle lyfta kl. 19:15. Men... ny beräknad avgångstid är 01:30. Kul för dom. Not.


Ja, tebax till kvällen. På hemvägen stannade vi till och köpte thaimat. Väl hemma slutförde jag ett projekt, sen kom H hem. Då åt vi. Sen började vi kollade på den underbara "Search for Santa Paws" igen. Mitt i ringde ljuvligaste Totte. Pratade en timme. De är hemma sedan ett par dagar och bebis-sorken är tidernas sötaste tydligen ;-). Längtar verkligen efter att se honom. Och jag saknar Totte så... min fina vän. Ja, det var en parantes...


Efter det blev det mer av filmen och sen har jag suttit å njutit i soffan. Lite glögg och julgott har slunkit ner. H har slagit in paket. Och nu, som sagt, väntar sängen. Då hoppas jag få sova läääänge. Men inte för länge. Vill ju inte stressa i morgon.


Önskar er en god natt. Sov gott & dröm sött!!

Av Annci Hultström - 23 december 2010 16:18

... nu är dagen äntligen till ända (eller ja... om 13 minuter). Den har känts lång, för jag längtar faktiskt hem. Det händer inte ofta. Men som sagt, idag gör jag det. Ska slutföra ett par småsaker hemma, sen blir det megamys.


Men innan det ska jag hämta W och därefter Sofie & David. Ska skjutsa dom till Arlanda. Tanken är att de ska göra ett försök att nå Lund under kvällen. De har bokat flygbiljetter till Köpenhamn, men p.g.a det kaos som råder söderut vet man aldrig hur det går. Jag håller dock en tumme hårt för att de kommer dit de ska så smidigt det bara går.


Jag har f.ö glömt berätta att jag fått 2 julklappar från företaget. Först en skumpaflaska av en chefen och sen ett presentkort på antingen en DVD eller 2 pocketböcker från personalchefen. Båda överlämnades med orden: Vi vet inte hur vi skulle klara oss utan dig/Du är mycket uppskattad av oss alla här. Seriöst, det gör mig rörd. Det är länge sedan jag mådde så bra på ett jobb som jag gör här. Fullkomligen äääälskar det här stället och en dröm vore att få fast anställning här (och sluta vara inhyrd alltså - inget fel på Adecco alltså, men att stolt kunna säga att jag har företaget som arbetsgivare vore nice).


Nä, nu rundar jag av. Sen hörs vi förmodligen senare. Ha en underbar stressfri kväll!

Av Annci Hultström - 23 december 2010 12:57

Ja, nu är den här... da´n före dopparedagen. Lovely! Ute var det -18 i morse och några flingor föll sakta mot marken. Alltså - det är så obeskrivbart vackert!!


I morse, när vi väckte W, så frågade hon om hon fick somna om och sova tills i morgon, så det skulle bli julafton snabbare. Ha, ha... sötnos, precis som jag när jag var liten. 


Här på jobbet har jag två nissar till hjälp. Det är "chefens" ursöta döttrar som är här. De ville såklart att jag skulle med ut på lunch, så så fick det bli. Trevligt!!! En av tjejerna tog den här bilden på mig. Så ser jag ut för dagen:

  


Nu ser de på en film och jag ska försöka få lite gjort. Men vi hörs senare igen. Ha en fortsatt bra dag tills dess!

Av Annci Hultström - 22 december 2010 22:45

Jag är på G att bli sjuk. Igen. Trodde jag. Men nä - det visade sig ju vara dags för en röd jul om ni förstår vad jag menar. Fattar inte varför jag känner mig sjuk nästan varje gång när den ska till att komma. Hängig, ont i lederna, trött, pannknack. Så skumt! Har googlat och förstått att jag inte är ensam om fenomenet.


Är klar med allt nu. Så i morgon blir det mys på hög nivå i det Hultströmska residentet. Därför blir det bingen nu, så jag orkar mysa.


Sov gott å dröm sött!!

Av Annci Hultström - 22 december 2010 10:51

... före dopparedagen. Det är idag det. 22 december 2010. Och vilken dag. -22 grader och snö som sakta faller mot marken. Kan det bli mer idylliskt? Ärligt - det får mig nästan att gråta. Känner mig smårörd hela tiden.


När jag frågat H vad han önskar sig i julklapp har det varit montagehandskar & en tröja. Jippi, vad skoj! Men idag slog jag till på en sak jag funderat på ett tag... en ultimat klapp (hoppas jag). Vad det är säger jag naturligtvis inte, men jag utlovar en rapport på reaktionen efter avslöjandet.


Idag ska jag ut i affärerna efter jobbet. Ska ha något litet till svärmor + att jag ska fixa mina  . Tänkte hitta en fin julklänning åxå. Efter det bär det av hem för att småfixa lite. Ska försöka få så mycket som bara går att bli klart idag, för i morgon planerar jag att bara sitta i soffan å göra nada annat än att njuuuuta.


Nä, nu ska jag fortsätta med det jag höll på med (kundregistret). Men ni vet - vi hörs igen!

Av Annci Hultström - 21 december 2010 22:18

... i stugan! Japp, nu är den klädd och den blev lika Kalle Ankig som jag vill ha den. Bild kommer i morgon!!


Utöver det har jag haft snickarverkstad. I köket. Vad jag gjort får ni inte veta idag, för det är en julklapp till svärmor och jag vet inte om hon kikar in här ibland. Nöjd blev jag i alla fall. Men det hade varit lättare om jag haft en aningens bättre snickarbänk än köksbordet. Så en dag, när vi köpt vårt drömhus, då ska jag ha en snickarbänk inklämd någonstans. Och korta naglar. Det skulle åxå ha underlättat dagens pyssel. Jobbigt att vara fåfäng.


Idag kom min chef förresten. Med sig hade hon en klapp + 2 burkar pepparkakor. Smaskens tyckte alla (jag tog ingen faktiskt, var inte sugen). Klappen öppnade jag. Det var två Höganäs muggar. Fina och verkar goda att dricka ur.


Nej, nu tog julmusiken slut. Det betyder att det är dags för mig att leta mig mot bingen. Måste ju ha ork att handla julisar i morgon ihop med alla andra 50000 personer.


Önskar en God Natt. Hoppas du sover gott och drömmer sött!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Skapa flashcards