Livets resa - på mitt sätt!

Direktlänk till inlägg 31 december 2010

Sammanfattning av 2010

Av Annci Hultström - 31 december 2010 23:45

Förra året gjorde jag en sammanfattning av 2009 (läs HÄR) och tänkte att jag gör en i år med, för att kunna jämföra.

 

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja, mycket... var till Kroatien, sprang/gick en hoper lopp, var till Ullared. Men det största å bästa - jag fick en försmak av ett normalviktigt liv!!


2. Höll du några av dina nyårslöften? Ja, jag lovade mig själv att träna regelbundet vilket jag gjorde (förutom årets sista 2 månader p.g.a sjukdom å annat)


3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja, Totte & Henrik fick sitt första barn. En underbart söt liten sork (pojke).


4. Dog någon som stod dig nära? Nej, tack o lov.


5. Vilka länder besökte du?: Thailand i mars, Kroatien i september


6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?: En resa i november/december. Det brukar vi alltid göra, men inte i år (åkte i mars istället) och det sööööög.


7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?: Den 10 maj då jag började jobba för Adecco hos världens bästa kund. Samt min födelsedag. Då var vi bjudna på en 90-årsfest (60+30) och jag hade såååå kul!


8. Vad var din största framgång 2010? Att känna, innerligt, att operationen gav mig livet åter. Sen åxå att jag vänt en missnöjd kund till en mycket nöjd sådan. Det är en skön känsla!


9. Största misstaget? Misstag vill jag väl inte kalla det, men har inte tränat lika mycket/ofta som jag planerat. Inte kommit in i det så som jag önskat. Men jag har ju gjort det i alla fall.


10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Halsfluss en vända... å sen ett par förkylningar. Men inget mer allvarligt än så.


11. Bästa köpet? Måste vara mina 3 par tighta jeans. De gör mig glad, känner mig så fin i dom.


12. Vad spenderade du mest pengar på? Resan till Thailand.


13. Gjorde någonting dig riktigt glad?: Av någon anledning återkommer jag till mitt "nya" jag hela tiden... men det har många gånger, av olika anledningar, gjort mig innerligt glad. Att upptäcka saker jag kan göra nu, som jag inte kunde då. Kläder jag kan ha och känner mig fin i o.s.v


14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? "Engel" med Rasmus Seebach.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?: Tveklöst gladare!!

16. Vad önskar du att du gjort mer? Sprungit (inte gå/sprungit) Vårruset som jag tänkte mig. Tränade, men för lite uppenbarligen.

 

17. Vad önskar du att du gjort mindre? Lagt energi på sådant som inte är värt att läggas energi på.

20. Blev du kär i år? Nej, inte mer än vanligt... :-).


21. Favoritprogram på TV? Biggest loser

 
22. Bästa boken du läste i år? "Bara vanligt vatten" av Kajsa Ingemarsson


23. Största musikaliska upptäckten? Får nog säga Rasmus Seebach igen. Ääälskar danska låtar...

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Ja, en kavaj från Lotta m. familj. Satt som gjuten *glad*. Sen önskade jag mig en toppendag och det fick jag verkligen. Med råge.

25. Något du önskade dig men inte fick? Nä, inte vad jag kan minnas.


26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? Var på en 90-årsfest (60+30). Inför den lade jag mycket tid på mig själv, bl.a. sminkade jag mig på Make Up store. Sen var det party. Dansade i flera timmar och fick så sjukt mycket komplimanger. Gick på moln i flera dagar.


27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Nä, inte egentligen. Men ett plus i kanten hade varit om jag sprungit HELA Vårruset.


28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? För första gången (i alla fall från sommaren och framåt) kunde jag köpa och klä mig i precis det jag ville. Favorit-stilen är tighta jeans, tunika eller top å kavaj/kofta, högklackade skor


29. Vad fick dig att må bra? Det har varit ett äkta ego-år, så saker kring mitt "nya" jag har gjort mig mycket välmående. Men även jobbet ger mig massor av glädje. Och Henrik & Wilma såklart!


30. Vem saknade du? Totte (du bor fortfarande för långt bort), men åxå min syster med familj. Vi ses alldeles för sällan!


31. Nya människorna du träffat? Ja, Sofie & David har vi haft måååånga roliga stunder med. Tack finaste ni!! Sen folk på jobbet. Inga jag umgås med privat, men de ger mig massor ändå.


Med det vill jag önska dig ett


GOTT NYTT ÅR!!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annci Hultström - 16 april 2019 20:51


... tisdag. 2 arbetsdagar kvar den här veckan, sen 4 dagar ledigt. Det ska bli skönt. Inte för att jobbet suger eller så. Nä, det är solen med tillhörande promenader som lockar mig :-)   I söndags gjorde vi verkligen ingenting av nytta. Slöade he...

Av Annci Hultström - 13 april 2019 20:57

... vecka passerat. Igen. Alltså, var tar tiden vägen?   Vad har då hänt? Ja, den har väl sätt ut ungefär som förra veckan.   Lördagen: Lite vet ni. Fortsättningen var grillande. Årets första. Och oj, så gott!   Söndag: Långpromenad, s...

Av Annci Hultström - 6 april 2019 19:18

... lördag börjar rundas av. Vad har då hänt? Jag tänkte först att den varit förjävla slö, men när jag tänker efter så har det hänt en del trots allt. Frukosten åts inne, sen gjorde vi vår på baksidan. Dvs tog fram utemöbler, torkvinda, cyklar os...

Av Annci Hultström - 6 april 2019 09:27


... och sol. Ett gammalt vinterprat på radion. Snart frukost. En bra start på helgen. Eller iofs, den började ju redan igår med min egodag och planeringsmiddag hos vänner. Tacos blev det. För att ha 100% koll tog jag med egna ingredienser... kyck...

Av Annci Hultström - 5 april 2019 16:34

... inte helt som förutspått, men nästan. Efter frukosten drog jag på musik, dansade mig fram i en undanplockningssession, hängde en tvätt, läste lite, åt lunch och pw:ade ner till massagen. Det var gudomligt skönt. Somnade tillåmed en sekund...

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards