Livets resa - på mitt sätt!

Direktlänk till inlägg 28 december 2010

Party-klänningen å lite annat

Av Annci Hultström - 28 december 2010 09:15

En ny dag. Tisdag. 28 december 2010. Med det har år 2010 endast 3 hela dagar kvar (+ dagens kvarvarande timmar).


Är det månne så att tid under förändring går snabbare än "vanlig" tid? För det här året har ju verkligen innefattat en hoper förändringar för mig och tiden har fullkomligen flugit fram i ofattbar hastighet. Kan knappt förstå det.


Ännu tydligare blir det när jag ser till de kroppsliga förändringarna... när jag går i klädesbutiken, som igår, så tittar jag inte ens åt BiB/XLNT/Generous längre. Klänningen jag köpte är i strl. 42. Jag är alltså en 42:a. På HM. 40 på många andra affärer. HM har aningen mindre storlekar märker jag. Helt sjukt. Från strl 54-56 till 42. På ett år.


Här är klänningen:

  

(lånad från HM.com)


Att tappa 46 kg har sina nackdelar åxå... har ju fått en del häng. Magen står för det största hänget. Men faktiskt inte det som stör mig mest. Nä, det är tuttarna. Där har jag inte mycket att bjuda på längre. De är verkligen urholkade. Så det är väl kanske därför den där klänningen satt bra. Med större tuttar hade det inte gått. Det är jag å alla plattbystade modeller som kan ha den. Typ.


H påstår att det inte gör något... och han menar på att mår jag dåligt över det när jag är klar så går det faktiskt att fixa till. Mmmm... så är det iofs. Tills dess får jag väl stoppa strumpor i BåHen (som W sa när hon var liten). Får nog börja spara pengar nu. Kanske jobba extra en helg i månaden. Ett fixa-till-tuttarna-jobb. Kan man skriva det in ansökningen?


Föll f.ö för en reklam och köpte igår den här:

  

(bild hittad på google.se)


Det är en koffein-concealer. Var grymt trött i morse och då passade det sig ju att prova den. Och tro det eller ej, men den funkade. Såg omgående piggare ut. Så jag kan rekommendera den. Om det nu inte är så att tro försätter berg?!


Idag ska vi göra Kista (giv mig kraft). Har aningen svårt för det centrumet. Gigantiskt. Asmycket folk. Rörigt. Men, vi ska ju på bio - så det får bli så ändå.


Nä, hörrni - nu ska jag skrapa fram 10 miljoner på ett par triss jag har här bredvid mig. Återkommer lite senare till er jag tänker bjuda med mig på en resa   .

 
 
Carina

Carina

28 december 2010 15:31

Jätte snygg klänning.
Jag har också små tuttar,eller rättare sagt taxöron.Men det är ju så syrt att fixa till dem.
Nä jag ska bli man i mitt nästa liv,var så säker ;-)
Kramis

http://carinasviktminskning.bloggplatsen.se

Annci Hultström

28 december 2010 15:34

Ha, ha... ja, taxöron ja... det är det verkligen. Har inte tänkt på det så mycket innan. Men igår blev jag plötsligt väldigt medveten.

Men som sagt - positivt är väl att klänningen satt bra. Det hade den inte gjort annars. Gäller att hitta något bra i allt!

KRAM till dig, fina Carina!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annci Hultström - 16 april 2019 20:51


... tisdag. 2 arbetsdagar kvar den här veckan, sen 4 dagar ledigt. Det ska bli skönt. Inte för att jobbet suger eller så. Nä, det är solen med tillhörande promenader som lockar mig :-)   I söndags gjorde vi verkligen ingenting av nytta. Slöade he...

Av Annci Hultström - 13 april 2019 20:57

... vecka passerat. Igen. Alltså, var tar tiden vägen?   Vad har då hänt? Ja, den har väl sätt ut ungefär som förra veckan.   Lördagen: Lite vet ni. Fortsättningen var grillande. Årets första. Och oj, så gott!   Söndag: Långpromenad, s...

Av Annci Hultström - 6 april 2019 19:18

... lördag börjar rundas av. Vad har då hänt? Jag tänkte först att den varit förjävla slö, men när jag tänker efter så har det hänt en del trots allt. Frukosten åts inne, sen gjorde vi vår på baksidan. Dvs tog fram utemöbler, torkvinda, cyklar os...

Av Annci Hultström - 6 april 2019 09:27


... och sol. Ett gammalt vinterprat på radion. Snart frukost. En bra start på helgen. Eller iofs, den började ju redan igår med min egodag och planeringsmiddag hos vänner. Tacos blev det. För att ha 100% koll tog jag med egna ingredienser... kyck...

Av Annci Hultström - 5 april 2019 16:34

... inte helt som förutspått, men nästan. Efter frukosten drog jag på musik, dansade mig fram i en undanplockningssession, hängde en tvätt, läste lite, åt lunch och pw:ade ner till massagen. Det var gudomligt skönt. Somnade tillåmed en sekund...

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards