Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under november 2010

Av Annci Hultström - 22 november 2010 22:55

Är bjuden på kundens julfest. Det är Woodstock-tema. Och som alltid när jag ska på maskerad är det bara "all-in" som gäller. Så kom igen ni som var med på den tiden - ös in era bästa tips. Vad var mest typiskt?


Har googlat lite och kommit fram till färgglatt. Men bortsett från det så verkar det vara utsvängt, pannband, långt hår, peace-märke, frans-västar. Var det så, eller är det den yngre generationens fördomar? Platå eller barfota?


Please - hjälp! Jag vill vara den ultimata Woodstock-besökaren :-)


Nu - God natt!!

Av Annci Hultström - 22 november 2010 20:51

Nä! Hade verkligen tänkt träna idag. Var inställd. Ville. Men jag kände alldeles för mycket stress över det fullständiga kaos vårt hus är i. Lådor överallt, saker som ligger huller om buller... så vetskapen om att det måste vara klart senast onsdagmorgon tog musten ur mig. Får ge det i morgon åxå, men på onsdag - då blir det baske mig träning. Finns inget superkul pass då, men jag får väl kuta i värsta fall.


Så, ja... det har inte hänt så mycket kul annat är just städning. Har vikt en massa tvätt, plockat bland saker, sorterat, slängt. Nu står allt i hallen och i morgon kör H iväg det till förrådet. SKÖNT!!! Så inibängen SKÖNT! Det är bra feng shui att bli kvitt detta. Bara att kunna öppna skåp och veta att allt som är där är sådant som används. Kanske inte dagligen, men väl några gånger/år. Har verkligen skickat sånt som inte använts de senaste två åren. Även sånt som bara använts ett par gånger har fått åka. Skönt säger jag. Igen. Och igen.


Nu ska jag äta ett kvällsmål och kanske ska vi runda av med en film.


Önskar en god natt. Sov got & dröm sött! 

Av Annci Hultström - 22 november 2010 11:06

Så var det måndag. Den började sådär... Wilma är sjuk. Helt igentjokad i halsen. Så H är hemma idag, så tar jag i morgon. Hon klagade redan i lördags, men vi lade ingen vikt vid det... kan ju vända snabbt. Men så igår var hon inte på sitt bästa humör och blödde näsblod. Så jag tog febern, +38. Idag var det inget mellanrum mellan halsmandlarna. Men inga vita prickar, så det är säkert virus. De skulle trots detta ta sig en prommis till Lidl och köpa glass. Det ska man bara ha när man har ont i halsen. Eller hur?!


Oj, vad vi fixade igår. Har vänt upp och ner på hela huset och fyllt lådor på löpande band. Vi har sjukt mycket som ska till loppis. Det är så skönt att få bort det. Har ju stått i klädkammaren, på kontoret, i garderober och tagit plats. Nu blir det bara så bra. Rensade bokhyllan på kontoret. En hel hylla blev ledig. Jag gillar verkligen det där nya förrådet ;-)


Rensningen fortsätter ikväll. Måste bli klar innan onsdagmorgon, för då kommer städerskan. Vi har bytt dag. Från fredag till onsdag. För är man borta är det oftare på fredagar än onsdagar. Och då funkar det inte med nyckel och så. Så det fick bli så, men det gör inget... lika skönt det. Faktiskt.


Jag ser fram emot helgen. Då får vi besök av våra norska vänner. Den här gången kommer Torhild (mamman) och Magnus (äldsta sonen). Ska bli sååå kul. Saknar dom. Vi har inte setts på ett drygt år. Tänkte se om det finns någon julmarknad vi kan kolla in. Något tips någon? Sedan står badhus på önskelistan. Så vi får se om det blir en tur till Uppsala. Själv kommer jag nog inte kunna bada (ni vet - veckan i månaden). Blir lite svårt med W då, om inte H hakar på vill säga. Risken är dock att han är bakis (ska på K1-gala i Globen med 3 killar) på lördagen. Kan tänka mig att det blir utgång efter. Då blir det lätt så när det gäller honom.


Men innan det ska veckan fyllas med annat... Måndag = träning, städning. Tisdag = vab, städning, träning. Onsdag = Återbesök 1-årskontroll, uppsättning av adventsbelysning, ev. träning. Torsdag = middag med några tjejkompisar. Fredag = besök. Ja, ska nog få den här veckan att gå åxå   .


Nä, nu ska jag fixa ett par saker här. Vi hörs senare.

Av Annci Hultström - 21 november 2010 15:21

Hej på er alla!


Här är det fullt ös idag. Eller nja... vaknade inte förrän efter kl 9 (W såg på tv och låtit oss sova). Efter frukosten åkte vi till Ica Maxi för att handla lite och hämta bananlådor. Sen hem igen. nu har vi hållit på att sortera grejor, slängt, stuvat. Snart ska H åka med ett lass till nya förrådet. Det tar verkligen form. Och förrådet är inte ens fyllt till en fjärdedel. Och utav det är det väl c:a 18 lådor som är loppisgrejor. Det ska bort till våren/sommaren. Får se om vi orkar sälja allt själva eller om vi skänker bort en del. Bort ska det i alla fall. Och ett steg är att ställa det där.


Snart ska jag fixa middag. Det blir kantarellfylld fläskfilé idag. Till det klyftpotatis. Ska bli gott. Är rätt hungrig faktiskt. Så hungrig som jag kan känna mig...


Nä, nu ska jag sätta fart igen. Men vi hörs. Senare. Ha en toppensöndag tills dess.

Av Annci Hultström - 20 november 2010 20:53

Hej på er alla!


Har ni haft en bra lördag? Det har vi. W & jag sov ju på soffan. Där vaknade vi vid 07.30 och kollade lite på TV. Sen gick jag upp och gjorde en extra god frulle... bakade av bröd, skar upp frukt, kokade ägg o.s.v. Sen väckte vi båda H. Efter frukosten förberedde jag kvällen middag... Biff stroganoff. Sen blev det duschen och avfärd mot Stinsen. Där mötte jag upp svärmor & svägerska. Sen var det dags för spa-pedikyr. Skönt, skönt! Satt i en massagestol under hela behandlingen. Lovely! En sån kan jag tänka mig att ha hemma :-).


Efter det åkte vi hem till oss och åt middag, med efterrätt. Strax för kl. 20 åkte de och vi bänkade oss för att se "Så myckt bättre". Där sitter vi nu. När det slutat blir det en film.


Önskar er en fortsatt bra lördagkväll. Hörs i morgon! Då är det en dag utan planer... kanske skridskor. Men helt säkert ska vi fixa lite här hemma.


God natt, sov gott & dröm sött!!

Av Annci Hultström - 19 november 2010 18:46

... på hög nivå. Wilma och jag har dragit ut schäslongen och äter thaimat. Till detta ser vi på en Barbiefilm (höjdpunkten här hemma för tillfället). Men sen blir det Idol och popcorn.


Henrik ringde från flygplatsen i Dublin. De flyger om en timme. Då till Köpenhamn. Efter en timme vidare till Sthlm. Ska landa vid 23.55 Då lovade han komma in och pussa på oss i soffan :-).


Nä, nu ska jag återgå till myset. Önskar er en fortsatt trevlig fredag, en god natt och fullt med fina drömmar!

Av Annci Hultström - 19 november 2010 14:32

Hej på er alla!


Idag är det fullt ös här. Lite att göra, men ös ändå. Har nämligen besök här. Det är en kille här som har sina två söta döttrar med sig och de tycker det är roligare att vara hos mig än med honom. Kan jag förstå, han är ju bara i möten.


Så vad som händer idag är just det och inte så mycket mer.


I morse var jag ju och tog blodprover. Det gick bra. Svaren får jag på 1-årskontrollen på onsdag.


När jag slutar idag ska jag åka direkt till bolaget och inhandla vin för morgondagens middag. Sen ska jag hämta W. Hon är hos John. De är söta nog och hämtar henne idag så hon slipper vara så länge på dagis *tack*. Sen blir det raka vägen för fredagsmys/tjejkväll. Bara jag å W. H kommer ju inte förrän i natt. Så hon å jag ska bädda ut soffan, äta thaimat i den, snaska popcorn till en film och sen somna där.


När vi bestämt det sa hon sen: "Men, pappa då... får han åxå plats i soffan med oss?". Nä, sa jag varpå hon sa: "Åh, nej...stackars pappa. Då måste han ligga ensam däruppe". Söt! Hon saknar honom.


Nej, nu ska jag överlåta datorn åt min assistent igen.


Ha en fin fredag tills vi hörs igen.

Av Annci Hultström - 18 november 2010 20:04

God afton alla!


Här har det hämtats på dagis, ätits middag, målats naglar och nattats. Mer än så hann vi inte. Alltså, kvällarna går så sjukt snabbt. Framförallt när man är själv känns det som.


W fotade mig i kjolen (innan den åkte av till förmån för mjukisbyxorna).

  

Ser jag inte riktigt business ut så säg (om ni bortser från kobenheten)? Vi har bra smak vi... jag och Soffan?


Kommer inte göra några större utsvävningar ikväll. Stoppa in en maskin, som ska hängas i morgon. Vika lite tvätt. Se på Lyxfällan. Sen blir det bingen. Ska upp lite extra tidigt i morgon, ska ju till Vällingby VC för att ta prover inför nästa veckas 1-årskontroll.


Ha en fortsatt bra kväll och en god natt!!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Skapa flashcards