Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under oktober 2010

Av Annci Hultström - 12 oktober 2010 13:14

Nu är mötet med chefen klart. Och jag fick fast anställning. En skön trygghet!! Både de och kunden är så nöjda med mig. Chefen sa att hon sett sidor av kunden hon inte trodde han hade... Han hade t.o.m berättat om att W varit här och hur charmerande hon är... och att han gett henne en docka. Kul som attans att vara så omtyckt. Det kickar egot ännu mer!!


När jag började fick jag ju inte den lön jag begärde, men däremot ett löfte om ett lönesamtal vid detta möte. Så det tog hon upp och jag sa mitt anspråk. Hon skulle tala med sin chef och återkomma till mig om det innan fredag. Håll tummarna nu!!


Nä, hörrni... jag skulle bara kika in lite snabbt. Måste fortsätta med kundregistret.. Men vi hörs ju igen. Senare.

Av Annci Hultström - 12 oktober 2010 08:25

   ...på jobbplanet avgörs idag. För min chef kommer hit idag för mitt "provanställningen-är-över-samtal". Först ska hon prata med kunden och sen med mig. Men om jag ska vara ärlig så är jag inte det minsta orolig. Dels för, som jag skrev förra veckan, att beskedet borde kommit senast fredag då. Men åxå för att jag vet att jag gör ett bra jobb och att de är nöjda här. Kunden kom f.ö. förbi nyss åxå och sa: "Det är dags för möte om ditt öde idag och hade du inte fått vara kvar hade du redan fått hört det från mig". Ha, ha... han är så söt!


God morgon förresten! Har du sovit gott? Det har jag, men en tidig kväll till behöver jag känns det som. Så så får det bli. Men innan dess ska jag träna, ki-box står på schemat. Det betyder att jag inte kommer kunna röra armarna i morgon. Så var det sist. Kanske ska jag stretcha lite bättre/längre för att slippa. Kan vara värt att testa.


Dagens vikt uteblir... glömde bort det i morgon-stressen. Kom på det när jag tagit på mig kläderna och hade inte tid att ta av dom igen. Så i morgonbitti får det bli istället. Så kika in då igen, om inte förr, om du vill veta resultatet.


Nej, nu ska jag äta min frukost. Bidde en macka från restaurangen idag. Hann inte göra i ordning en hemma. Var lite för trött och jag prioriterade håret   .

För ni minns väl bilden jag la upp tidigare på mig en morgon efter att jag lagt mig med blött hår?! Så kan jag inte möta någon, så är det bara. Ja, håll tillgodo - här kommer den igen.

Av Annci Hultström - 11 oktober 2010 21:16

God afton kära läsare!


Det hade gått mig förbi att det inte var zumba idag. Men vad gjorde det när jag fick chansen att testa afrikansk dans istället?! Det var grymt kul men aningen svårare än zumba, vilket gjorde att jag inte kände mig lika skönt slut efteråt. Men ändå tillräckligt för att sova gott inatt. Och natt för mig idag, det är snart. Ska bara duscha snabbt och sedan peta i mig ett mellanmål. Sen så blir det bingen.


I morgon är det vägardags. Spännande! Men jag ska säga att allt jag pinkade ut förra veckan har jag fått i retur, med besked. Känner mig svullen och stoppad som en julgris. Blä-känsla. Så vad resultatet blir är ovisst. Tills i morgon. Då blir vi alla varse.


Förresten, fick ett sms av goaste Tina idag som gjorde mig mycket glad. Hon tyckte jag var fin på bilderna jag lade upp igår. Tack igen snälla söta, det peppar  och stärker mig.


I fredags skulle ju städerskan komma. Hon ska komma vid 13-tiden... 12:55 fick jag ett sms om att de båda var sjuka. Mmmm... my ass att jag tror på det. Sen skrev hon att de skulle komma i morgon tisdag istället. Ok, fick väl funka då. Men så idag, ett nytt sms. Hon hade skrivit fel och kan inte komma förrän onsdag istället. Trött på strul. En servicegivare ska f*n inte strula så. Utöver det så var det ju crap-dåligt städat första gången. Därför tänker vi byta efter onsdag. Japp, så får det bli. Vill att det ska funka klockrent, annars tar det tid och energi i anspråk och då kan jag lika gärna göra det själv.


Nej, nu duschen. Sen kvällsmål. Därefter soooooova!


Önskar er alla en god natt med många fina drömmar!!

Av Annci Hultström - 11 oktober 2010 16:27

Nu är det snart dags att gå hem. Då blir det dagishämtning och därefter matlagning. Tacopaj står på menyn. Mums!


Sen blir det zuuuuuuuuuumba!! Är grymt trött, men jag ska dit. Så är det bara. För har hostan väl gett med sig, då gäller det att komma igång innan nästa sjukperiod inträffar. Det där lät ju uppåt värre...  .


Ha en bra afton tills vi hörs igen! 

Av Annci Hultström - 11 oktober 2010 06:47

God morgon! Hoppas du sovit gott. Det har jag, men lite för kort. Så ikväll blir det tidigt i säng.Ska f.ö träna ikväll... zumba. Längtar! Nej, nu ska jag sätta fart. Önskar er en bra början på veckan och ni som kör - gör det med omtanke för det är minusgrader ute.

Av Annci Hultström - 10 oktober 2010 21:54

God kväll!


Har din söndag varit bra? Min fick du läsa om förut och sedan dess har det bara tillkommit pizza-middag med efterföljande MEGA-dump. Somnade på soffan. Som en klubbad säl. 30 minuter senare var det bra igen. Då plockade jag undan lite i köket och nu sitter jag här och skriver till er.


Tänkte bjussa på en hoper bilder. Så, vi kör...


Först några bilder från förra helgen, när vi var till Tranås.


Jag ombytt för middag på hotellet:


Åsså fröken smilfink vid middagen:

     


Vi åt f.ö toast skagen till förrätt, kalvfilé till varmrätt. Till efterrätt åt jag en pyttebit av en tryffel (asmäktigt) och H & W åt chokladtårta. Till detta drack jag ett gott rödvin.


Dagen efter var det dags för "Supersnällasilversara och Stålhenrik". I kyrkan precis innan det började:


Och sen kom dom, idolerna:

     


Och banditen:


...som "Supersurasunksara" skrämde bort:

  


Påvägen hem stannade vi på Busfabriken i Norrköping. Har du aldrig varit där, men har vägarna förbi - ÅK. Det var det coolaste, finaste, roligaste, största, ballaste lekland vi någosin varit på. Kolla in bilderna, så här såg det ut överallt. Inte en vit vägg så längt ögat nådde. Dessa mötte oss utanför: 


Och här, insidan:

           

     

Har inga bilder från själva lekytan, men det går att se på hemsidan.


Nu några bilder på mor & dotter under fredagsmys:

    


Och från igår. Innan vi gick på middag. Jag i jeans från Kapp Ahl, tröja från lager 157, kavaj från HM, skor från Skopunkten, halsband från ???, kappa från Cheap monday (spana in våra druvor i bakgrunden):

  


När jag modellar ville ju W göra det med.


Ja, det var det för nu. Tog lite längre tid än jag trott att ladda upp alla dessa... phu... nu är jag sååååå trött. Bingen skriker efter mig och jag tänker lyssna på den.


Hörs i morgon kära du. Sov gott och dröm sött!!

Av Annci Hultström - 10 oktober 2010 17:27

Hej världen - här är jag!


Har dröjt med första inlägget idag, för inspirationen och tiden har inte infunnit sig. Vaknade 09:30 med en grym huvudvärk. Faktiskt så kände jag att det kom från nacken och inte all den alkohol vi petade i oss igår. Så in med två "mens-migrän-tabletter" och sen var den borta.


Då tog vi tag i rensning av W´s rum. Allt är genomgånget... varenda liten leksak, vartenda klädesplagg. Massor blev slängt. 2 kassar till loppis. Ett nytt rum att fylla på med fina saker i.


Och det kommer vi nog hitta en del av i Ullared. Vi bestämde att åka dit med gårdagens värdpar. Och då funkade inte nästa helg som vi hade tänkt. Men det gör inget, kul om man är flera. Så den 12 november drar vi istället.


Appropå gårdagen - vi hade det verkligen sååå trevligt. Grymt roliga & trevliga de där människorna. Och barnen lekte så fint, tills John somnade i sin säng och W på soffan. Vi pratade skit till nästan 03:30. Så i 12 timmar malde vi på. Toppen. Det ska vi göra om.


Vet ni förresten? Jag berättade ju att jag köpte en skit snygg kappa igår på loppis. Vilken tur att vi bestämde oss för att bara kolla in lite snabbt där... jag satte på kappa-scannern och rusade igenom. Och där hängde den. 200 kr. Ett fynd. När vi kom hem visade det sig att det var ett megafynd. För det var en Cheap monday minsann. Det ni, nu är även Fru Hultström d.y med märkesplagg.


Nej, nu ska jag slutföra W´s rum och sen äta. H & W är och handlar pizza (=bakismat). Sen ska det bli lite Wii-spelning och därefter soffan.


Men jag lovar att återkomma med bild på gårdagens outfit. Så vi hörs igen.

Av Annci Hultström - 10 oktober 2010 03:37

...efter en kanontrevlig kväll med god mat och riktigt trevligt umgänge. Vi har bestämt att göra om det. Snart! Nu - sängen.

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards