Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under oktober 2010

Av Annci Hultström - 14 oktober 2010 19:59

Nu har jag varit på mitt första (och sista??) core-pass. Jag kände inte att det gav mig nå´n energi i överhuvudtaget. Jag vill svettas, svära, frusta... DET ger mig energi och en känsla av tillfredsställelse.


Visst, det är garanterat grymt bra för musklerna. Men... nä... att åla runt på golvet i grupp var inte min grej helt enkelt. Tränar mycket hellre de musklerna i gymmet, med styrekträning. Så, så får det bli.


Kanske kan instruktören ha varit orsaken åxå. Hon var rätt "blek"... lågmäld och intetsägande.


Yogan däremot, den ska jag ge en chans till. Och naturligtvis har jag stående schema på zumba & ki-box. Där, mina vänner, får jag energi så jag kan strössla med den.


När jag kom hem kastade jag i mig middag. Lövbiff med grönsaker å lite kantarellsås. Var så hungrig så jag glömde värma den t.o.m Insåg det efter 4:e tuggan. Men, det gick det med.


Nu har jag nattat lilla prinsessan och ska ta mig en dusch nu. Sen blir det pyjamas och en kopp thé i soffan. Kanske ska kolla på Losing with Jillian. Var ett tag sen sist. Ja, så får det bli.


Förresten, jag bjuder på ett par bilder från förr. Då. Innan mitt nya liv startade. Tänkte på er alla nya, så ni vet vem jag var... om ni inte orkar läsa ikapp alla 975 inlägg   .


Här ett par från då jag vägde c:a 123 kg:

    


Och så ett par nya, c:a -42 kg:

     


Jag har alltså gjort en gastric bypass operation. Det var i november 2009. Vill ni läsa bara inläggen om bara den delen av mitt liv ligger de flesta inlägg under de två kategorier som heter just "Viktresan" och "Viktresan - bilder".


Nu - mot duschen! Den här gången ska jag göra det på mindfullness-sätt. Kanske blir det roligare då?!


Hörs vi inget mer ikväll vill jag redan nu önska er en riktigt riktigt god natt. Dröm sött å kissa inte i sängen!


p.s Det var bara en som kommenterade min icke-sminkning idag... undrar hur många som tänkte...?!

ANNONS

MAX

Av Annci Hultström - 14 oktober 2010 13:51

Alltså, har ni hört MAX senaste reklam? Så rolig. Tycker jag i alla fall. Det är en snubbe som frågar tonåriga Hampus vad en av burgarna innehåller och han rabblar alla ingredienser. Men en röst som spricker hela tiden i målbrotts-falsett. Jag blir full i skratt varje gång. Han låter så rolig. Stackarn.


Jag är i full gång med uppdatering av kundregister idag med. Idag är jag inne på Uppsala län. Så jag känner mig hemma. I princip alla skolor är bekanta på något sätt och orterna har jag besökt. Kul! En liten nostalgitripp. På papper.


I helgen ska vi åka upp å hälsa på min syrra. Då får W rida... som hon tjatat om det. Förhoppningsvis får hon en dos som heter duga, så hon håller matluckan stängd om det ett tag  . Vi andra två i familjen Hultström d.y ska få massage. Behöver jag säga att jag längtar?


Nej, nu är mellanmålet uppätet (knäcke med skinka) och kaffekoppen tom - så åter till arbetet.


Hörs igen. Senare.

ANNONS
Av Annci Hultström - 14 oktober 2010 08:15

God morgon!


Har du sovit gott? Det har jag. Riktigt gott. Kanske aningen för kort. Igen. För inte kom jag i säng när jag sa att jag skulle göra det. Fastande på att leta film på lovefilm.se vilket gjorde att klockan hann bli 22:40 innan jag slöt de blå. Men det blev ändå nästa 8 timmar. Det tar sig med andra ord.


Däremot verkar jag ha vaknat utan minne. Glömde nämligen sminkväskan hemma, så idag är jag N A K E N. Hade den i väskan, men tog ur den när jag skulle lägga ner matlådan. Och där, på köksbordet, blev den kvar. Känns rätt märkligt, men jag får väl skylla på att ögonen kliade eller nåt  .


Kollade min statistik. 138 personer läste igår. 138. Det är ju jättemånga. 97 fler än dagen innan. Kul som attans om jag kan inspirera fler med mina ord! För det har jag fått många kommentarer om - att jag inspirerar. Och förutom att skriva för mig själv, så är det just därför jag skriver. För att ev. kunna hjälpa någon därute till ett bättre liv. Ååååååhhhh... välkomna alla. Igen!


Idag ska jag träna core. Kl. 18. Första gången jag provar det. Hoppas det är bra. Inte så konditionskrävande har jag förstått, så det blir kanske en repa på bandet åxå. Får se då, hur slut jag är.


Hmmm... nu, 18 minuter efter öppning, kom första kommentaren om att jag är osminkad. Av en kille. Tänker de alltså på sånt?!


Nej, nu måste jag kissa. Har   M Ä N G D E R   med vätska att bli kvitt känner jag. Fick knappt på mig ringarna i morse. Så det finge bli en utdrivare idag och jag känner redan nu att det nog kommer bli som förra vecka... sisådär en 8 gånger här på jobbet.


Hörs senare. Ha det bäst tills dess!

Av Annci Hultström - 13 oktober 2010 20:26

God kväll alla gamla - men framförallt alla NYA - läsare! Och -ligt välkomna till min hörna i cyberrymden (lät rätt gamling-aktigt va??)! Skitkul att ni hittat hit! Hoppas jag skriver så ni vill stanna åxå   .


I detta nu så är mitt läsarrekord slaget med hästlängder... Tidigare rekord har varit (per dag): 45 (10/11-09,dagen jag opades), 78 (27/4-10) och 57 (7/9-10).


Men fram till detta nu har 113 pers läst min blogg. Idag bara. Min lilla oanseliga dagbok. Kul. Riktigt roligt. Undrar ni hur det gick upp så plötsligt? Jo, man kan "hajpa" bloggen. För 10 sketna kronor läggs det upp som en liten annons som visas på andra bloggsidor åxå. Det gjorde jag och vips... Men jag tror inte alla stannar. Fast det vore grymt kul. Så ni vet. Välkomna än en gång!!


Ja, vad blev det av den här dagen nu då? Jo, det blev Stinsen. Men inga skor hittade vi. Så efter middag där så blev det en sväng till Ica Maxi. Där hittade vi ett par som får duga så länge. Åtminstone tills vi hittar ett par vi är nöjda med och som sko-bärarinnan i fråga tycker är sköna. Köpte även 2 pumpor. Tänkte pynta jobbet med en pumpa till Halloween och sen en hemma.


Efter det var det av hem och alldeles nyss fick jag W i säng. Så löpning på bandet utgick idag. Kanske ska ta mig en repa på crossen, eller så vilar jag helt enkelt idag och kör i morgon istället. Hade annars tänkt vila i morgon. Men då är det core på Friskis. Det är jag sugen på att prova. Så får det bli.


Istället blir det soffan en liiiiiiten stund, sen bingen. Är så trött. Fattar inte, jag tänker lägga mig tidigt varje dag. Men nä... klockan blir ändå framåt 23 och då blir det bara drygt 7 timmar å det räcker inte för mig. Hur gammal måste jag bli för att inse det?!


Idag hade städerskan f.ö varit här och det riktigt luktade rent. Och det var rent. Lovely!! När vi är helnöjda, som idag, så är det så värt de där pengarna (men de två tidigare gångerna har det varit sådär med nöjdheten). T.o.m kylen hade de torkat ur idag. Är inte det vardagslyx på hög nivå så säg?!


Nej, nu ropar maken... nej, jag menar magen. Ett mellanmål väntar, med en kopp thé. Sen sängen!


Önskar alla en riktigt god natt. Och som vanligt - dröm fina drömmar. Det ska jag!

Av Annci Hultström - 13 oktober 2010 16:24

... på jobbet nu. Har ju fått fler arbetsuppgifter och det är så skönt. Dagarna får större mening. Och fort går dom. Ja, de kröp ju inte direkt fram förut heller... men, ja... nu älgar de fram.


Ja, hur som helst... nu är dagen i princip slut och jag styra bilen hemöver för hämtning av prinsessan.


Vad ska du göra ikväll? Berätta, så hörs vi sen.

Av Annci Hultström - 13 oktober 2010 12:47

Nu har jag precis ätit lunch. Blev rester från en pastarätt jag köpte i "matan" i måndags. Den var helt ok. Innehöll kokosmjölk & kyckling.


När jag satt där så började höger skinka rycka och gör än. Aningen irriterande. Varför? Kan det vara någon typ av träningsvärksrelaterat ryckande? Nu skulle det väl knappt synas för någon annan, men för mig känns det som att jag hoppar upp å ner på stolen. Märkligt!


Fick samtal från min chef om lönen. Halva mitt önskemål gick igenom. Så jag är halvglad i alla fall ;-). Nu är det bara att vänta på nästa revision i mars. Då ska det tydligen delas ut 2,6%.


Nej, nu ska jag ringa ett samtal till växel-leverantören. Har en del att reda ut och ska se till att få hjälp från dom.


Vi hörs igen. Senare.

Av Annci Hultström - 13 oktober 2010 09:00

God morgon... eller snarare morgon bara!


Varför? Jo, det ska jag berätta. Dagens vikt SUGER och det stör mig så...


Resultatet:


Nuvarande vikt: 80,9 kg

Skillnad: +0,6 kg

Total viktnedgång från start: 42,2 kg


Men om man ser till förra torsdagens vikt (då jag glatt utropade att jag kommit under 80) så är det +1 kg. BAJS tycker jag om det!!!!!


Anledningen fattar jag inte... visst, jag drack en hel del vin i lördags. Men vad fan - det kan inte vara anledning nog. Har iofs tränat 2 dagar och då drar jag på mig mer vätska. Men ja... jag skiter i det nu och går vidare. Nu är jag ju frisk igen och kan träna på bra. Så på 1-årskontrollen, om en månad hoppas jag ha bytt BMI-grupp... från fetma till övervikt. Det är mitt mål!!


Efter jobbet idag ska jag köra hem, hämta W och sen åka till Stinsen. Ungen måste ha höstskor. Hade två par hemma i skåpet, men jag har visst missat att barn växer en del på ett halvår   . Och framförallt hon... herregud vad hon stuckit iväg. Helt plötsligt kan hon ha de storlekar som är för hennes åldersgrupp. Så, ja... ett par nya skor får det bli. Eller två par kanske. Mat blir nog där då och sen hem å natta henne. Efter det ska jag ner och springa lite på bandet. De har öppet till 21 numera, så det ska nog gå att klämma in.


Appropå träna... vet ni vad jag tycker är det jobbigaste med det? Att duscha. Ja, faktiskt. Jag gillar inte att duscha. Tar för mycket tid. Tror jag upplever det jobbigare efter att jag klippte av mig håret. Kan gilla att bada ibland (som uppladdning inför party), men det där vardagliga duschandet är trist. Tro nu inte att jag inte gör det, för jag gör det. Men jag liiiiiiiiider   !


Förresten, jag har ju haft bloggen i över ett år nu. Och i och med det så har det tillkommit en rubrik i menyn till vänster... det är "Tidigare år". Där kan ni läsa vad jag skrev för ett år sedan. Kul. Tycker jag i alla fall. Som idag, då går det att läsa att jag för ett år sedan bokade hotell i Thailand till resan vi var på i mars. Det går åxå att läsa att jag lärde mig sms-blogga.


Nej, nu ska jag göra ett par knop här. Önskar er en toppenfin dag!

Av Annci Hultström - 12 oktober 2010 22:21

... sova, sova, sova. Säng, säng säng... sova, sova, sova.


Ja, roligare än så blir det inte nu. För jag är trött. Det där ki-box-passet får en att känna att man lever. Men fan så kul det är!! Det blir en stående punkt framöver. Grymt kul. Och ruskigt jobbigt. Men skönt. Och, sa jag kul??


Nä, nu - sängen. Vi hörs i morgon. Sov gott alla fina och dröm söta drömmar!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Livets resa - på mitt sätt! med Blogkeen
Följ Livets resa - på mitt sätt! med Bloglovin'

Följ mig


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se