Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under oktober 2010

Av Annci Hultström - 18 oktober 2010 08:05

... än vad helgen var är vad jag hoppas på. För den har inte varit kul... blä helt enkelt. Men nu glömmer jag den och går vidare.


Idag är det alltså måndag (om någon har missat det) och v. 42 (10 veckor kvar på året - var tar tiden vägen??).


Ikväll ska jag träna. Zumba trodde jag, men nä... det är utbytt mot ytterligare ett gästpass. Fuego, någon latinodans. Men det blir garanterat lika kul... bara det är dans. För musik och dans ger mig energi. Så är det!


Vi såg en film igårkväll, "Everybody´s fine":

  

Det är en film jag varmt kan rekommendera. En fin film, med eftertanke.


Under tiden strök jag faktiskt. Hatar det. Det är bland det tråkigaste som finns. Men jag insåg förra veckan att jag måste ta tag i det eftersom jag inte hade något att ta på mig, trots att garderoben är välfylld numera. Så jag strök hälften igår och ska ta andra halvan idag. Skönt när det är klart.


Nej, nu måste jag älga till damernas. Men vi hörs senare. Ha en toppenfin måndag!


ps. Tänker lite extra på min vän Linda som börjar sitt nya jobb idag, efter en tid av arbetslöshet. Lycka till i massor!

Av Annci Hultström - 17 oktober 2010 18:31

Då var den här söndagen förbi. Den gick i höstens tecken. Först tvättade vi i stora tvättstugan (inte så höstigt kanske). Mellan tvätt och tork var vi ute bland löven och fotade lite. Sen blev det lekplatsen. Efter det gick vi hem och tog en fika.


När det var dags att hämta tvätten igen gjorde H det medans jag och W plockade äpplen hos grannen. Av de bakade vi 2 stoooora äppelkakor (ska ta med till jobbet och bjussa tänkte jag) och sen satte jag igång med dagens middag - "Gulaschsoppa". Det var riktigt gott och passande efter en dag ute. Bra "frysa-ner-mat" åxå, så nu har vi några matlådor i frysen.


Trots att de sakerna varit bra, biter sig den dåliga energin kvar än idag dessvärre. Har försökt bita ihop och det har väl gått ok. Ända tills vi skulle cykla till affären allihop för att handla bakpulver (det var slut). Då började W... allt var fel... mössan ful, hjälmen trång (tog en tunn - och tydligen ful - mössa under och hon vägrade förstå att man då måste spänna ut den lite eftersom när hon hade hjälmen sist var hon mösslös), överdragsbyxorna blä o.s.v Då gick lyset på mig. Hon skickades in och fick gå å lägga sig och vila en stund. Själv gick jag på en promenad. Var tvungen att komma bort. Påvägen hem köpte jag det jag skulle. 


Väl hemma kom hon och bad om ursäkt. Då försökte jag förklara att det är jättebra att hon ber om ursäkt, men att det inte är så enkelt. Jag sa som det var, att jag är urbota less på hennes attityd och sura miner varje dag. Att det drar ner mig såpass att jag faktiskt mår dåligt av det. Sen kom tårarna. På mig. Då satt hon där och strök min kind och sa "Lugn, mamma, lugn".


Alltså, jag fattar inte... ibland vill jag verkligen fly allt, bo för mig själv och få "andas". Ska försöka komma underfund med när det är... jag anar redan nu att det är vid ägglossning som kulmen kommer. Är det så måste jag nog ta och kolla upp om det finns någon hjälp att få, för känslan är inte rolig. Den rent av suger...


Nu har jag tänkt krypa ner i badet en stund. Det händer inte så ofta, men jag gör det i hopp om att bli kvitt lite dålig energi. Kanske hörs vi senare. Om inte får jag tacka för att du läste och önskar dig en fortsatt bra söndag. God natt och sov gott - när det väl är dags!!!


p.s Gymmet öppnade inte förrän kl. 15 idag, så jag har inte hunnit dit. Så träningen idag fick bli promenaden jag tog. Den var rask (på ett argt sätt) och givande.

Av Annci Hultström - 17 oktober 2010 10:52

Hej världen!


Sovit gott? Det har jag, som en klubbad. Sov ända tills telefonen ringde och väckte oss vid 09:40. Sköööönt!


Igårkväll blev det "Dansfeber" och därefter surfade jag runt på lämpligt boende i Ullaredstrakten. Men allt är dyrt och det känns inte ok. Vi ska ju liksom bara sova där... Hittade ett kanonfint hus på stranden ett par mil bort till ok pris. Ska se om resesällskapet tycker det är ok.


Idag blir det en sväng till stora tvättstugan och sen blir det idel utevaro. Vilket väder. Me love!! Ska försöka fota lite fina höstbilder. Älskar alla fina löv. Återkommer med resultatet.


Nu ska jag borsta bissarna å göra mig klar.


Önskar en underbar söndag!!

Av Annci Hultström - 16 oktober 2010 22:16

God afton!


Har ni haft en bra lördag? Det har inte jag... orsak kommer...


För oss blev det som sagt Ikea idag. Köpte en hylla med backar till W´s rum, så bättre ordning än det är nu kan det inte bli där inne. Skönt!


Efter det blev det Stinsen där de andra två klippte sig medans jag fixade en trasig nagel. Men vad hade jag för det? När vi kom hem, och jag skulle börja packa upp den där hyllan jag nämnde här ovanför, så slog jag nämligen av en annan. Så det blir till att åka tillbaks en annan dag igen.


Vi avslutade med att handla lite på City gross och därefter åkte vi hem och fikade lite. Köpte lite tårta med oss och firade att jag fått fast jobb. Jag åt 4 teskedar, sen sov jag. På golvet nedanför köksbordet. Nu ska jag verkligen sluta äta sånt... har gått innan, men så fort jag gör det nu så dumpar jag. Så det är inte värt det längre... är inte ens gott som förr.


Så att döma av de två ovanstående styckena har dagen varit i det närmaste en skitdag. Jag har varit på dåligt humör hela dagen. Bara velat krypa in i en håla och ligga där. Eller snarare hade jag velat gå ut i skogen (SJÄLV) och bara gått. Gått tills benen inte bar längre. Allt har känts blä. Och det blev inte bättre av bruten nagel (det räcker med lilla i såna lägen) och dumping... eller en söndersalgen glasvas. Precis inköpt på Ikea. Hann äga den i 5 minuter innan den åkte av vagnen och for rätt i asfalten. 10000 bitar. Skit säger jag. Igen. Jag hoppas innerligt att morgondagen blir bättre. Då hoppas jag åxå att lilla Wilma "de-säger-en-sak-och-jag-gör-precis-tvärtemot-för-att-retas" Hultström är på bättre humör åxå. Tänkte tillbringa den ute och då brukar det kännas bättre faktiskt. Sen måste jag träna. Tänkte kuta på bandet. Då blir man åxå kvitt en hoper dålig energi.


Ja, det var nog med klagande... nu ska jag sova. Och gott hoppas jag det blir.


Avslutar med att önska en god natt med fina drömmar!!


Av Annci Hultström - 16 oktober 2010 10:05

God morgon världen!


Har ni sovit gott? Det har jag. Och när jag vaknade blev jag pigg som en lärka när jag såg den fina solen ute. Så härligt!! Och kallt är det åxå, -4.


Gårdagskvällen blev så slapp den bara kunde bli. Pizza till middag, sen film & popcorn. Medans H nattade W somnade jag i soffan och sov en halvtimme. Det gjorde att jag höll mig vaken ända till klockan slog spöke.


Idag skulle vi ju till syrran, men hennes man är febrig och kronförkyld. Det ville vi inte ärva (igen), så vi avstod. Istället blir det en tur till Ikea. Där ska vi köpa en möbel till W´s rum, en såndär trofast-stomme med smålådor. Allt för att få ordning på alla småsaker hon äger. Det blir även en tur till Stinsen (jag = fixa trasig nagel, de andra = klippa sig). Sen hoppas vi hinna med en stund ute åxå.


Därför avslutar jag nu och sätter fart.


Önskar en toppendag!


ps. Såg en film igår, "Flickan från ovan". Skum, men ändå bra. H tyckte inte den var speciellt bra, men något i den trollband mig. Därför kan jag ändå rekommendera den.

Av Annci Hultström - 15 oktober 2010 14:40

... skälvande timmar kvar. Sen är det HELG! Ska bli skönt. Längtar hem till mina mjukisbyxor å soffan. Är rejält sömnig ska erkännas (fast idag syns det nog inte tack vare att jag kom ihåg sminket idag). Kanske inte så oväntat efter en ruuuuuump-natt.


Trots tröttheten är jag nöjd med dagen. Har varit en hektisk och rolig dag. Roligare än vanligt faktiskt. Varför vet jag inte egentligen, men antagligen för att jag fått lösa en del problem. Och det är kul!!


Kan f.ö se att det var hajpen som gjorde mina siffror.. Nu när jag är borta från den är de nu nere på normala nivåer igen. Men siffrorna kvittar, jag är lika nöjd ändå :-).


Vad ska ni göra i helgen? Berätta vetja!

Av Annci Hultström - 15 oktober 2010 08:13

... var gårdagens antal besökare. Men vi får se framöver hur många som fortsätter följa mig på resan. Nu är jag borta från "hajpen", då faller det kanske bort en hel hoper. Det visar sig.


Men... hörrni... God morgon på er glömde jag ju säga! Har natten varit ok? Fantastisk? Åt skogen? Jag hoppas på fantastisk. Allt för att väga upp mot min... som klassar in i "åt skogen". Eller nä... inte ens där. Den var åt h-vete.


Har sovit som en riktig ruuuuuuuuuuuuuumpa. Först tog det över en timme innan jag somnade och när jag väl gjorde det så vaknade jag 2 gånger och hade svårt att somna om. När jag vaknade den tredje gången var klockan 04:42. Sedan dess har jag varit vaken. Så jag gissar att jag, efter ett glas vin i soffan ikväll, kommer somna helt ovaggad. Till Idol kanske? Följer ni det? Det har inte jag gjort, brukar normalt trilla in på slutet och finalen ser jag alltid.


Vilket vackert väder det är. Solen skiner från en klarblå himmel och termometern visade på -0,1 grad. Härligt. Jag älskar sånna höstdagar. Hoppas bara snön håller sig borta ett tag till. Såg tillbaks på mitt inlägg från ett år tillbaks, då snöade det för första gången den 13 oktober. Aningen tidigt för min smak.


Nej, nu ska jag äta lite frulle. Men vi hörs ju igen. Senare. Ha det så bra tills dess!



Av Annci Hultström - 14 oktober 2010 22:28

... är så många centimeter som jag mäter över havet. Ja, det blev inte en högre människa än så av mig.


Men 161 är åxå antal besökare som tittat in idag. Förstå... det är verkligen hur många som helst. Som jag skrev igår så skriver jag inte för att få många läsare. Men får jag många läsare är det peppande. För kanske kan jag inspirera fler till ett bättre liv. Och det ger mig energi och gör mig glad!! Genuint glad!!


Förresten, jag mätte mig ikväll åxå. Brukar göra det en gång/månad. Den 10:e. Men då glömde jag av det i min städiver, så det blev idag istället. Nu har jag tappat ytterligare 12,5 cm. Så totalt på min kropp har jag nu blitt kvitt 165 cm. Nä, korrigerar det där... det ska vara 165 ruggigt-ovälkomna-men-nu-sköna-cm. Tänk själva... 33 cm i midjemått och 30 cm runt röven. It´s fu****ing LOVELY!!


Nu tänker jag inte inspirera fler idag, för nu väntar bingen på mig. Ser fram mot att krypa ner. Kanske blir jag då åxå kvitt den begynnande huvudvärken?!


Hur som - God natt alla fina å sov gott!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards