Livets resa - på mitt sätt!

Direktlänk till inlägg 5 september 2010

Ego-inlägg - å lite annat

Av Annci Hultström - 5 september 2010 20:30

Ja, vad ska jag säga om gårdagen?!


F Y    F A N    V I L K E N    U N D E R B A R    D A G !!!!!


Jag visade ju er igår hur dagen började... med såååå fina presenter. Efter det skjutsade Henrik iväg Wilma till farmor. Under tiden fixade jag lite här hemma... strök min klänning, packade lite. Sen skulle jag ju bada skrev jag, men insåg att tiden blev knapp. Så jag tog en fullservicedusch istället. Ja, ni vet... raka lite här å där, hårinpacking, scrubba kroppen... Sen fixade jag håret. Men bara lite grann, skulle ju ändå till frissan.


Sen åkte jag till Stinsen. Frisören lyckades väl få det lite bättre igen. Så när jag klipper mig på allvar nästa gång så ska nog problemet vara ur världen.


Efter det gick jag direkt till Make Up store. De kunde ta emot mig tidigare, så vi körde på en gång. Hon frågade hur jag ville ha... men jag överlät det till henne och resultatet blev svarta sotade ögon med silverglittereyeliner och aprikosa läppar. Så här (bortse från rynkorna på denna extrema närbild   ):


Och lite mer helhet:


När jag var klar där gick jag genom Stinsen för att köpa strumbyxor. Kändes nästan slampigt att gå runt så sminkad... men ingen tittade konstigt i alla fall. Eller inte som jag såg...   .


Väl hemma igen var det hög tid att byta om och åka. Påvägen hämtade vi upp Linda´s mor & far som åkte med oss till festen.


Ja, och festen. Wow! Det var, som jag skrev inatt, såååååååå kul. Hög  partyfaktor. Underbar mat, supergott vin, fina tal och sånger. Och sist men inte minst ett jävla drag. Mycket tack vare helt underbara Seven Day´s (klicka för att läsa mer om dom) som spelade. Men åxå tack vare alla goa vänner!!! Vi rockade fett i 3 timmar (2 ballader bara)... svetten dröp om oss. Räknar det som både lördagen och söndagens motion. Faktiskt.


Nu kommer jag till egodelen i det här inlägget.


Till att börja med: Jag kände mig skitsnygg och det mina vänner var en ovanlig med alldeles underbar känsla.


Sen att jag fick höra det av så många människor boostade mitt inre med kraft så in i bängen. Det kom fram folk jag aldrig sett förr och berömde min klänning. Det kom fram folk som jag inte träffat på två år som sa att de inte kände igen mig och att de verkligen funderade på om det var jag. Det kom fram ännu fler jag inte sett på ett par år - flera killar - och gav mig grymma komplimanger... de sa att jag var ett bombnedslag, att jag var grymt snygg, en 10-poängare, 100% het o.s.v En äldre man kom fram till H och sa att han verkligen har en snygg fru. Och jag sög åt mig!! Njöt och gör fortfarande. Kommer jag att leva länge på. Och gissa om det taggade mig att komma i lite bättre fysisk form, träna mer och hårdare... så jag blir lite fastare?!


Jag vill tacka er alla för alla fina ord - det betyder enormt ska ni veta!!


Jaha, ska väl visa vad det blev så mycket hallå över... här är jag (bortse från bakgrunden, svårt att hitta ett rum med bra ljus):

   


Och till sist med min älskade man:


Två bra saker till med kvällen... jag höll i en 6 veckor gammal bebis en lång stund och jag kände sparkar av en liten tjej som ska komma i november. MYS!!


Nu ska vi se en film. Jag återkommer i morgon med rapport över den här dagen. Söndagen.


Önskar er alla en god natt med fiiina drömmar!! 

 
 
Ingen bild

Lotta

5 september 2010 21:26

Wow super snygg!
Tur att Henrik tagit fingret ur örat ;)
Kram

Annci Hultström

6 september 2010 08:14

Tack snälla!!

Fingret ur örat... nu är jag inte alls med?!

Kram kram

 
Ingen bild

Lotta

6 september 2010 10:33

Jag bad dig ju ta kort på Henrik med, då stod han med putande ölmage och fingret i örat sa du! :)
Börjar minnet tryta? Det är förlåtet du är ju 38 år nu :)

Annci Hultström

6 september 2010 11:09

Ah, just ja... nu är jag med. Det glömde jag bort i stunden.

Ja, det börjar nog tryta. Känner inte du åxå det - för visst är väl du åxå 38 nu?? ;-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annci Hultström - 16 april 2019 20:51


... tisdag. 2 arbetsdagar kvar den här veckan, sen 4 dagar ledigt. Det ska bli skönt. Inte för att jobbet suger eller så. Nä, det är solen med tillhörande promenader som lockar mig :-)   I söndags gjorde vi verkligen ingenting av nytta. Slöade he...

Av Annci Hultström - 13 april 2019 20:57

... vecka passerat. Igen. Alltså, var tar tiden vägen?   Vad har då hänt? Ja, den har väl sätt ut ungefär som förra veckan.   Lördagen: Lite vet ni. Fortsättningen var grillande. Årets första. Och oj, så gott!   Söndag: Långpromenad, s...

Av Annci Hultström - 6 april 2019 19:18

... lördag börjar rundas av. Vad har då hänt? Jag tänkte först att den varit förjävla slö, men när jag tänker efter så har det hänt en del trots allt. Frukosten åts inne, sen gjorde vi vår på baksidan. Dvs tog fram utemöbler, torkvinda, cyklar os...

Av Annci Hultström - 6 april 2019 09:27


... och sol. Ett gammalt vinterprat på radion. Snart frukost. En bra start på helgen. Eller iofs, den började ju redan igår med min egodag och planeringsmiddag hos vänner. Tacos blev det. För att ha 100% koll tog jag med egna ingredienser... kyck...

Av Annci Hultström - 5 april 2019 16:34

... inte helt som förutspått, men nästan. Efter frukosten drog jag på musik, dansade mig fram i en undanplockningssession, hängde en tvätt, läste lite, åt lunch och pw:ade ner till massagen. Det var gudomligt skönt. Somnade tillåmed en sekund...

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards