Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under augusti 2010

Av Annci Hultström - 20 augusti 2010 16:15

Nu är det bara några skälvande minuter kvar... det har varit en lång dag. Tycker det är skitkul här och har inte direkt längtat hem. Men ändå vill jag hem. Ser fram emot mjukisbyxorna (som f.ö är på tok för stora, måste köpa nya), maten å vinet. Kanske några tända ljus. Ett fotbad. Ja, mys helt enkelt.


Vad ska ni göra ikväll & i helgen?


Fick ett papper i min hand idag... en inbjudan till en kickoff (kvällsaktivitet) + program för två kickoffdagar. Hon frågade om jag visste om det och sa att nu vet du. Vet inte hur jag ska tolka det - är jag bjuden eller var det mer för info? Kan man fråga eller verkar man tiggande då? Hmmm... knepigt att vara inhyrd ibland...


Nej, nu ska jag göra ett sista ryck. Sen blir det hemgång.


Önskar er en härlig fredagkväll!!

Av Annci Hultström - 20 augusti 2010 10:45

Så var det äntligen fredag. Den här veckan har faktiskt känts tung (syns på spegelbilden åxå)... känner mig sliten. Beror tveklöst på den huvudvärk som förföljt mig. Känns som att flera dagar fallit i töcken p.g.a den. Har varit trött, off, orkeslös. Måste verkligen ta mig till en kiropraktor känner jag. Det sitter i nacken. Drar mig för det för sånt är ju alltsom oftast på dagtid och då ska det tas in vikarier och så... en massa meck. Jag vet, det är inte mitt problem... men ändå. Har ett ställe vi kan gå på genom jobbet. Betalar bara 150kr då och jobbet resten. Ska ringa dit i alla fall och se när de skulle kunna tänkas ha en tid.


Igårkväll ringde det på dörren strax efter att vi nattat W. Henrik älgade ner (jag stod byxlös för tillfället). Då var det en av våra sööööta grannflickor. De hade plockat en massa plommon från sitt träd och frågade om vi ville ha. JA TACK, det ville vi. Har dock inte smakat än, men ikväll ska jag gå lös på påsen. Mmmm... kanske får fart på magen då åxå (för den vill fortfarande inte riktigt släppa ifrån sig något   ).


Ikväll blir det grillning, ett glass vitt, plommon, crosstrainer, popcornmys, film, äppelkaka (för de andra två). I vilken ordning vet jag inte än. Och i morgon blir det ju Diggiloo vid Ulriksdal. Trevligt. Men jag kollade vädret och det lovar ju inte direkt gott. Förhoppningsvis inget regn i alla fall. Appropå väder... det vara bara 10 grader när jag vaknade i morse. Brrr... nu börjas det. Men positivt är att jag då får använda min nya fina jacka!! Lovar att visa den när säsongen är här.


Nu har jag en bild att bjuda på... håret, efter försök till rättning:


Lite bättre blev det i alla fall... jämför själva med innan:  

  


Men jag haver hopp till ett ännu bättre resultat om två veckor.


Nä, nu ger jag upp för nu. Är tomt i huvudet. Ja, igen...   .

Av Annci Hultström - 19 augusti 2010 21:59

God afton vänner!


Ja, jag var alltså till frisören ikväll. Han såg, erkände och ursäktade sig 100 gånger. Han försökte rätta till det så gott det gick. Men sa att jag måste komma tilbaks om ett par veckor när det vuxit ut lite för att se om det går att göra det bättre. Så en tid bokades, den 4 september (på min födelsedag å allt :-)).


Han behövde inte platta det sa jag, för jag skulle ändå träna (körde 15 minuter på crossen igen) och efter det har jag inte orkat fixa till det, så foto uteblir. Men i morgon, då ska jag försöka få till det.


Utöver det har inte så mycket hänt. Ser på en film nu, "Remeber me"... eller rättare sagt, vi såg den. Men så hände något med nätverket och x-boxen förlorade kontakten med servern. Så nu meckar H.


Huvudet värker fortfarande. Får nog bli en sväng till en kiropraktor tror jag. Så här kan jag inte ha det.


Nej, nu ska det visst funka här. Så vi ska se vidare. Men vi hörs i morgon igen. Sov gott nu och dröm sött!!

Av Annci Hultström - 19 augusti 2010 15:30

... i bloggen. Ja, jag har varit lite slarvig att använda mina olika kategorier. Men det ska jag bli bättre på. Så från nu kan ni klicka på "Allmänt" för att se ALLA inlägg. Vill ni bara se bilder som har med viktresan att göra klickar ni på "Viktresan - bilder" o.s.v


Däremot är jag inte klar med kategorin "Viktresan". Är många inlägg som inte är placerade där än, men jag jobbar på det. Så i morgon eftermiddag hoppas jag vara klar med det.


Nu är det inte långt kvar till hemgång. Ska ju gå lite tidigare idag, dagis stänger ju lite tidigare än vanligt. En tjej här på företaget kommer att lösa av mig 16:20. Schysst att det går att lösa så någon enstaka gång.


Så jag avslutar för nu... ska göra ett par saker innan dess. Men vi hörs igen senare. Då är jag förmodligen tillklippt.

Av Annci Hultström - 19 augusti 2010 11:30

God middag! 


Vad fort den här veckan har gått. Går nog hand i hand med att det blitt mycket mer att göra. Men så skönt det är! Gör absolut ingenting!


Ikväll ska jag göra ett nytt försök med frisören. Får se om han behagar dyka upp idag. Han kanske är rädd för mig?! ;-)


Huvudet då? Ja, det är helt klart bättre. Men fortfarande aningen ont. Segdraget den här gången. Skit.


Nu är det bestämt - vi ska åka till Gotland och hälsa på bästaste Totte-liten & Henrik (hennes sambo). Det blir allahelgonahelgen. Avresa torsdagkväll och hem söndag. Så vi får fira vår 6:e bröllopsdag på den vackraste av öar. Det gläder mig!! Å träffa Totte, det var f*n inte igår. Saknar henne massor!! De har ju flyttat till hus åxå. På landet. På riktiga landet. 2 hus mitt i ingenstans som jag förstått det. Ska bli kul att se. Och att se ön den årstiden blir åxå kul. Oj, det är mycket som ska bli kul. Kul!


På söndag ska vi dra till Uppsala och Fyrishov. De ska ha en föreställning där då som W gärna vill se. Supersnällasilversara och Stålhenrik - ingenting känns. W vet inte om det än och det ska hon inte få heller. Av någon anledning blir det ofta fel när hon vet vad vi ska göra. Det är som att hon tycker det ska bli så kul, att hon har svårt att hantera det, så allt blir fel och det slutar med bråk. Så vi brukar inte förbereda henne på saker längre (som funkade bra förut), utan säger att vi ska åka å handla åsså bara åker vi dit vi ska. Problem solved!


Snart är det dags för lunch. Det ser jag fram emot. Är lite hungrig idag faktiskt. Pasta med köttfärssås blir det. Gott! Middagen idag är däremot väldigt oklar. Får fundera. Det är det första W frågar om när jag hämtar henne - vad det blir till middag. Och vad jag än säger så tycker hon inte om det - om det inte är korv, köttbullar eller pannkaka inblandat på något sätt. Jag brukar bara säga att hon väl får vara utan då. Okej, jag äter väl då. Och det gör hon. Numera är hon bra på att äta faktiskt. Det började vända under sommaren. Skönt!


Nej, nu rundar jag av för nu. Hörs igen. Senare.

Av Annci Hultström - 18 augusti 2010 22:15

...gick inte. Dumpade fett!! Kallsvettig, illamående,halsbränna, hjärtklappning...ja, allt på en gång. Men nu vet jag det och kommer inte äta den igen. Det enda som hjälper är sömn...så god natt (igen).

Av Annci Hultström - 18 augusti 2010 21:05

... det blir inga bilder på håret nu. De ringde när jag stod på dagis och avbokade. Men jag fick en tid i morgon kl. 19 istället. Så då gör jag ett nytt försök.


Idag har jag hunnit en del sen jag kom hem. Lagat mat, bakat äppelkaka, plockat undan lite, plockat vindruvsblad, kört en kvart på crossen. Nu är jag helt slut. Huvudet värker fortfarande, men faktiskt känns det lite bättre. Vet inte om det beror på att det knakade till i nacken förut. Kanske hade något legat fel? Men trots det ska jag tigga till mig en massage igen när H kommer hem (nu öppnade han faktiskt dörren), han har skickat ett paket + handlat lite. Någon film blir det dock inte idag... ska lägga mig i tid igen.


Nä, nu ska vi fika äppelkaka. Ska bli gott. Är faktiskt rätt sällan jag äter sånt numera (mycket knäcke å skorpor blir det). Få se vad magen tycker om den.


Nä, nu avviker jag, Önskar en god natt med idel vackra drömmar.

Av Annci Hultström - 18 augusti 2010 14:35

... uttråkad för tillfället. Så jag bjöd över min kära man hit, så tog vi oss en svängom. Naturligtvis såg vi till att föreviga oss. 


För att se mig, klicka HÄR.


För att se H, klicka HÄR.


I övrigt är dagen ok. Huvudvärken börjar ge med sig. Men ännu är det inte helt bra. Får nog bli en repa till med massage ikväll helt enkelt.


Nej, nu ska jag äta mellanmål. Det blir en knäcke med philadelphia och skinka på. Till det ett glas mjölk.



Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards