Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under juni 2010

Av Annci Hultström - 4 juni 2010 12:15

... jag blir så glad när det är sådant här väder. Strålande sol och vetskapen om det ska fortgå hela helgen. Wwwwiiiiieeee! Och ännu bättre blir det när man känner doften av dessa ljuvliga blommor:

  


Vi rationaliserade ju bort vår lilla syrén för någon vecka sedan, men många av grannarna har. Så när jag går från parkeringen går jag formligen igenom doften. Mmmmm... sommar!!!


Varför just syrén, för mig, är så förknippat med sommar är barndomsminnen.


Skolavslutningen (åk 1-6) hölls alltid i bygdens största kyrka, Västlands kyrka. Alla barn samlades en bit bort för att sedan tåga högtidligt till kyrkan. Och där vi ställde upp var det MÄNGDER med syréner. Långa, långa häckar med ljuvlig doft. Kommer aldrig att glömma det!!!!!!! Vi gick där med våra Sverige-flaggor, finklädda och sjungandes. Väl framme vid kyrkan kantades grusgången upp emot entrén av alla föräldrar. Inne i kyrkan doftade det åxå av syrén och andra sommarblommor.


Åh, vad jag önskar att Wilma kommer få ha så fina avslutningar i skolan.


Oj, oj... vilken nostalgi det blev... nästan så det blev vått i ögonvrån. Men så blir jag varje år vid den här tiden. Beror nog på alla lyckliga studenter man ser.


F.ö har dagen varit bra så här långt. Jag lämnade Wilma idag, Henrik hade ett morgonmöte på jobbet. Det har han varje fredag iofs (har missat några sen jag började jobba, vilket inte var så poppis tydligen), så det kommer vara jag som lämnar och han som hämtar på fredagar numera.


Och i och med det kommer det krävas, om möjligt, ännu bättre planering på morgnarna. För jag klarar inte av stressen på morgonen känner jag... minsta krångel från lilla fröken och jag får spel. Har ju liksom en tid att passa numera, vill/kan/får inte komma försent. Och i morse började vi tyvärr lite för sent. Så jag fick ett halv-spel. Men hon kom tillslut dit och jag hann i god tid till jobbet. Så slutet gott, allting gott!


Kvällen kommer inte bestå i så mycket mer än sittande. På altanen. I solen. Med ett glas vin i näven. Ser fram emot det redan.


Och i morgon får vi besök. TREVLIGT! Vi har ju inte setts allihopa sedan Thailand... 2 månader sedan med andra ord. Saknar dom!


Söndag har vi inga planer för just nu. Blir det fint väder blir det nog en picninc någonstans där det firas nationaldag. Åsså ska jag köpa mig en klänning. Skulle vilja ha en jeans-skjort-klänning. Undrar var jag kan hitta det?! Har nämligen nått mitt nästa mål och då är belöningen ett plagg. Nu har jag iofs köpt lite kläder under tidens gång - men bara begat/loppis och det räknas inte ;-).


Nej, nu måste jag äta åxå. Och kanske trycka in en stund i solen.


Men vi hörs en sväng ikväll igen. Ha det så bra tills dess!

Av Annci Hultström - 3 juni 2010 21:53

Wilma har ett riktigt hästminne... hon glömmer inget!!! Nu behöver det inte bara vara saker som hände för länge sedan, utan det kan vara saker som hände igår - men som man trott gått henne förbi. Det jag tänker på nu är... igår när jag hämtat henne på dagis och vi kom hem, slängde jag av mig skorna pronto. Hade gjort mig till och gått i klackskor en hel dag. AJ, AJ, AJ vad ont jag hade. Då sa jag lite för mig själv att de skorna skulle jag inte ha igen.


Detta snappade hon upp, obemärkt. Så i morse när jag skulle gå sa hon: Mamma, ta andra skor idag så du inte får ont idag åxå.


Och förra sommaren så fick vi med oss en gaffel från Lotta m. fam. Tror vi hade picnicat och den följde med oss av misstag. Sedan har den legat i ett skåp... har glömt den varje gång vi ska ses. Ibland, när jag sett den så har jag nämnt det. Men nu var det lääääänge sedan vi pratade om den gaffeln. Men så igår, när jag berättade för Wilma att Lotta å dom ska komma i hit i helgen så säger hon: Mamma, då får vi inte glömma att ge dom deras gaffel.


I går när vi kom hem sa hon åxå: Jag har hört pappa säga Fy fan. Det är ett svärord och man får inte säga så. Så Du måste faktiskt säga till honom att man inte får säga så. Tilläggas kan att jag gjorde det på kvällen. Tog det allvarliga snacket   . Han förstod och lovade att aldrig göra det igen.


Jag fattar inte - hur kan hon snappa upp allt?? Man får verkligen passa vad man säger och lovar .


Nu till något annat kul... Idag har jag fått några kommentarer + en i förrgår ... de första på lääääänge. Det gör mig glad, riktigt glad. Så var inte blyga, kommentera och gör min dag ännu bättre.


Marre - tack snälla! Jag trivs bra i frissan. Måste kolla på kort... har ingen minne av att du hade så kort hår. Ser bara bilderna framför mig från Lefkas, när du sitter ute på ballen med papiljotter i luggen och dricker ouzo . Och du är såå välkommen i vårt lag. Då döper vi bara om oss till MALALA . Puss vännen!!


Totte-liten - först vill jag säga att jag saknar dig. Nedrans pöl som skiljer oss åt. Jag är för ett brobygge. Borde väl gå va?? Sen vill jag tacka för komplimangen. Du é snäll du. Puss raring!!


Lott@ - Tack! Det trodde jag åxå, att det skulle dröja alltså... men jag önskar att jag hade orkat springa mer. Men Rom byggdes inte på en dag... så det tar jag nästa år.


Nej, nu ska jag leta mig mot sängen... är helt slut. Har haft apjobbig mensvärk hela dagen. Det är inte likt mig, har bara hänt en handfull gånger i hela mitt liv... så det har tagit på krafterna. Sen har vi ju faktiskt storstädat åxå. Så nu ger jag upp för idag.


Önskar er alla en God natt med fina drömmar!

Av Annci Hultström - 3 juni 2010 09:44

...f*n att börja springa på allvar - det är jag. Så nu har jag beställt ett par löpartidningar för att få inspiration!! Gjorde ju inget att det följde med en puls/löpaklocka med den ena och en Craft löparjacka med den andra. Å löparbrallor köpte jag ju häromdagen på Vårruset (strl L   ). Skor, funktionströja och sport-BH har jag sedan tidigare. Så nu j****r ska det kutas.


Hej förresten kära läsare!


Mår ni bra en härligt solig dag som denna? Jag hoppas det. För själv kan jag inte må annat än bra. Solen ger verkligen energi. Och jag känner att kraften börjar komma åter. Kan det bero på att jag faktiskt sovit lite mindre nu ett par nätter? Blev det för mycket med nästan 9 timmar/natt ett tag? Ja, jag tror det. För nu när jag sovit 7 är jag piggare.


Jag tog ett par bilder på mig själv idag, så kvaliten är lite sådär... men dom visar i alla fall min frisyr. Den korta.

  


Ser ni min mobil på bilden åxå? Den har fått nytt skal. Egen design. Pimpad så in i norden   . När jag köpte den fick jag ett egen-designat skal på köpet. Så jag beställde det för några veckor sedan och häromdagen kom det. Framsidan är fint rosa och baksidan är ett fotocollage med bilder som betyder mycket för mig (bröllopet, första titten på Wilma när hon föddes, bröllopsresa med lip-bild, puss-bilden m.m.) Riktigt fin blev den. Blir glad av att titta på den. Ska nog beställa nåt mer skal sen. Kostar inte mer än 150:-. Som hittat.


Åsså en köra-bil-bild:

  

Ser jag inte vansinnigt cool ut i mina helt superäkta thai-Chanel-brillor   ??


Nej, nu avslutar jag för stunden. Men vi hörs ikväll igen. Ha en underbar dag!

Av Annci Hultström - 2 juni 2010 22:54

God kväll kära läsare!


Nu sitter jag i soffan, nyklippt, och tänkte bjude er på några bilder. Dock ingen på mig med kortare hår... för det visar sig inte från sin bästa sida just nu. Vet inte vad han pysslade med idag när han skulle styla det. Så den bilden kommer en annan dag.


Men här kommer en hoper andra. Först från fotbollsmatchen:


Bosniska klacken

Vi

Bosniska klacken

Bosniska laget med små-spelare 

 Svenska laget med småspelare


Åsså några från Cirkusen:


        


Det var en fasligt massa ovanliga djur med... sjölejon, kameler, kor (!!), elefanter. Kul som attans!!


  I farmors knä, bredvid kusin Nathan.

 Denna raket snurrade runt runt. Samtidigt hängde det ett par under och gjorde diverse trapetstrick. Riktigt coolt var det.


Och till sist, två bilder på Team WALALA:

 Bakre raden, från vänster: Lotta, Anki och Anne-Lott.

Nedre raden, från vänster: Jag och Lotta-Li.


 Och här lite omkastad ordning.


Den sista deltagaren, Wilma, var inte med. Hon var tvungen att sova vid den tiden   . Ja, nu ser ni våra namn... får ni ihop det med lagnamnet då? Japp, våra första bokstäver blir just WALALA. En annan kul grej med laget... vi har ALLA dubbelnamn egentligen. Lotta = Lise-Lotte, Anki = Ann-Kristin, Jag = Anne-Cathrine, Lotta-Li = Ann-Charlotte. Vad är oddsen????


Jag kastar med en bonusbild, tagen av Wilma häromdagen:

  


Nej, nu sängen. Är helt slut. Efter middagsfix (grillad lax med fetaostkräm) åkte jag ju å klippte mig. Sen storhandla å tillsist hem å diskade å städade lite. Så nu orkar jag bara inte mer.


Får önska er alla en angenäm natt. Hoppas ni får drömma söta drömmar.

Av Annci Hultström - 2 juni 2010 16:30

... dag har det varit. För första gången faktiskt. Den har formligen sniglat sig fram. Men nu så.


Adjöken!

Av Annci Hultström - 2 juni 2010 12:15

Hej vänner!


Ja, idag är det stora fixadagen här på jobbet. Har en el/tele/fixar-kille här. Han ska ta bort en arbetsplats. Jag är ju liksom helt själv här, men har 3 arbetsplatser. Så en ryker. Vill få det luftigt här. Han har än sålänge tagit dän alla kablar... det tog sin lilla tid. Herregud vad kablar... Och så flyttar han en dörr-öppnar-knapp så jag kan öppna dörren även från även från receptionsdisken. Nu kan jag bara göra det från mitt bord.


Sedan har jag fått skärmar framför de två andra arbetsplatserna. Så nu slipper kunderna se rakt in i kabelhärvan.


Så när jag rumstrerat om här färdigt kommer det vara en reception i toppklass   !!


Jaha, hur mår jag i mina ben idag då? Tja, som jag förtjänar... det känns att jag tog i igår. Men det är sååå skönt!! Och jag ser fortfarande fram emot nästa veckas lopp.


Nej, nu måste jag äta lunch åxå. Men vi hörs ikväll igen. Då med bilder. Ha det bäst så länge!


Av Annci Hultström - 1 juni 2010 22:40

Nu är jag hemma. Det har varit en toppendag. Verkligen!!


När vi kom dit strosade vi runt lite, mötte upp de andra, var med på uppvärmningen och letade oss sedan till vår fålla: "Lunka". Starten gick 19:25, men vi kom nog inte iväg förrän 19:30 - var sjuuuukt mycket folk (totalt 19000). Sedan gick/sprang jag hela vägen och kom i mål efter 35 minuter ganska precis. Det är vad jag normalt tar 4 km på. Nu var det ju 5 som klarades av.


Jag blev riktigt rörd emellanåt. Det var stämningsfyllt och jag känner mig så stolt över mig själv. Fick tårar i ögonen vid ett par tillfällen. Och jag ser redan fram emot nästa lopp... Blodomloppet nästa onsdag.


Väl i mål fick jag min fina medalj, mötte upp vännerna och åt vår picnic. Den bestod f.ö av MASSOR med mat. Generöst och gott var det!


Nu ska jag lägga mig, men jag lovar att återkomma i morgon med bilder på Team WALALA. Vad det betyder? Det får ni veta då.


Sov gott och dröm sött - det ska jag!

Av Annci Hultström - 1 juni 2010 07:45

... idag höll jag på att åka till jobbet osminkad. Ja, kan ni tänka vilken katastrof?! För så ytlig är jag nuförtiden, så det hade varit HELT otänkbart... . Kom ända till bilen innan jag insåg misstaget. Så det var bara att vända hem igen. Så nu sitter jag här, fräsch som en nyponros och sminkad .


God morgon förresten! Hoppas ni har sovit gott och är riktigt laddade för en ny dag. I solen har jag hört. Det är helt underbart att det faktiskt blev en sommar efter den låååånga vintern. Visst, vi fick ju över 3 veckor med sol i mars. Men det är ändå skönt.


Jag har sovit riktigt gott inatt. Det är bra. Då orkar jag kanske springa lite av vägen idag. Halsontet har gett med sig i princip helt, så det ska nog gå bra. Hoppas jag. Om inte så går jag helt enkelt. Inte värre än så. Men Wilma, hon hoppas på vinst. Hon sa i morse, när jag berättade att jag skulle springa ett lopp ikväll: Mamma, då hoppas jag du vinner. Mmmmm, tyvärr lär nog inte det hända. I alla fall inte i år. Nästa kanske .


Nej, nu måste jag jobba. Men vi hörs senare igen. Efter loppet - om inte förr. Ska se då om jag orkar peta in några bilder åxå. Beror på vad klockan är när jag äntrar hemmet igen.


Ha en härlig tisdag!!


p.s Dagens vikt är 88,3. Tappade alltså 0,9 den gångna veckan. Skönt!

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards