Livets resa - på mitt sätt!

Alla inlägg under juni 2010

Av Annci Hultström - 11 juni 2010 20:43

Jag har ju glömt berätta... igår gjorde jag något jag inte gjort på VÄLDIGT många år. Jag stod på huvudet och gick skotkärra (med hjälp av Henrik). Skulle visa Wilma hur det gick till. Men jag vet inte om jag var någon värst bara lärare... hade lite svårt med balansen   .


Nu har vi förresten ätit middag. Det blev tacos (det var inte mamma å pappas första gång... utan andra). Sen blev det popcorn å annat gott i soffan. Nu sover Wilma och vi vuxna dricker vin. Tänk vad gott det är. Framförallt på en fredagkväll. Det är något jag inte tänkt på innan på samma sätt. Men nu när jag jobbar heltid är det en helt annan grej med fredagar.


Nu ska vi spela lite Wii. Det däremot är föräldrarnas första gång.


Ha en fortsatt bra kväll, vi hörs i morgon igen.


Och - sov gott å dröm sött när det väl är dags!!

Av Annci Hultström - 11 juni 2010 13:45

Idag har vi blitt med stor diskmaskin. Jippi! Hurra! Eller ja, den bor inte hos oss än. Men den är beställd. Kommer nästa vecka. Åh, så skönt det ska bli att faktiskt få in allt i maskinen på en gång efter en stor-middag. Som det är nu måste vi diska 3 maskiner innan vi är klara. Och att kunna diska matlådor. Och bunkar. Som sagt - skönt!!!


Förresten. Hej på er. Hoppas alla har det bra i regnvädret?! Vad ska ni göra i helgen? Jag önskar att det kunde fått varit fint väder nu till helgen, skulle ju sälja på loppis. Men det blir det definitivt inget av med eftersom det ska regna även då. Så vi ska försöka hitta på något annat kul att göra.


Har inte kommit loss att skriva förut idag. I morse han jag inte. På lunchen var jag till Media Markt och beställde diskmaskinen. Men nu så... har ju upplärning idag och nu när hon svarar själv tog jag mig friheten.


Skrev ju om idioter till bilister igår. Jag skrev att det inte varit mitt fel någon gång... Fick en kommentar på det från en Crille. Han skrev:


Inte mitt fel??? Hmmm jag undrar nog. "När jag såg att han var påväg så gasade jag och lade mig på tutan."

 

Visst, så kan man ju se på det. Framförallt om man är kille och kör på ett liknande sätt själv... Men grejen i det här fallet var att han bröt FETT mot trafikreglerna. Och med mitt gasande/tutande ville jag bara få honom att förstå att det verkligen inte är ok att kasta sig in från en vänster-svängande fil till en rakt-fram-körande fil för att man inte orkat stå i den kön. Jag hoppades nästan att han skulle köra in i min vänstersida. Eller in i refugen framför. För han hade åkt dit så grymt på det. Så jag vidhåller - jag är HELT oskyldig. PUNKT!


Ikväll kommer ju som sagt mina föräldrar. Då blir det tacos och fredagsmys med "Det regnar köttbullar". En äkta barnkväll. Fast ett glas vin blir det åxå, får inte bli för barnsligt . Å se mamma å pappa äta tacos... bara det . Är nog deras första gång tror jag.


Nä, nu ska jag gå och kolla om restaurangen har ett par kakor till försäljning. Vi blev fikasugna så här på en fredag och allt.


Men vi hörs igen ikväll. Ha en fortsatt underbar fredag!

Av Annci Hultström - 10 juni 2010 21:40

Jag är så trött idag. Sov som en ruuuuuumpa inatt. Vi fick nämligen besök av en elvisp. Wilma heter hon visst... Hoppas innerligt att hon håller sig i sin säng inatt. Hon säger att hon drömmer mardrömmar. Kanske är det så, men då har vi olika syn på vad en mardröm är. För när jag frågade i morse sa hon - skrattandes - att hon drömt om att hon var på lekland med en kompis. Huuuu, så läskigt   .


Har f.ö inte hänt många knop här ikväll. Jag har plockat undan lite, vikt lite tvätt. Henrik har varit och tagit fästingsprutan och är nu och handlar lite. Händer inte mer nu, så jag ska faktiskt lägga mig snart... tänkte vara i säng senast 22:20. Då får jag 8 timmars skön sömn. Förhoppningsvis.


Önskar en god natt, med fina drömmar! Vi hörs i morgon!

Av Annci Hultström - 10 juni 2010 17:16

Jag har bara jobbat en månad - och därmed kört vil varje dag i en månad - men redan har jag varit nära att krocka en hoper gånger. Och faktiskt - det har aldrig varit mitt fel. Fattar inte hur många idioter det vistas på vägen... Detta är de två incidenter som hände idag...


Jag skulle korsa E18 och låg i det enda fältet som gick rakt fram. Åt det hållet är det alltid de längsta köerna. Så blev det grönt för vänstersvängande. Filerna tömdes. Så blev det grönt för mig. Då kommer det en bil, i filen för vänstersvängande,  som nu är tom (vilket är tidsbesparande för jubelidioter), kör förbi mig och trycker sig in framför mig precis innan refugen. När jag såg att han var påväg så gasade jag och lade mig på tutan. Pucko!! Detta är inte första gången det händer. Man tror ju att ett sånt pucko har jävligt bråttom och är agressiv i trafiken... men nä... han lägger sig framför mig och fis-kör. Ännu mera pucko!!


Sen hann jag väl 2 km, kör in i en rondell och vips - en lastbil kör bara rakt ut. Vi var många som fick tvärnita. GAH!!! Så irriterande.


Så här är det varje dag - nästan. Man kanske ska köpa sig en bil i folkraceklass och börja köra likadant. Jag menar, den behöver man inte vara rädd om... BLÄ säger jag!!


Nej, nu ska jag laga mat och sedan hämta Wilma som är hos John och leker.


Men vi hörs senare ikväll. Ha det bäst tills dess!

Av Annci Hultström - 10 juni 2010 12:15

... och pust. Igår sög det verkligen att springa/gå. Så det blev mest gå faktiskt. Vet inte varför det kändes så. Kanske var det att jag hade saker som störde rutinen... håll efter 1,5 km + ont i lilltåns skavblåsa sedan förr. Mot deta tog jag en vass pinne och knöt handen runt - för att få tänka på något annat. Sen var det miljön. Så vackert så jag kom av mig ibland... tittade på allt för mycket liksom. Sen var det ny musik i spelaren... musik som jag inte visste var det var, det bröt rutinen. Fast det hade jag bett om, så det var mitt eget fel. Så med dessa alla "dåliga" förklaringar i benen slutade loppet på 42 minuter - 5 minuter mer än på vårruset. Inte bra, inte bra! Men jag gjorde det i alla fall. Får ha det som tröst.


Idag har jag upplärning igen, samma tjej. Det går bra för henne. Lite finslip på fraser och det blir kanon!! En social och söt tjej, gotländska. Charmigt det är!


Jag hämtade mitt Ellos-paket igår. Kunde ha det mest. Ett par byxor var felmärkt. På påsen stod den storlek jag skulle ha, men på byxan stod strl. 38. Så lite åker tebax, men det mesta sparas. Vinterjackan var UNDERBAR. Bara längtar tills jag får använda den. Ok, det får vara sommar först ;-).


Nej, nu måste jag äta lunch åxå. Vi hörs igen ikväll. Ha en bra dag!


p.s Tack sötaste Totte-liten för hejaramsan igår. Den värmde :-)

Av Annci Hultström - 9 juni 2010 07:58

God morgon kära läsare!


Så var det onsdag. Den 9 juni redan. Vad fort det går. Snart är det ju semester. En månad kvar bara. Men om jag ska vara ärlig hade jag nog kunnat köra på hela sommaren, har energi till det. Men då hade jag nog varit rätt sliten nästa vår.


Jaha, idag ska jag ha upplärning. Jag är betrodd med det allaredan. Så jag ska lära henne allt jag kan   . Känner mig iofs lite osäker på vissa saker. Men det löser sig garanterat åxå. Hon är visst ny i yrket helt och hållet, så jag ska även lära henne svarsfraser och så. Nice - forma en ny mig .


Och nu är bilen inlämnad på uppfräschning. Utvändig tvätt och invändig städning. De putsar all vinyl och så åxå... å alla rutor. Den kommer bli som ny. Hoppas jag. Men de verkar bra och seriösa. Och väldigt serviceminded. För om jag inte kunde hämta den innan kl. 16 så skulle de antingen vänta tills jag kom eller köra hit bilen. Men han trodde den skulle vara klar till lunch. Då kan jag hämta den då.


Nej, nu börjar jag snart. Så jag avrundar här. Vi hörs ikväll. Efter loppet. Om jag orkar vill säga.


Ha en bra onsdag!

Av Annci Hultström - 8 juni 2010 20:25

Som jag skrev tidigare, så blev det pannkakor till middag. Har ätit det ett par gånger förut och det har gått bra. Men icke idag. Dumpade. Mådde illa och ville sova. Inte jättekraftig dumping, men ändå. Så nästa gång blir det något annat för mig när familjen vill äta det.


Och vet ni vad? Jag har sett ett helt avsnitt av Biggest loser UTAN att gråta. Vad hände? Somnade jag? Hmmm... men jag minns ju allt. Skumt...


Nej, nu ska vi se ett par avsnitt av How I met your mother. Sen blir det sängen... måste vara utvilad i morgon när jag ska springa Blodomloppet. Håll en tumme för att det är bra väder. Please?!


Sov gott och dröm sött - när det väl är dags!

Av Annci Hultström - 8 juni 2010 16:00

... som behövs för att göra folk här på företaget glada. Snacka om att de är utsvultna på "det lilla extra". Som t.ex nu... jag har lagt det lilla som är kvar av veckans frukt i en fin glasskål istället för en mer än halvtom tråkig ful korg. Och det har fått var och varannan att lyfta på ögonbrynen och berömma. Och varje dag kommer någon förbi och säger att det ser så fint och proffsigt ut här nu. Tänk vad en STOOOOOOOOOOR städning + lite annat piff kan göra.


Hade ju lunchmöte med min chef + kvalitetsansvarig idag. Och alla är idel nöjda. Jag har mer än väl svarat upp emot kundens förväntningar. Kul att höra. Men iofs - det är kanske inte så konstigt med tanke på hur det var här. Behövs egentligen inte mer än att jag fått i ordning, är trevlig och på plats tror jag. Men som sagt - kul som attans att höra. Det var ett tag sedan jag fick cred för mitt jobb på det sättet.


Nu är det snart dags att gå hem. Japp, jag vågar mig på att skriva detta på arbetstid... är så lugnt här och jag har gjort allt jag ska idag. Nu inväntar jag bara in det magiska 16:30-slaget. Då går jag. Hem. Där ska det göras pannkakor idag. Mmmmm... Sedan måste jag ringa Lotta-Li åxå. Måste få planerna till morgondagens "Blodomlopp". Mötesplats och så. Ni håller väl en tumme för att det är fint väder i morgon va? Eller är det kanske regn man ska ha, då lär man väl springa utav bara f*n  .


Förresten, filmen igår. Det blev en Beck. Men det var en annorlunda sådan... inte som de brukar vara. Så jag somnade. Kanske hade jag somnat oavsett. Vad vet jag?!


Nej, mina vänner. Nu ska jag avrunda. Önskar en fortsatt bra eftermiddag. Återkommer framåt kvällskröken.

Presentation


Livets resa - på mitt sätt!

Mot målet

LilySlim Weight loss tickers

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Arkiv

Ställ en fråga

9 besvarade frågor

Tidigare år

Länkar

Gästbok

Sök i bloggen

Maila mig gärna

annci.hultstrom@hotmail.com

Besöksstatistik

Följ mig


Ovido - Quiz & Flashcards